- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
asadasad22 #94 üzenetére
WinMo alatt se működik tökéletesen (értsd: mindenhol ugyanúgy) a Copy/Paste, úgyhogy lehet jobbat csinálni, ez nem is kérdés.
Abban egyetértek, hogy mekkora elánnal tiltakoztak sok fícsör létjogosultsága ellen az alma fanok, aztán most mosdatják a szerecsent.A hírhez a véleményem: Először érzem úgy, hogy megfelelő vassal megspékelve alternatíva lehet számomra a nyáron érkező iPhone. Fontolgattam a 3GS-t is, de túl sok korlátot találtam benne az általam megszokotthoz képest. Egyelőre úgy érzem, a maradékkal már együtt tudnék élni. Persze várjuk meg a végleges terméket, nagyobb kijelző nélkül pl. esélytelen.
-
válasz
asadasad22 #94 üzenetére
De az miért számít, hogy 2 évig késett? Ha most nézzük, jobb az összes többinél. Keress valami más kapaszkodót.
Egyébként meg úgy tűnik marhára ráérnek, így is elég sikeresek.
Csoda hogy bekerült a multitasking.sheratan: Böngészőből nem lehetett régen se.
-
majom2
senior tag
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Sztem meg az a szánalmas h itt trollkodtok megint ketten... Fel kéne már nőni...
-
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Miben is?
1) Szinte mindenhol működik - hajrá jelölj ki az S60 böngészőben egy mondatot, és küldd el nekem SMS-ben. Vagy privátban is jó.
2) Az egyetlen rendszer (a HTC Sense félig működő másolatát leszámítva), ahol számításba vették azt is, hogy nem látsz át az ujjadon - ott van a nagyító.
3) Utólag korrigálhatod a kijelölést, ha elsőre nem találtad el jól.
A hozzászólásod multitaszkkal foglalkozó részét nem kommentálnám inkább.
-
passatgt
aktív tag
válasz
asadasad22 #87 üzenetére
Most se lett fontos számomra a multitasking
Most hogy belerakták, inkább sírni fogok és sosem fogom használni -
<NewL>
addikt
válasz
asadasad22 #13 üzenetére
tessék? miért is?
eddig is volt minimal mennyiségben multitask,az iPod fut a háttérben gyári iPhoneokon.de miért is nem volt eddig? és miért köpné szembe magát?
én úgy tudom ,hogy azért nem volt eddig mert erőforrászabáló volt,és a hardver sem volt elég a GS-ig,hogy minden gördülékenyen menjen. de ha mostanára elérték azt ,hogy ne merüljön le,kevesebb energiát fogyasszon és bírja is a vas akkor miért köphetnék szembe magukat?de amíg nem lát senki egy hivatalos forrást miért beszél mindenki a. 4.0 és multitaskról?
nekem egyedül ami hiányzik az iPhoneról és az iPadről is az a youtube háttérbe futtatása. inkább az iPadnél (de mondjuk ebben nem vagyok biztos ,hogy nem tudja)
a landscape homescreen mi a halálra jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest