Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chubii
senior tag
Nah dejó....... Éppen gondolkoztam a Touch vételén, és arra jutottam,hogy a 8gb-os is elég lenne nekem,erre tessék. Pont arra nem adják ki a multitaskos frissítést.
MOSt vehetek min. 32 gigásat ha kell a multitask( Nem is lenne baj, csak kicsit drágán vannak a 32 gigásak. 8 gigást bezzeg találtam jó áron)
-
asadasad22
őstag
1) az S60 bongeszo koztudottan nincs a toppon. Opera Mobile-bol barmikor megcsinalom
itt a lenyeg nyilvan azon van hogy legyen clipboard amit az alkalmazasok tudjanak hasznalni, most az h nemelyik elbaszott alap alkalmazast miert irtak meg szarul, mas kerdes.
2)-3): hat, ez legyen a legnagyobb orome az embernek az eletbenpersze nem azt mondom hogy nem johetnek jol, de azt sem mondom, hogy ez nem szanalmas erv arra hogy miert kesett 2 evet ez a funkcio a telobol, mert sajnos az.
-
-
asadasad22
őstag
azert elismerheted, hogy ez mar qrvaszanalmas.
egeszen addig amig nem volt multitasking, mit szajkozott minden applebuzi? (ebbe a kategoriaba teged azert nem sorolnalak bele, de te is koztuk voltal). minek egyaltalan multitasking? minek olyan ficsor ami nincs benne. most hogy bennelett, hirtelen megiscsak ertelmetnyert minden es megiscsak kurvafontos lett. ahogy volt ez a videorogzitessel, copypaste-el, stb-vel.
lassuk be, steve papa tudja hogy kell eladni 10szer ugyanazt a cuccotmellesleg miben is jobb az apple "cut and paste" megoldasa akarmelyik masik mobil os copypaste-enel?
szerk: most latom, hogy multitasking nem lesz 2g/3g-re.. micsoda varatlan marketinglepes
-
fairi
őstag
Mondjuk inkább ez stratégia,ha előbb meglépték volna nem maradt volna a 4.0-ba vmi nagy durranás..5.0-ban mi lesz a nagy bumm?
mivel nem tudom hogy pontosan a többi rendszerben hogy van api szinten(van már pár multitask képes mobil operációs rendszer).Vki elmondhatná az összes rendszert,és akkor majd el lehetne kié a legjobb megoldás...
Bontsuk pezsgőt, multitask a szifonban
Újabb szenzáció: Folders jelenléte
Másik:Home screen hátterének módosítása
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest