Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diokhan

    addikt

    válasz zoltanz #17798 üzenetére

    Az jó, mert az iOS 8.3 még JB-elhető. Akkor kicsit türelemjáték, de olvass vissza pár oldalt, egyik fórumtársunknak (sajnos most nem jut eszembe a neve, egyébként megmondanám)benne van az aláírásában, hogy 4S iOS 6.1.6 és hogy a downgrade módszerért írni kell neki privátot. Az a módszer alapján csináltam én is meg anno, működik és a telefon fellélegzett. Mondjuk annyi, hogy ha pl Vibert használsz, akkor ne tedd fel a hatost, mert ahhoz minimum iOS8 kell.

    Noxy:
    Ez is egy jó szempont, de a facetime hiányától eltekintve minden más sokkal jobb lett a telefonon amikor én vissza tettem rá a hatost.

    (PH! addikt)
    Sztm hagyd rajt a 8.3-t.
    Ezt lehet JB-ni ami a feltétele annak hogy felrakd az iOs 6-t. Előnye, hogy gyorsabb lesz.
    Hátránya viszont az, hogy sok app-t már nem tudsz felrakni, nem fog menni a FaceTime, és ha nem jön be akkor már csak az iOs 9.3.5 tudod vissza rakni. Ezzel meg elég jól belassul meg nincs hozzá Jailbreak.
    ''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' - iPhone 5S Space Gray 16 GB [iOS 9.3.3 JB] - iPad Air WiFi+4G 16 GB- [iOS 8.3 JB] - iPhone SE 16 GB - [iOS 9.3.2 JB]

    [ Szerkesztve ]

    Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák