- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
a kereses funkcio vegre jo valamire,lehet keresni a weben es a wikipedian is vele. vegre tudom majd valamire hasznalni.
valaki hasznalja az engadgetes appot. olyan lesz az iAds mint ebben az appan a reklamok? mert akkor johet
-
<NewL>
addikt
jó munkához idő kell
-
<NewL>
addikt
Steve hozzákezdett
a Marvell képregényappot mutogatja az iPaden
iPhone OS 2010 nyár (ejha,mintha nem tudná az utolsó ember)
-
<NewL>
addikt
sztem ugyanaz van nekem is. de egyszer sem írtam ,hogy szar a windows,azt se ,hogy a gép azt se ,hogy ...semmit csak nem azonnal áll a rendelkezésemre és égeti a lábam ahogy fekszek a kanapén.
semmi bajom a windowsal semde miért kell így "támadni" hárman is?
joey20 : nekem fagyni sem szokott. max néha behal,lefagy a safari. de valamiért mégis ezt használom,jobban tetszik. (azt is leírom ,hogy miért jó
csak a Top Sites miatt,mert könnyű volt beállítani. mozzilában nem találtam,chromot 10 percig használtam és ennyi)
-
<NewL>
addikt
nem fog menni egész nap a gép
nem egy prémium kategóriás laptop de azért a belseje nem annyira rossz. 4Gb ram stb stb
benyomom a bekapcs gombot és onnantól kezdve kell 2 perc mig normálisan tudom használni az msnt,zenét hallgatni,böngészőt. és szerintem minden gépen így van valahogy.és szinte semmi nincs a gépen(mozzila,safari,msn,everest,itunes,utorrent,virusirtó,office és ennyi)
mint látszik nem vagyok egy hard user,nekem a gép csak hobbi,netezés,filmezés zenehallgatás és ennyi. max néha egy beadandót kell csinálnom és liszt,azért is akarom csak nyáron.Lenry :
nem is kell,holnap úgyis megjön már az Classicommoonman : vegyem fel videóra?
nincs miért hazudnom,ennyi és kész. nem mintha a Mac olyan kurvagyors lenne. az is ugyanolyan.
nem szaroztam le a windowst,sőt még helyesen is írtam nem gúnyosande most nyáron nem jobb,van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
egyébként a másik topikban csodálkoztam rajtad
-
<NewL>
addikt
haggyábékén
,nem egy a zenei izlésünk,van albumboritója,jó minőségü? akkor jöhet
de mit szerencsétlenkedjek én bt-z zeneküldéssel,rárakop gépről osztcsókolom. egyébként is 90%-ban mixeket hallgatok amig átmenne egy mix bt-n megszakadna 2x a kapcsolat vagy már rég otthagynálok.
a való életben megy még egyébként ez a zeneküldözgetés bt-n? van már vagy 4 éve ,hogy nem láttam ilyetegyébként az iTunes miatt nem is lehet így zenétküldözgetni,mert a következő syncelésnél voltnincsmjúzik
Lenry :
a Shuffle még megvan?
ha nem szereted vevő vagyok rá^^
bmwk1200s : nyárra lecserélem a laptopom egy iPadra. pont amiért írtad is. meg útálom ,hogy égeti a lábam,2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows. szar tartani egy laptopot,mert az.
törlőkendő minek az? a legdurvább anyagu pulóveremmel ha megtörlöm akkor sem tudom megkarcolni. egyedül a hátlap idegesit néha amikor megizzad rajta a kezem,de az is egy törlés és csilivili
-
<NewL>
addikt
van Bluetooth^^
sőt még fileküldés is,iBlueNova. (azért leírnám ,hogy 2 hónap alatt kb 1x használtam,kipróbálás céljából. nekem sokkal egyszerübb elküldeni mailben a dolgokat)
madstunt : egyik legmegbízhatóbb telefon az ájfón. a topikjában 20K hsz ritkán olvas az ember olyat ,hogy fagy,kikapcsol valami szoftveres gond. max azért viszik vissza az emberek ,hogy megrepedt a fehér hátlap.
ez az első telefonom amire egy cseppet sem vigyázok. se tok,se fólia se semmi. egy karc sincs a kijelzőn,a hátlapra meg teszekegyedi lett a karcoktól
-
<NewL>
addikt
válasz
asadasad22 #13 üzenetére
tessék? miért is?
eddig is volt minimal mennyiségben multitask,az iPod fut a háttérben gyári iPhoneokon.de miért is nem volt eddig? és miért köpné szembe magát?
én úgy tudom ,hogy azért nem volt eddig mert erőforrászabáló volt,és a hardver sem volt elég a GS-ig,hogy minden gördülékenyen menjen. de ha mostanára elérték azt ,hogy ne merüljön le,kevesebb energiát fogyasszon és bírja is a vas akkor miért köphetnék szembe magukat?de amíg nem lát senki egy hivatalos forrást miért beszél mindenki a. 4.0 és multitaskról?
nekem egyedül ami hiányzik az iPhoneról és az iPadről is az a youtube háttérbe futtatása. inkább az iPadnél (de mondjuk ebben nem vagyok biztos ,hogy nem tudja)
a landscape homescreen mi a halálra jó?
-
<NewL>
addikt
akkor még két nap intenziv találgatás a blogokon, fórumokon
ClioRS :
na pont erről beszéltem. megmutatnátok azt a hivatalos Apple forrást ahol lehet arról olvasni ,hogy 100% lesz multitask?csak utána nehogy félreálljon mindenkinek az orra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest