Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
haggyábékén
,nem egy a zenei izlésünk,van albumboritója,jó minőségü? akkor jöhet
de mit szerencsétlenkedjek én bt-z zeneküldéssel,rárakop gépről osztcsókolom. egyébként is 90%-ban mixeket hallgatok amig átmenne egy mix bt-n megszakadna 2x a kapcsolat vagy már rég otthagynálok.
a való életben megy még egyébként ez a zeneküldözgetés bt-n? van már vagy 4 éve ,hogy nem láttam ilyetegyébként az iTunes miatt nem is lehet így zenétküldözgetni,mert a következő syncelésnél voltnincsmjúzik
Lenry :
a Shuffle még megvan?
ha nem szereted vevő vagyok rá^^
bmwk1200s : nyárra lecserélem a laptopom egy iPadra. pont amiért írtad is. meg útálom ,hogy égeti a lábam,2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows. szar tartani egy laptopot,mert az.
törlőkendő minek az? a legdurvább anyagu pulóveremmel ha megtörlöm akkor sem tudom megkarcolni. egyedül a hátlap idegesit néha amikor megizzad rajta a kezem,de az is egy törlés és csilivili
-
-
<NewL>
addikt
van Bluetooth^^
sőt még fileküldés is,iBlueNova. (azért leírnám ,hogy 2 hónap alatt kb 1x használtam,kipróbálás céljából. nekem sokkal egyszerübb elküldeni mailben a dolgokat)
madstunt : egyik legmegbízhatóbb telefon az ájfón. a topikjában 20K hsz ritkán olvas az ember olyat ,hogy fagy,kikapcsol valami szoftveres gond. max azért viszik vissza az emberek ,hogy megrepedt a fehér hátlap.
ez az első telefonom amire egy cseppet sem vigyázok. se tok,se fólia se semmi. egy karc sincs a kijelzőn,a hátlapra meg teszekegyedi lett a karcoktól
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest