- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
ja meg mielott barki nekem esne, azert vagyok ilyen csalodott, mert nagyon vartam, mit sutnek ki, de erre igy nem szamitottam. ugy tunik, annak aki valodi "smartphone" platformra vagyik, annak egyelore maradnia kell a WM 6-nal vagy ha az mar keves/unalmas, akkor Android.
-
moonman
titán
tehat lenyegeben ugyanazt a taskkezelest kapja, mint a WP7, de semmi olyan, amit a vilag meg ne latott volna, kiveve, hogy adware-t csinaltak az iphone-bol. nice.
-
moonman
titán
"de pl sleepből valóban hamarabb ébrednek az apple gépek, a boot is gyorsabb"
meglepő egy összefőzött hardver-szoftver párosnál..."az egész rendszer kényelmesebb mint egy win."
ez meg ugye ízlés dolga. én pl. sikítok az OS X-től, a Mac gépek dizájnjától meg ... szóval ez ízlés dolga.az iTunes-t témát szerintem hanyagoljuk, még a Mac-esek között is sokan utálják, akkora bloatware egy szarrakás.
-
moonman
titán
igen, egy laptopnál valóban gyorsabban kész van, de azt jó tudni, hogy amikor bekapcsolod, hogy elhúzd a képernyőzárat, akkor nem bekapcsoltad, hanem előhoztad standby-ból, így máris megdőlt a "minek menjen egész nap" kifogás. egy normális laptop sleep-ben akár két hetet is elvan, ellenben 5-10 másodperc alatt (ujjlenyomat olvasóval még hamarabb) készen áll a munkára. a melegedést is aláírom, igen, a laptopok hajlamosak ölben, ágyon, stb. tartva felmelegedni, mivel hűtést igényelnek. ezt viszont kompenzálják a teljesítményükkel. nem támad itt senki, csak ugyanazek elmondhatók a PDA-mra is.
-
moonman
titán
"aki elkötelezett MS fan annál mindig tökéletesen, fagyás nélkül megy a windóz és mindig mindenben legalább fél percet ráver egy Apple gépre."
almásként biztos lelki traumát okoz még belegondolni is, de úgy általánosságban a WIndows-os gépek is szoktak tudni normálisan és problémák nélkül működni.
-
moonman
titán
ez mondjuk azért is vicces, mert az amoled technológiát nem más fejleszti, mint maga a Samsung. tudni rólam, hogy sosem vennék Samsung telefont, de a kijelzőik szerintem is élvonalbeli darabok.
#13: multitasking most is van benne a szükséges mértékben, nem hiszem, hogy ez lenne az új rendszer nagy csodája. esetleg egy egyszerűbb taskváltót tesznek bele, de a mechanizmuson kétlem, hogy változtatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest