- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Egy "véletlenül" bárban felejtett Iphone HD proto
-
joey04
titán
WinMo-n van olyan progi, amivel be tudod állítani, hogy rövid nyomásra a háttérbe tegye, hosszú nyomásra bezárja az alkalmazást. Feladatkezelőben egy tapivel bármit, vagy akár az összeset be tudod zárni.
néha olyanokat írsz...
használtam ám nem egy wm telefont.csak arra válaszoltam, hogy kellene a fenének a multitask, totál fölös dolog. egyetlen értelmét látom én: az sbsettings kis trükközéssel kiváltható vele. meg a gps miatt, de ha jól tudom pár progiban eddig megoldották már ezt iphoneon. ha nem, akkor ez még egy érv, de több számomra tényleg nincs
-
alamuszi
senior tag
Ja és ha reklámokat szív le a IPhone, akkor elég lesz az 1 giga, ja és ha elfogy az 1 giga, akkor a gigászi többletkölcséget, Te vagy az Apple állja?
Ja és mi f@szn@k kellene nekem adatforgalmat generálni, hogy valaki jól járjon az én bőrömön? Ja és miért van az, hogy ezt az ingyenes amerikai nethet igazították....
Ez szerinted természetes. Ha telefonállásra veszek meg egy cuccot, vagy e-mail küldésre, akkor miért ilyenre megy az adatforgalmam nagy része. Megint egy fantasztikus Steve húzás...
-
-
válasz
#16820480 #132 üzenetére
Hja. Elkezdődik a hívás, és beúszik fölé egy bazinagy spam.
Zseniális.Valószínűleg az iAd se magától generálja majd a reklámokat, hanem netről tölti, ha van neki
Ez iPodon sokat javít a helyzeten, de persze az iPhone-t is be lehet korlátozni.
Vagy legrosszabb esetben hosts file módosítás... 100 MB-os nettel rendelkező embereknél elég durva pazarlás ez az egész bullshit.
-
törölt tag
off, de mióta vagy ilyen jó véleménnyel az androidról?
Karma: az mekkora lehet, hogy a hívókép helyett egy bazinagy reklámot látsz
amúgy ezek az admob-os reklámok csak akkor mennek, ha van netkapcsolat, úgyhogy én kb semmit nem látok belőlük áltlaában, csak ha éppen neten van a telefon, de szerencsére nincs mindegyik programban ilyen.
-
AdMobos, banner formátumú hirdetéseket most is tolnak már az arcodba iPhone-on és Androidon egyaránt. Ez utóbbin nem egyszer volt, hogy frankón be is lassította az adott alkalmazást. Sajnos valószínű, hogy ez a szükséges rossz esete
Symbianon egyébként egyszer már olyat is láttam, ami a hívásképernyőt barmolja szét, hogy ott nyomassa a reklámjait...
-
erdoke
titán
Természetesen a legjobb mindig az, ha tudod konfigurálni, hogyan történjen. WinMo-n van olyan progi, amivel be tudod állítani, hogy rövid nyomásra a háttérbe tegye, hosszú nyomásra bezárja az alkalmazást. Feladatkezelőben egy tapivel bármit, vagy akár az összeset be tudod zárni.
Valószínű, hogy lesznek magasabb prioritást élvező alkalmazások, illetve még az időrend lesz az, ami alapján automatikusan bezár progikat, ha kevesebb a RAM, mint amit megadtak minimumnak. -
moonman
titán
ja meg mielott barki nekem esne, azert vagyok ilyen csalodott, mert nagyon vartam, mit sutnek ki, de erre igy nem szamitottam. ugy tunik, annak aki valodi "smartphone" platformra vagyik, annak egyelore maradnia kell a WM 6-nal vagy ha az mar keves/unalmas, akkor Android.
-
moonman
titán
tehat lenyegeben ugyanazt a taskkezelest kapja, mint a WP7, de semmi olyan, amit a vilag meg ne latott volna, kiveve, hogy adware-t csinaltak az iphone-bol. nice.
-
<NewL>
addikt
a kereses funkcio vegre jo valamire,lehet keresni a weben es a wikipedian is vele. vegre tudom majd valamire hasznalni.
valaki hasznalja az engadgetes appot. olyan lesz az iAds mint ebben az appan a reklamok? mert akkor johet
-
Ricardo
titán
Kíváncsi leszek
Erről lehet tudni valamit?"Steve Jobs legkomolyabb fegyvere az iAds hirdetési platform volt, amit megpróbált úgy eladni a sajtótájékoztatón, hogy ez mennyire jó lesz mindenkinek. Azzal érvelt, hogy gagyik a reklámok, bezzeg ami az iPhone-on jelenik meg, az mindenkinek tetszik majd. Az érzelmek és az interaktivitás volt a két kulcsszó.
Csak nehogy idegesség legyen az érzelem, és az off gomb nyomkodása meg Jobs anyázása legyen az interakció. Elhangzott ugyanis, hogy hány csilliárd hirdetést lehet majd eladni, ha 3 percenként megjelenik egy reklámspot. Talán az a taktika, hogy ezzel majd a fizetős és reklámmentes programok felé hajtják a júzereket."
-
majom2
senior tag
-
majom2
senior tag
4.0-ban van már magyar nyelv... botrányos fordításokkal
-
tikshow
addikt
passzolom, mert meg nem volt szerencsem kiprobalni az uj szoftot, viszont videok alapjan gyorsabnak tunik, ha ezzel a feladatkezelo szeruseggel hozod be, majd kiderul, engem igazabol az erdekel, h raknak-e bele "hulye szoke picsak" elleni vedelmet aki azt se tudja, h mi az, hogy egyszerre tobb program fut
a proginak lehet mas temat beallitani, meg te is tudsz sajat temat gyartani ra, csak egy kis photoshop tudas kell hozza, nem nagy szam
az ujjab lehetetlenitesrol nem hallottam, csak most a legujjabb iboot-os es 3.1.3-as(legujjabb) kutyuknel van gebasz, de "allitolag" mar azokra is van jb csak visszatartjak, h az apple ne tudjon ra lepni, franc se latt be, annyi fix, h az ipad-hez ma kijott a jb -
erdoke
titán
Az a gondom a demózott feladatkezelővel, hogy akár egy app (re)launcher is lehet, ugyanis semmilyen infót nem ad a bezárás előtti és utáni állapotról. Gyorsabban jön elő 1-1 alkalmazás, mint ha "szárazon" indítod? Ha igen, akkor talán tényleg feladatkezelő...
A képen a rikító ikonok nagyon durvák. BTW, azt is olvastad, hogy a JB-et megint el akarják lehetetleníteni? -
tikshow
addikt
ez is ingyenes(be lehet állítani még egy process gombot is oda amivel a futó alkalmazásokat tudod megnézni, de nem írja ki, hogy mennyi memóriát zabál, viszont, ha kevés a memóriád rányomsz a free memoryra és már lesz pár megával több, sbsettings amúgy a neve), jb kell hozzá, de bumm, am a javát amit most beleraktak már jb-vel egy jó ideje el lehet érni - multi tasking, mappák - csak úgy tűnik, hogy apple-ék jobban optimalizálták, a mappás rendszer viszont baromira tetszik, mert az ami most van elég lassúcska
-
v2izzy
tag
Bocsi, de miközben olvastam a közvetítést egy angol oldalon, azt nem nagyon értettem, hogy akkor most mit is csinál pontosan az iAds? Tehát valami olyan, hogy az appokban lesz reklám de nem lehet rákattintani, de még ilyen plusz dolgokat meg tudsz vele nézni (toy story 3-as demo), vagy mi? Aki értette magyarázza el légyszi!
De azt írták, hogy Steve Jobs nagyon lelkesen magyarázta.
-
Milyen feladatkezelőt szeretnél?
Ez a korlátozott multitasking pedig szerintem dícséretes: azokat a dolgokat lehet megvalósítani a háttérben, amik egyébként problémásak voltak (GPS, hang, VOIP, letöltések). Más épkézláb igényt egyébként se mondott eddig még senki, amihez ne lenne elég a (WP7S-ben is jelen lévő) suspendálós móka.
-
Lirion
addikt
Most nézem csak még az újdonságokban, van ilyen, hogy app folders. Az s60v5-t támadták páran a mappái miatt, vajon most ehhez mit szólnak..
(#104) chubii
Szerintem is hasznos és meg is lep, hogy eddig az iphone-ban ilyen nem volt. Eddig minden telefonomban tudtam tárolni szülinapokat, pedig egyik se volt iphone kategóriás. -
chubii
senior tag
Nah dejó....... Éppen gondolkoztam a Touch vételén, és arra jutottam,hogy a 8gb-os is elég lenne nekem,erre tessék. Pont arra nem adják ki a multitaskos frissítést.
MOSt vehetek min. 32 gigásat ha kell a multitask( Nem is lenne baj, csak kicsit drágán vannak a 32 gigásak. 8 gigást bezzeg találtam jó áron)
-
chubii
senior tag
A Multitask-ot,ill. a többi újítást mindegyik generációs Touch is megkapja,vagy csak Iphone-on lesznek elérhetőek?
-
P00By
nagyúr
Meglepő bejelentés!
Szinte sokkot kaptam!
-
alamuszi
senior tag
Plusz haszna a magyar apple kerekedőjnek, az tényleg nagyon rosszak a mérések, felfelé kerekítenek mindig.
Mi az hogy használható, elmondod? Mert mindegyik az, az, hogy Szerinted, vagy Handras szerint ez a netovább, ez kit érdekel. Láttam az IPad-os videót az origón, mint hülyegyerek a búcsúban.
-
erdoke
titán
válasz
asadasad22 #94 üzenetére
WinMo alatt se működik tökéletesen (értsd: mindenhol ugyanúgy) a Copy/Paste, úgyhogy lehet jobbat csinálni, ez nem is kérdés.
Abban egyetértek, hogy mekkora elánnal tiltakoztak sok fícsör létjogosultsága ellen az alma fanok, aztán most mosdatják a szerecsent.A hírhez a véleményem: Először érzem úgy, hogy megfelelő vassal megspékelve alternatíva lehet számomra a nyáron érkező iPhone. Fontolgattam a 3GS-t is, de túl sok korlátot találtam benne az általam megszokotthoz képest. Egyelőre úgy érzem, a maradékkal már együtt tudnék élni. Persze várjuk meg a végleges terméket, nagyobb kijelző nélkül pl. esélytelen.
-
<NewL>
addikt
jó munkához idő kell
-
válasz
asadasad22 #94 üzenetére
De az miért számít, hogy 2 évig késett? Ha most nézzük, jobb az összes többinél. Keress valami más kapaszkodót.
Egyébként meg úgy tűnik marhára ráérnek, így is elég sikeresek.
Csoda hogy bekerült a multitasking.sheratan: Böngészőből nem lehetett régen se.
-
asadasad22
őstag
1) az S60 bongeszo koztudottan nincs a toppon. Opera Mobile-bol barmikor megcsinalom
itt a lenyeg nyilvan azon van hogy legyen clipboard amit az alkalmazasok tudjanak hasznalni, most az h nemelyik elbaszott alap alkalmazast miert irtak meg szarul, mas kerdes.
2)-3): hat, ez legyen a legnagyobb orome az embernek az eletbenpersze nem azt mondom hogy nem johetnek jol, de azt sem mondom, hogy ez nem szanalmas erv arra hogy miert kesett 2 evet ez a funkcio a telobol, mert sajnos az.
-
-
majom2
senior tag
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Sztem meg az a szánalmas h itt trollkodtok megint ketten... Fel kéne már nőni...
-
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Miben is?
1) Szinte mindenhol működik - hajrá jelölj ki az S60 böngészőben egy mondatot, és küldd el nekem SMS-ben. Vagy privátban is jó.
2) Az egyetlen rendszer (a HTC Sense félig működő másolatát leszámítva), ahol számításba vették azt is, hogy nem látsz át az ujjadon - ott van a nagyító.
3) Utólag korrigálhatod a kijelölést, ha elsőre nem találtad el jól.
A hozzászólásod multitaszkkal foglalkozó részét nem kommentálnám inkább.
-
passatgt
aktív tag
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Most se lett fontos számomra a multitasking
Most hogy belerakták, inkább sírni fogok és sosem fogom használni -
asadasad22
őstag
azert elismerheted, hogy ez mar qrvaszanalmas.
egeszen addig amig nem volt multitasking, mit szajkozott minden applebuzi? (ebbe a kategoriaba teged azert nem sorolnalak bele, de te is koztuk voltal). minek egyaltalan multitasking? minek olyan ficsor ami nincs benne. most hogy bennelett, hirtelen megiscsak ertelmetnyert minden es megiscsak kurvafontos lett. ahogy volt ez a videorogzitessel, copypaste-el, stb-vel.
lassuk be, steve papa tudja hogy kell eladni 10szer ugyanazt a cuccotmellesleg miben is jobb az apple "cut and paste" megoldasa akarmelyik masik mobil os copypaste-enel?
szerk: most latom, hogy multitasking nem lesz 2g/3g-re.. micsoda varatlan marketinglepes
-
fairi
őstag
Mondjuk inkább ez stratégia,ha előbb meglépték volna nem maradt volna a 4.0-ba vmi nagy durranás..5.0-ban mi lesz a nagy bumm?
mivel nem tudom hogy pontosan a többi rendszerben hogy van api szinten(van már pár multitask képes mobil operációs rendszer).Vki elmondhatná az összes rendszert,és akkor majd el lehetne kié a legjobb megoldás...
Bontsuk pezsgőt, multitask a szifonban
Újabb szenzáció: Folders jelenléte
Másik:Home screen hátterének módosítása -
-
Nice trolling, de igazából erre már SJ is válaszolt: "Now we weren't the first to this party, but we're gonna be the best. Just like cut and paste."
És ebben igaza van, de megcáfolhattok ha tudtok
joey20: A fogyasztás még hagyján, az S60 is elég jól bírja így a strapát, engem az érdekel, hogy milyen lehetőségeket biztosítanak majd API szinten. És eddig elég jó.
-
fairi
őstag
Most bemutatják úgy a multitaskot mint egy Apple innováció,gondolom már le is védték....
-
<NewL>
addikt
Steve hozzákezdett
a Marvell képregényappot mutogatja az iPaden
iPhone OS 2010 nyár (ejha,mintha nem tudná az utolsó ember)
-
b.bone
senior tag
ha esetleg szifont akarnék venni, akkor kb mennyit kéne várnom ahhoz hogy a 4-es leszoritsa a 3GS árát?
es vajon igaz a pletyka, hogy a kovetkezo generaciot mar nem csak a T fogja arulni?
-
törölt tag
multitask csak azért kéne, hogy a netrádió működjön miközben netezek és az MSN kliens mindig elérhető legyen, bár ha apple kiadna ezekhez olyan alkalmazásokat ,amiket úgy integrálnának, mint az ipod részt, akkor nem is kéne multitask.
engem sokkal jobban zavar, h a csilliónyi appom csak be van hányva a képernyőre. valami folderlétrehozós cucc nagyon kéne.
annak is örülnék, ha a hangerő gombokat hosszan nyomva számot léptetne (pesten, nem egy járaton nem szivesen veszek elő eyecandy cuccokat...)
az auto rotationt is szivesen lelőném néha (ugye ha elforgatva töltöttem fel egy képet...)
safariba a kijelölés ne csak egy kék sáv legyen, hanem szinezze be a betűket (forumokban spoileres részt, ne csak úgy tudjam elolvasni, ha kimásolgatom a notes-ba)
hagy állítsak már be saját hátteret, 2 év után a fekete "kicsit" uncsi...meg legyen stabilabb!! safari sokszor nem tölt be oldalakat, 3rd party appok-bár ez nem feltétlenül az apple hibája- kifagynak, vagy kidobnak springboardra. volt hogy úgy lefagyott-nem jailbreakolt, szinte zsír új iPod touch 2nd gen-, hogy csak akkor állt újra szóba velem, amikor csutkára lemerült és kikapcsolt magától...
amúgy van most ez az EU-s cucc, h a kütyüket csak cserélhető akksival lehet árulni. apple erre lépett valamit?
-
8nemesis8
veterán
Kíváncsian várom, bár nem mint esetleges jövőbeli tulaj, csak kíváncsian nézem vajon újra a piac fő meghatározója marad e az apple az új OSel.
-
talamasca
senior tag
De sok hülye gyűlt már össze megint.
Egy dolog tény:
8.-án betekintést adnak az iPhone OS 4.0-ba. Ennyi.
Egyelőre szó nincs kiadásról, pláne multitask megvalósításokról.Nem kéne ezen úgy felpörögni a Windowsos kollégáknak.
Nyugi. -
Aftereffect
tag
Most néztem a szétverős videót. Meg kell hagyni elég masszív kütyü..
Mármint az iPadét, mindegy rossz helyre ment..
-
dr_ace
aktív tag
jól szét lett offolva a topic...
amúgy én is azok közé tartozom, akik nagyon kíváncsian várják a bejelentést
lehet hogy ezzel egyedül vagyok, meg biztos sokan hülyének is néznek miatta, de számomra a legjobban várt feature az FM rádió aktiválása lenne, pláne ha a korábbi generációkon is elérhető lenne -
geri|
aktív tag
nagyon kíváncsi leszek. pörögnek az apple részvényárak
-
asadasad22
őstag
hogyhogy miert? mert egeszen eddig, 3 ev alatt keptelenek voltak beletenni egy kb oprendszer fogalmanak letezesevel egyidos, alapveto dolgot egy okostelefonnak nevezett cucc os-ebe, es meg csak meg sem tudtak indokolni, hogy miert.
mi volt eddig eroforraszabalo? az iphone os? vagyis az lenne a magyarazat, hogy az apple keptelen egy rendes os-t irni ami nem zabalja az eroforrast? aligha
a hardver nem volt eleg? 128 mega ram egy mobiltelefonba? az is erosen santit, foleg hogy nemhivatalosan tudtommal regota megoldott dologrol van szo, es nem okoz eszreveheto lassulast vagy gyorsabb aksimerulest ha esszel hasznalja az ember, tehat a hardver eleg volt a kezdetektol ra.. -
joey04
titán
meglepő egy összefőzött hardver-szoftver párosnál...
és?ez olyan mint amikor az NV-t azzal szidják, hogy azért megy jobban rajtuk x játék, mert lefizetik a fejlesztőket. erre is azt szoktam mondani: és? nekem felhasználónak az okok lényegtelenek.
a többi a szokásos apple gyűlölet tőled.
na mindegy, én kiszállok, nem állok le veled vitázni, aki lefaszkalapozik, meg hülyézik másokat.
egyébként is bizonyítottad az évek alatt, hogy nem tudsz objektíven vitázni, csak úgy mint állandó partnered, Ulkesh. Pontosan ezért van az, hogy a ti vitáitok egy topikban eltart akár napokig is. Én legalább fejlődök egyre hamarabb kilépek ezekből, ha látom, hogy bármelyik oldalon értelmetlen fanokba ütköztem igaz ez applere is, Ulkesh sem fogja soha megmagyarázni, hogy a bt kihagyása jó nekem. az üzleti hátterét persze értem, de megint: engem mint felhasználót ez nem érdekel. -
moonman
titán
"de pl sleepből valóban hamarabb ébrednek az apple gépek, a boot is gyorsabb"
meglepő egy összefőzött hardver-szoftver párosnál..."az egész rendszer kényelmesebb mint egy win."
ez meg ugye ízlés dolga. én pl. sikítok az OS X-től, a Mac gépek dizájnjától meg ... szóval ez ízlés dolga.az iTunes-t témát szerintem hanyagoljuk, még a Mac-esek között is sokan utálják, akkora bloatware egy szarrakás.
-
joey04
titán
nem is neked ment. én azon a véleményen vagyok, hogy a win nálam sem fossa össze magát óránként, sőt. de pl sleepből valóban hamarabb ébrednek az apple gépek, a boot is gyorsabb, és az egész rendszer kényelmesebb mint egy win. és ez igaz az alkalmazásokra is: nézd meg a Lenry által hozott MediaMonkey progit. egy hányadék az ituneshoz képest, meg olyan windózos össze-vissza. nem kezelhetetlen, meg lehet szokni, csak minek, ha van jobb. én is gondolkodok macen, 2 dolog tart vissza: játékok, és néhány egzotikus formátum, vagy picit hibás fájl, amire osx alatt nem nagyon találtam megoldást.
52: itt is mondtam, hogy én mit szeretnék. amoledet nem, mert jóval alacsonyabb a fényerő. nekem nagyon kevés. ennyi. ha rámtámadnak ilyenekkel, hogy inkább le sem írtad volna, akkor visszaszólok. ha a szokásos amoled fetisiszta egyén nem szól vissza, annyiban is maradt volna az egész. remélem azt azért tudod, hogy azok a "szép" képek amiket látsz, nem a valóság... addig egyébként sem mondanám betegesnek az amoled elleni érzelmeimet, amíg legalább olyan agresszív ellenvéleményt kapok. Vagy te is beteges vagy.
-
moonman
titán
igen, egy laptopnál valóban gyorsabban kész van, de azt jó tudni, hogy amikor bekapcsolod, hogy elhúzd a képernyőzárat, akkor nem bekapcsoltad, hanem előhoztad standby-ból, így máris megdőlt a "minek menjen egész nap" kifogás. egy normális laptop sleep-ben akár két hetet is elvan, ellenben 5-10 másodperc alatt (ujjlenyomat olvasóval még hamarabb) készen áll a munkára. a melegedést is aláírom, igen, a laptopok hajlamosak ölben, ágyon, stb. tartva felmelegedni, mivel hűtést igényelnek. ezt viszont kompenzálják a teljesítményükkel. nem támad itt senki, csak ugyanazek elmondhatók a PDA-mra is.
-
moonman
titán
"aki elkötelezett MS fan annál mindig tökéletesen, fagyás nélkül megy a windóz és mindig mindenben legalább fél percet ráver egy Apple gépre."
almásként biztos lelki traumát okoz még belegondolni is, de úgy általánosságban a WIndows-os gépek is szoktak tudni normálisan és problémák nélkül működni.
-
<NewL>
addikt
sztem ugyanaz van nekem is. de egyszer sem írtam ,hogy szar a windows,azt se ,hogy a gép azt se ,hogy ...semmit csak nem azonnal áll a rendelkezésemre és égeti a lábam ahogy fekszek a kanapén.
semmi bajom a windowsal semde miért kell így "támadni" hárman is?
joey20 : nekem fagyni sem szokott. max néha behal,lefagy a safari. de valamiért mégis ezt használom,jobban tetszik. (azt is leírom ,hogy miért jó
csak a Top Sites miatt,mert könnyű volt beállítani. mozzilában nem találtam,chromot 10 percig használtam és ennyi)
-
-
pzstm
titán
nem fog menni egész nap a gép
Ezt nem értem igazán....még ha sleepbe nem is rakod, de a hibernálás Neked hol jelent bekapcsolt gépet?szerintem minden gépen így van valahogy.
Valóban csak szerinted
van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
bemegyek, megmozdít egér, ujjlenyomatleolvasón lehúzom ujjam, és már látom is Outlookban mit is kell még ma csinálnom, és megleshetem emailjeimet is
-
<NewL>
addikt
nem fog menni egész nap a gép
nem egy prémium kategóriás laptop de azért a belseje nem annyira rossz. 4Gb ram stb stb
benyomom a bekapcs gombot és onnantól kezdve kell 2 perc mig normálisan tudom használni az msnt,zenét hallgatni,böngészőt. és szerintem minden gépen így van valahogy.és szinte semmi nincs a gépen(mozzila,safari,msn,everest,itunes,utorrent,virusirtó,office és ennyi)
mint látszik nem vagyok egy hard user,nekem a gép csak hobbi,netezés,filmezés zenehallgatás és ennyi. max néha egy beadandót kell csinálnom és liszt,azért is akarom csak nyáron.Lenry :
nem is kell,holnap úgyis megjön már az Classicommoonman : vegyem fel videóra?
nincs miért hazudnom,ennyi és kész. nem mintha a Mac olyan kurvagyors lenne. az is ugyanolyan.
nem szaroztam le a windowst,sőt még helyesen is írtam nem gúnyosande most nyáron nem jobb,van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
egyébként a másik topikban csodálkoztam rajtad
-
a Shuffle-t szeretem. amikor végigvitt egyhuzamban egy 14 órás munkanapot, akkor különösen szerettem.
az iTunes-t nem szerettem, nem is szeretem most se. helyette van MediaMonkey, ami tud feltöltés közben on-the-fly formátumot és bitrátát konvertálni, az iTunes meg ment /dev/null-ba
úgyhogy nem adom
-
<NewL>
addikt
haggyábékén
,nem egy a zenei izlésünk,van albumboritója,jó minőségü? akkor jöhet
de mit szerencsétlenkedjek én bt-z zeneküldéssel,rárakop gépről osztcsókolom. egyébként is 90%-ban mixeket hallgatok amig átmenne egy mix bt-n megszakadna 2x a kapcsolat vagy már rég otthagynálok.
a való életben megy még egyébként ez a zeneküldözgetés bt-n? van már vagy 4 éve ,hogy nem láttam ilyetegyébként az iTunes miatt nem is lehet így zenétküldözgetni,mert a következő syncelésnél voltnincsmjúzik
Lenry :
a Shuffle még megvan?
ha nem szereted vevő vagyok rá^^
bmwk1200s : nyárra lecserélem a laptopom egy iPadra. pont amiért írtad is. meg útálom ,hogy égeti a lábam,2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows. szar tartani egy laptopot,mert az.
törlőkendő minek az? a legdurvább anyagu pulóveremmel ha megtörlöm akkor sem tudom megkarcolni. egyedül a hátlap idegesit néha amikor megizzad rajta a kezem,de az is egy törlés és csilivili
-
-
bmwk1200s
őstag
Én is pont ezt akartam írni!
Illetve még annyit, hogy amilyen finnyás vagyok, azért egy kisebb törlőkendő mindig van nálam, ha már eléggé koszos lett a kijelző...Nem baj a mókuskodás, sőt, van aki nagyon szereti. Csak pont az apple feeling az, hogy kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, max akkor indított újra ha frissítést telepítettél, vagy ha (olyan kütyü, hogy lehet) bővítetted vmivel.
De pont az iPad kapcsán olvastam, hogy van akinél képes kiváltani a PC-t is. Nem a tervezőkre, meg a PC-vel dolgozókra gondolok, de abból, amire én otthon használom tökéletesen megfelelne mindenre.
Netezés, MSN (vagy ennek megfeleője), zene, film, játék, mail és az ebook.
Most ezért minek kapcsolnám be a PC-t, ha ott van egy célhardver?
Az iPhone is ilyen nekem. Az én használati szokásaimhoz tökéletesen megfelel, ez a pár dolog amit sajnálok, hogy nem alap, de örülök, hogy megoldható. Jó pár telefont próbáltam előtte is, azóta is, de egyikkel sem volt olyan élmény és nagyszerű a mindennapos használat, mint a szifonommal. -
Integra
titán
megítélésem szerint a gyári gari időt úgy adják meg, ohgy vagy törvényi előírás szabja meg, vagy kiszámolják, hogy mi az amíg még csak annyi készülék hibásodik meg, hogy megéri a reklám ellenében bevállalni az önköltséges javítást.
nekem talán 20-ből 1 termék ment tönkre gari idő alatt, egy logitech harmony one advanced távirányító, tört volt a kábele. másra hirtelen nem emlékszem. -
<NewL>
addikt
van Bluetooth^^
sőt még fileküldés is,iBlueNova. (azért leírnám ,hogy 2 hónap alatt kb 1x használtam,kipróbálás céljából. nekem sokkal egyszerübb elküldeni mailben a dolgokat)
madstunt : egyik legmegbízhatóbb telefon az ájfón. a topikjában 20K hsz ritkán olvas az ember olyat ,hogy fagy,kikapcsol valami szoftveres gond. max azért viszik vissza az emberek ,hogy megrepedt a fehér hátlap.
ez az első telefonom amire egy cseppet sem vigyázok. se tok,se fólia se semmi. egy karc sincs a kijelzőn,a hátlapra meg teszekegyedi lett a karcoktól
-
<NewL>
addikt
válasz
asadasad22 #13 üzenetére
tessék? miért is?
eddig is volt minimal mennyiségben multitask,az iPod fut a háttérben gyári iPhoneokon.de miért is nem volt eddig? és miért köpné szembe magát?
én úgy tudom ,hogy azért nem volt eddig mert erőforrászabáló volt,és a hardver sem volt elég a GS-ig,hogy minden gördülékenyen menjen. de ha mostanára elérték azt ,hogy ne merüljön le,kevesebb energiát fogyasszon és bírja is a vas akkor miért köphetnék szembe magukat?de amíg nem lát senki egy hivatalos forrást miért beszél mindenki a. 4.0 és multitaskról?
nekem egyedül ami hiányzik az iPhoneról és az iPadről is az a youtube háttérbe futtatása. inkább az iPadnél (de mondjuk ebben nem vagyok biztos ,hogy nem tudja)
a landscape homescreen mi a halálra jó?
-
Integra
titán
válasz
bmwk1200s #25 üzenetére
és miért baj a mókuskodás? a garit félted? nem szabadna tönkre mennie gari idő alatt, utána meg tökmindegy.
szerinted a winmo mekkora hekkelős történet tud lenni? ez (is) a szép benne. android is ilyen, csak ott még ráadásul ösztönzik is a népet, hogy hekkeljék, mert így megy a fejlődés. teljesen más alapvető gondolkodás. -
bmwk1200s
őstag
Nem vettem rossz telefont, nagyon is jót vettem.
Imádom használni. Mint írtam, ezek a dolgok most is megvannak, csak azt sajnálom, hogy mókuskodni kell hozzá. Ettől függetlenül semmi más telefon nem kellene.
-
madstunt
addikt
valami jobbat is kaphatnék születésnapomra mint hogy bejelentik a ifónOS 4-et
-
pzstm
titán
én meg aztán igazán nem vagyok iFan vagy micsoda, de azért kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle
-
bmwk1200s
őstag
Én, ha már leírhatom, hogy minek örülnék
, szeretnék egy sms karakter számlálót, egy perc alapú hívás számlálót, lockscreen alatti infókat, mint pl. a sense felület alatti időjárás, hírek, stb., landscape módot homesreen-nél, jobb testre szabhatóságot témákkal, ikonokkal. Tudom, tudom, hogy ezekre van módszer JB-vel, de szerintem már igazán megérhetne a dolog, hogy ezek natívan működjenek. A jelenlegi megoldások pár helyen elég foghíjasok.
Szeretnék USB Storage Mod-ot, egy fájlkezelőt és egy task managert, szintén natívan. Jaaa....hisz ekkor már nem is nagyon kellene a JB! -
moonman
titán
ez mondjuk azért is vicces, mert az amoled technológiát nem más fejleszti, mint maga a Samsung. tudni rólam, hogy sosem vennék Samsung telefont, de a kijelzőik szerintem is élvonalbeli darabok.
#13: multitasking most is van benne a szükséges mértékben, nem hiszem, hogy ez lenne az új rendszer nagy csodája. esetleg egy egyszerűbb taskváltót tesznek bele, de a mechanizmuson kétlem, hogy változtatnak.
-
hemaka
nagyúr
aktiválnak valamit megint?
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
Mert hogy az AMOLED tulajoknak meg érzékeny a lelke.
hát ez engem egy picikét sem érdekel.
de akkor tudok ajánlani pár filmet amit csak napsütésben nézzetek meg telefonon, mert akkor legalább nem láttok belőle semmit, ami bántaná az érzékeny lelketeket.természetesen a szememnek. meg is néztem, az O2 botrány, n1 szintén i8910 is. legendet csak beltérben láttam, de már ott is látszódott, hogy kevés a fényerő. a színekről nem is beszélve. szépek, csak nem igaziak. a méréseket csak azért írtam, hogy ez már nem szubjektív vélemény, kevesebb a fényerő, nem is kevéssel.
-
asadasad22
őstag
vicces lesz azert ez, ha tenyleg beleteszik a multitaskingot, annal jobban alig kophetnek pofan sajat magukat.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #9 üzenetére
miért, ha én ezt tapasztaltam?
abban igazad van, hogy kiegészíthettem volna a htc-vel, az n1ben és a legendben lévő amolednek sem elég a fényereje. ahogy azt a független mérések is alátámasztják. -
máyköl
veterán
Senki sem Iphone rajongó?
Én az vagyok. -
Integra
titán
kíváncsian várom, nyomassák!
-
-
joey04
titán
várom nagyon, mit alkotnak. bár nekem a rendszerből igazán semmi nem hiányzik, ami igen, azt meg tuti nem teszik bele (bt filetransfer, mass storage funkció) HW változás pedig a kijelzőnél lenne fontos: legyen nagyobb felbontás, és ne legyen amoled, vagy ne olyan gagyi mint a samsungokban.
-
Pszihonaranc
senior tag
Hát énse vagyok nagy iphone rajongó.. SŐT
De egy dolgot már most elmondhatok: Semmi érdemi fejlesztés nem lesz.. már nem tudnak semmi "forradalmi újítással" előállni és hogy az árából inkább a Ferrari-t vennék >.< -
ClioRS
őstag
Durva, hogy az Apple rájött arra, hogy igenis kell a multitask, az MS meg most válik meg tőle.
Még 1-2 generáció kell az Apple-nek, hogy számomra megfelelő legyen a kategóriájában, viszont akkor egy nagyon komoly rendszer lesz -
<NewL>
addikt
akkor még két nap intenziv találgatás a blogokon, fórumokon
ClioRS :
na pont erről beszéltem. megmutatnátok azt a hivatalos Apple forrást ahol lehet arról olvasni ,hogy 100% lesz multitask?csak utána nehogy félreálljon mindenkinek az orra
-
atike
nagyúr
Nem vagyok iPhone rajongó (sőt
), de kíváncsian várom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest