Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz pzstm #48 üzenetére

nem is neked ment. én azon a véleményen vagyok, hogy a win nálam sem fossa össze magát óránként, sőt. de pl sleepből valóban hamarabb ébrednek az apple gépek, a boot is gyorsabb, és az egész rendszer kényelmesebb mint egy win. és ez igaz az alkalmazásokra is: nézd meg a Lenry által hozott MediaMonkey progit. egy hányadék az ituneshoz képest, meg olyan windózos össze-vissza. nem kezelhetetlen, meg lehet szokni, csak minek, ha van jobb. én is gondolkodok macen, 2 dolog tart vissza: játékok, és néhány egzotikus formátum, vagy picit hibás fájl, amire osx alatt nem nagyon találtam megoldást.

52: itt is mondtam, hogy én mit szeretnék. amoledet nem, mert jóval alacsonyabb a fényerő. nekem nagyon kevés. ennyi. ha rámtámadnak ilyenekkel, hogy inkább le sem írtad volna, akkor visszaszólok. ha a szokásos amoled fetisiszta egyén nem szól vissza, annyiban is maradt volna az egész. remélem azt azért tudod, hogy azok a "szép" képek amiket látsz, nem a valóság... addig egyébként sem mondanám betegesnek az amoled elleni érzelmeimet, amíg legalább olyan agresszív ellenvéleményt kapok. Vagy te is beteges vagy. :DDD

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák