- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Kicsit szokatlan de hozza szokok hamar,merete inkabb fura ,mert evek ota 6,5” korul mozgok ,telefon meretileg,most meg ez a csopp
Amugy a 40-el nekem se volt gondom en google nelkul hasznaltam,nem is hianyzott.Most is csak a youtubeot raktam fol az iphonera,semmi mast onnan.
-
tesz-vesz123
senior tag
Szoftveres támogatásban, szolgáltatásokban ég és föld. A HMS telefonok kiherélt Androidot futtatnak, mindenféle szolgáltatás nélkül. Apple oldalon ott az iCloud (ami mindent lement, még az appjaid beállításait), Apple Music (semmilyen stream sincs HMS-re, Netflix sem), Apple Arcade (no comment), Apple térképek, normálisan működő email app, ami push értesítéseket küld, iMessage... Elérhető az HBO Go, Netflix, Spotify, és a többi, mindenféle mókolás, hackelés nélkül. Jobb a rezgőmotor (konkrétan fényévekkel jobb bárminél), kijelző, orvosi acélkeret, minőségibb, pontosabb Face ID (a Huawei memoji animációk szaggatnak xD) stb. Üzemidőben valószínűleg jobb a P40 Pro.
-
Gubu0101
veterán
Engem inkabb kulsore fogott meg nem a belso reszek,volt regen iphoneom,igy tudtam kb mire szamitsak.Akkumlator ami kicsit aggaszt,de a tegnapi nap eleg jol vegzett este,meg maradt szufla mire haza ertem.Szememnek kell hozza szokni a 60 hz-hez.P40-hez kepest minden kepp kenyelmesebb,konyebb.A fotos resz annyira nem izgat,neha lovok par kepet de kb ennyi.Ha esetleg lesz kimondottan ami erdekel,majd irj privatban es megnezem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest