- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
WinMo-n van olyan progi, amivel be tudod állítani, hogy rövid nyomásra a háttérbe tegye, hosszú nyomásra bezárja az alkalmazást. Feladatkezelőben egy tapivel bármit, vagy akár az összeset be tudod zárni.
néha olyanokat írsz...
használtam ám nem egy wm telefont.csak arra válaszoltam, hogy kellene a fenének a multitask, totál fölös dolog. egyetlen értelmét látom én: az sbsettings kis trükközéssel kiváltható vele. meg a gps miatt, de ha jól tudom pár progiban eddig megoldották már ezt iphoneon. ha nem, akkor ez még egy érv, de több számomra tényleg nincs
-
-
joey04
titán
meglepő egy összefőzött hardver-szoftver párosnál...
és?ez olyan mint amikor az NV-t azzal szidják, hogy azért megy jobban rajtuk x játék, mert lefizetik a fejlesztőket. erre is azt szoktam mondani: és? nekem felhasználónak az okok lényegtelenek.
a többi a szokásos apple gyűlölet tőled.
na mindegy, én kiszállok, nem állok le veled vitázni, aki lefaszkalapozik, meg hülyézik másokat.
egyébként is bizonyítottad az évek alatt, hogy nem tudsz objektíven vitázni, csak úgy mint állandó partnered, Ulkesh. Pontosan ezért van az, hogy a ti vitáitok egy topikban eltart akár napokig is. Én legalább fejlődök egyre hamarabb kilépek ezekből, ha látom, hogy bármelyik oldalon értelmetlen fanokba ütköztem igaz ez applere is, Ulkesh sem fogja soha megmagyarázni, hogy a bt kihagyása jó nekem. az üzleti hátterét persze értem, de megint: engem mint felhasználót ez nem érdekel. -
joey04
titán
nem is neked ment. én azon a véleményen vagyok, hogy a win nálam sem fossa össze magát óránként, sőt. de pl sleepből valóban hamarabb ébrednek az apple gépek, a boot is gyorsabb, és az egész rendszer kényelmesebb mint egy win. és ez igaz az alkalmazásokra is: nézd meg a Lenry által hozott MediaMonkey progit. egy hányadék az ituneshoz képest, meg olyan windózos össze-vissza. nem kezelhetetlen, meg lehet szokni, csak minek, ha van jobb. én is gondolkodok macen, 2 dolog tart vissza: játékok, és néhány egzotikus formátum, vagy picit hibás fájl, amire osx alatt nem nagyon találtam megoldást.
52: itt is mondtam, hogy én mit szeretnék. amoledet nem, mert jóval alacsonyabb a fényerő. nekem nagyon kevés. ennyi. ha rámtámadnak ilyenekkel, hogy inkább le sem írtad volna, akkor visszaszólok. ha a szokásos amoled fetisiszta egyén nem szól vissza, annyiban is maradt volna az egész. remélem azt azért tudod, hogy azok a "szép" képek amiket látsz, nem a valóság... addig egyébként sem mondanám betegesnek az amoled elleni érzelmeimet, amíg legalább olyan agresszív ellenvéleményt kapok. Vagy te is beteges vagy.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #14 üzenetére
Mert hogy az AMOLED tulajoknak meg érzékeny a lelke.
hát ez engem egy picikét sem érdekel.
de akkor tudok ajánlani pár filmet amit csak napsütésben nézzetek meg telefonon, mert akkor legalább nem láttok belőle semmit, ami bántaná az érzékeny lelketeket.természetesen a szememnek. meg is néztem, az O2 botrány, n1 szintén i8910 is. legendet csak beltérben láttam, de már ott is látszódott, hogy kevés a fényerő. a színekről nem is beszélve. szépek, csak nem igaziak. a méréseket csak azért írtam, hogy ez már nem szubjektív vélemény, kevesebb a fényerő, nem is kevéssel.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #9 üzenetére
miért, ha én ezt tapasztaltam?
abban igazad van, hogy kiegészíthettem volna a htc-vel, az n1ben és a legendben lévő amolednek sem elég a fényereje. ahogy azt a független mérések is alátámasztják. -
joey04
titán
várom nagyon, mit alkotnak. bár nekem a rendszerből igazán semmi nem hiányzik, ami igen, azt meg tuti nem teszik bele (bt filetransfer, mass storage funkció) HW változás pedig a kijelzőnél lenne fontos: legyen nagyobb felbontás, és ne legyen amoled, vagy ne olyan gagyi mint a samsungokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Légies iPhone halvány színei
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest