- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
WinMo-n van olyan progi, amivel be tudod állítani, hogy rövid nyomásra a háttérbe tegye, hosszú nyomásra bezárja az alkalmazást. Feladatkezelőben egy tapivel bármit, vagy akár az összeset be tudod zárni.
néha olyanokat írsz...
használtam ám nem egy wm telefont.csak arra válaszoltam, hogy kellene a fenének a multitask, totál fölös dolog. egyetlen értelmét látom én: az sbsettings kis trükközéssel kiváltható vele. meg a gps miatt, de ha jól tudom pár progiban eddig megoldották már ezt iphoneon. ha nem, akkor ez még egy érv, de több számomra tényleg nincs
-
tikshow
addikt
passzolom, mert meg nem volt szerencsem kiprobalni az uj szoftot, viszont videok alapjan gyorsabnak tunik, ha ezzel a feladatkezelo szeruseggel hozod be, majd kiderul, engem igazabol az erdekel, h raknak-e bele "hulye szoke picsak" elleni vedelmet aki azt se tudja, h mi az, hogy egyszerre tobb program fut
a proginak lehet mas temat beallitani, meg te is tudsz sajat temat gyartani ra, csak egy kis photoshop tudas kell hozza, nem nagy szam
az ujjab lehetetlenitesrol nem hallottam, csak most a legujjabb iboot-os es 3.1.3-as(legujjabb) kutyuknel van gebasz, de "allitolag" mar azokra is van jb csak visszatartjak, h az apple ne tudjon ra lepni, franc se latt be, annyi fix, h az ipad-hez ma kijott a jb -
tikshow
addikt
ez is ingyenes(be lehet állítani még egy process gombot is oda amivel a futó alkalmazásokat tudod megnézni, de nem írja ki, hogy mennyi memóriát zabál, viszont, ha kevés a memóriád rányomsz a free memoryra és már lesz pár megával több, sbsettings amúgy a neve), jb kell hozzá, de bumm, am a javát amit most beleraktak már jb-vel egy jó ideje el lehet érni - multi tasking, mappák - csak úgy tűnik, hogy apple-ék jobban optimalizálták, a mappás rendszer viszont baromira tetszik, mert az ami most van elég lassúcska
-
Milyen feladatkezelőt szeretnél?
Ez a korlátozott multitasking pedig szerintem dícséretes: azokat a dolgokat lehet megvalósítani a háttérben, amik egyébként problémásak voltak (GPS, hang, VOIP, letöltések). Más épkézláb igényt egyébként se mondott eddig még senki, amihez ne lenne elég a (WP7S-ben is jelen lévő) suspendálós móka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest