Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
off, de mióta vagy ilyen jó véleménnyel az androidról?
Karma: az mekkora lehet, hogy a hívókép helyett egy bazinagy reklámot látsz
amúgy ezek az admob-os reklámok csak akkor mennek, ha van netkapcsolat, úgyhogy én kb semmit nem látok belőlük áltlaában, csak ha éppen neten van a telefon, de szerencsére nincs mindegyik programban ilyen.
-
moonman
titán
ja meg mielott barki nekem esne, azert vagyok ilyen csalodott, mert nagyon vartam, mit sutnek ki, de erre igy nem szamitottam. ugy tunik, annak aki valodi "smartphone" platformra vagyik, annak egyelore maradnia kell a WM 6-nal vagy ha az mar keves/unalmas, akkor Android.
-
joey04
titán
meglepő egy összefőzött hardver-szoftver párosnál...
és?ez olyan mint amikor az NV-t azzal szidják, hogy azért megy jobban rajtuk x játék, mert lefizetik a fejlesztőket. erre is azt szoktam mondani: és? nekem felhasználónak az okok lényegtelenek.
a többi a szokásos apple gyűlölet tőled.
na mindegy, én kiszállok, nem állok le veled vitázni, aki lefaszkalapozik, meg hülyézik másokat.
egyébként is bizonyítottad az évek alatt, hogy nem tudsz objektíven vitázni, csak úgy mint állandó partnered, Ulkesh. Pontosan ezért van az, hogy a ti vitáitok egy topikban eltart akár napokig is. Én legalább fejlődök egyre hamarabb kilépek ezekből, ha látom, hogy bármelyik oldalon értelmetlen fanokba ütköztem igaz ez applere is, Ulkesh sem fogja soha megmagyarázni, hogy a bt kihagyása jó nekem. az üzleti hátterét persze értem, de megint: engem mint felhasználót ez nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest