- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Én is pont ezt akartam írni!
Illetve még annyit, hogy amilyen finnyás vagyok, azért egy kisebb törlőkendő mindig van nálam, ha már eléggé koszos lett a kijelző...Nem baj a mókuskodás, sőt, van aki nagyon szereti. Csak pont az apple feeling az, hogy kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, max akkor indított újra ha frissítést telepítettél, vagy ha (olyan kütyü, hogy lehet) bővítetted vmivel.
De pont az iPad kapcsán olvastam, hogy van akinél képes kiváltani a PC-t is. Nem a tervezőkre, meg a PC-vel dolgozókra gondolok, de abból, amire én otthon használom tökéletesen megfelelne mindenre.
Netezés, MSN (vagy ennek megfeleője), zene, film, játék, mail és az ebook.
Most ezért minek kapcsolnám be a PC-t, ha ott van egy célhardver?
Az iPhone is ilyen nekem. Az én használati szokásaimhoz tökéletesen megfelel, ez a pár dolog amit sajnálok, hogy nem alap, de örülök, hogy megoldható. Jó pár telefont próbáltam előtte is, azóta is, de egyikkel sem volt olyan élmény és nagyszerű a mindennapos használat, mint a szifonommal. -
bmwk1200s
őstag
Nem vettem rossz telefont, nagyon is jót vettem.
Imádom használni. Mint írtam, ezek a dolgok most is megvannak, csak azt sajnálom, hogy mókuskodni kell hozzá. Ettől függetlenül semmi más telefon nem kellene.
-
bmwk1200s
őstag
Én, ha már leírhatom, hogy minek örülnék
, szeretnék egy sms karakter számlálót, egy perc alapú hívás számlálót, lockscreen alatti infókat, mint pl. a sense felület alatti időjárás, hírek, stb., landscape módot homesreen-nél, jobb testre szabhatóságot témákkal, ikonokkal. Tudom, tudom, hogy ezekre van módszer JB-vel, de szerintem már igazán megérhetne a dolog, hogy ezek natívan működjenek. A jelenlegi megoldások pár helyen elég foghíjasok.
Szeretnék USB Storage Mod-ot, egy fájlkezelőt és egy task managert, szintén natívan. Jaaa....hisz ekkor már nem is nagyon kellene a JB!
Új hozzászólás Aktív témák
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest