- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Én is pont ezt akartam írni!
Illetve még annyit, hogy amilyen finnyás vagyok, azért egy kisebb törlőkendő mindig van nálam, ha már eléggé koszos lett a kijelző...Nem baj a mókuskodás, sőt, van aki nagyon szereti. Csak pont az apple feeling az, hogy kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, max akkor indított újra ha frissítést telepítettél, vagy ha (olyan kütyü, hogy lehet) bővítetted vmivel.
De pont az iPad kapcsán olvastam, hogy van akinél képes kiváltani a PC-t is. Nem a tervezőkre, meg a PC-vel dolgozókra gondolok, de abból, amire én otthon használom tökéletesen megfelelne mindenre.
Netezés, MSN (vagy ennek megfeleője), zene, film, játék, mail és az ebook.
Most ezért minek kapcsolnám be a PC-t, ha ott van egy célhardver?
Az iPhone is ilyen nekem. Az én használati szokásaimhoz tökéletesen megfelel, ez a pár dolog amit sajnálok, hogy nem alap, de örülök, hogy megoldható. Jó pár telefont próbáltam előtte is, azóta is, de egyikkel sem volt olyan élmény és nagyszerű a mindennapos használat, mint a szifonommal.Semmit sem írok alá!
-
pzstm
titán
"2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows"
Sleepből 1 másodperc, max 20 másodperc hibernálásból, 1perc alatt pedig nulláról még az én millió programom is betöltődik...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lenry
félisten
a Shuffle-t szeretem. amikor végigvitt egyhuzamban egy 14 órás munkanapot, akkor különösen szerettem.
az iTunes-t nem szerettem, nem is szeretem most se. helyette van MediaMonkey, ami tud feltöltés közben on-the-fly formátumot és bitrátát konvertálni, az iTunes meg ment /dev/null-ba
úgyhogy nem adom
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pzstm
titán
nem fog menni egész nap a gép
Ezt nem értem igazán....még ha sleepbe nem is rakod, de a hibernálás Neked hol jelent bekapcsolt gépet?szerintem minden gépen így van valahogy.
Valóban csak szerinted
van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
bemegyek, megmozdít egér, ujjlenyomatleolvasón lehúzom ujjam, és már látom is Outlookban mit is kell még ma csinálnom, és megleshetem emailjeimet is
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lenry
félisten
és olyan sok az a két perc? addig én kimegyek a konyhába, WC-re, átöltözök, vagy csak beszélek pár szót valakivel, és már el is telt a 2 perc és rendelkezésre áll a gép. ennyi ideje mindenkinek van
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pzstm
titán
barátnőm 130körül vett 15,6"-os Asus gépet, sima Dual core procival meg 4GB rammal....szárnyalt rajta az x64 Win7...és ráadásul még neki is tetszett...azóta is imádja
De elhiszem amiket írtál, legyen úgy
-
pzstm
titán
dehogy támadok...csak esetleg feltételztem, hogy nem Win7-et használsz és most akartam hittéríteni
Viccet félretéve no offense meg semmi...csak megosztottam az én User ExperiencemetiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moonman
titán
igen, egy laptopnál valóban gyorsabban kész van, de azt jó tudni, hogy amikor bekapcsolod, hogy elhúzd a képernyőzárat, akkor nem bekapcsoltad, hanem előhoztad standby-ból, így máris megdőlt a "minek menjen egész nap" kifogás. egy normális laptop sleep-ben akár két hetet is elvan, ellenben 5-10 másodperc alatt (ujjlenyomat olvasóval még hamarabb) készen áll a munkára. a melegedést is aláírom, igen, a laptopok hajlamosak ölben, ágyon, stb. tartva felmelegedni, mivel hűtést igényelnek. ezt viszont kompenzálják a teljesítményükkel. nem támad itt senki, csak ugyanazek elmondhatók a PDA-mra is.
-
pzstm
titán
első körben javasolhatok egy ~50ezres már zárolt topikot?[link]
prohardver.hu-n keresztül nézve pirosak a linkek
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
hogyhogy miert? mert egeszen eddig, 3 ev alatt keptelenek voltak beletenni egy kb oprendszer fogalmanak letezesevel egyidos, alapveto dolgot egy okostelefonnak nevezett cucc os-ebe, es meg csak meg sem tudtak indokolni, hogy miert.
mi volt eddig eroforraszabalo? az iphone os? vagyis az lenne a magyarazat, hogy az apple keptelen egy rendes os-t irni ami nem zabalja az eroforrast? aligha
a hardver nem volt eleg? 128 mega ram egy mobiltelefonba? az is erosen santit, foleg hogy nemhivatalosan tudtommal regota megoldott dologrol van szo, es nem okoz eszreveheto lassulast vagy gyorsabb aksimerulest ha esszel hasznalja az ember, tehat a hardver eleg volt a kezdetektol ra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- Ingatlanos topic!
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Könyvajánló
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Politika
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest