- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Evil Snowman #558 üzenetére
Kösz-köszi!
Mindenképp érdekel, mert inkább venném a legújabbat. Egyébként így 1-2 nap elteltével továbbra is meg van az örömöd benne? Megérte erre váltani?
-
Lazika
senior tag
válasz
Evil Snowman #501 üzenetére
Nekem meg úgy van, hogy van egy fizikai vodafone simem meg egy telekom e-sim. A vodafone-nal telefonálok és a telkommal meg netezek, mert ott van korlátlan netem. Viszont Amikor a vodával telefonálok, akkor meg se 3g se semmi a telekom miatt... Én erre keresnék valami megoldást, de szerintem nincs rá. Minden egyes hívásnál meg nem fogom beállítani.
-
Razzul
őstag
válasz
Evil Snowman #503 üzenetére
Akkor már az eSIM miatt is szorongasd meg őket.
Jó lenne ha a Telekom mellett más is adna értelmes szolgáltatásokat az iPhone és más készülékek mellé. Ahogy nézem a Telenor VoLTE listája eléggé gyér.
-
pauliboy23
senior tag
válasz
XR és SE-n ment eddig hiba nélkül, de most 12-n nekem sem.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Faxa
koszi az infot
Akkor en is megszivtam a telenyoral
-
Razzul
őstag
válasz
A Telenor faszsága miatt nem megy. A Telenornál VoLTE iPhoneon nem engedélyezett, az Apple oldalán lévő "mobilszolgáltatók iPhone készülékekhez biztosított szolgáltatásai Európában" listán sincs rajta és a Telenor oldalán lévő készüléklistán sem szerepel.
-
viera
őstag
válasz
Evil Snowman #465 üzenetére
Én Note10-ről (a + nekem már túl nagy volt) váltottam 12 Pro-ra és az akku sokkal jobb.
Örültem ha a Note kibírta nap végéig 10%-kal,az iPhone-ban még 35% marad mire töltőre teszem. -
jófejsrác
senior tag
válasz
Evil Snowman #477 üzenetére
Pl.: Genshin impact - ezzel ipad pro 2018-al játszogatok, egész szórakoztató. Ott csont nélkül játszható. Viszont netes videók alapján ez kifekteti a 12-es szériát, 6-8 perc után forrósodik a telefon és framedroppol a játék.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Annyit megtennél légy szíves, hogy nyúzod kicsit jobban játékokkal. Találtam neten pár cikket/videót ami azt bizonygatja, hogy játék alatt durván merül a mobil - köszönhetően az A14-nek - és forrósodik a készülék. Ugyanezen játékok alatt a 11/11Pro vígan el van.
12-es modellre szeretnék váltani sima 8-ról, de ez picit aggaszt (nem vagyok nagy telefon játékos, de van 1-2 játék amiket szeretek játszani rajta). Bár a 8-hoz képest a 12-nek így is jobb lesz az üzemideje, de na
Köszi
-
Gubu0101
veterán
válasz
Evil Snowman #472 üzenetére
Korbe,hatlap+kamera ugyan abban a camoban mint te
De meg meglatom,lehet nem ragasztom le az oldalat csak hatlap meg kam.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Evil Snowman #467 üzenetére
Tenyleg nem tunik bonyolultnak,rendelek majd en is camo szinben
9000
-
Gubu0101
veterán
válasz
Evil Snowman #467 üzenetére
Jaaah,na akkor keresek en is videot rola
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nehez folrakni a skin-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest