- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
bkiky01 #4075 üzenetére
Egy sima 12 és egy SE2016 van használatban egyszerre, androidról váltottam. Tetszik a 14Pro de egyszerűen annyira gyorsak még a jelenlegi készülékek is, hogy nem látnám okát a váltásnak, pedig még jó áron menne el a 12 is. Egy AOD és egy 65”-os tévén észrevehető képminőség javulás miatt én ennyi pénzért nem váltanék…..majd 2 év múlva, mikor jön a 16 széria.
-
oliwire
őstag
válasz
bkiky01 #4072 üzenetére
Az, hogy megéri-e cserélni, szerintem teljesen szubjektív. Nekem sima i12-van, elégedett vagyok jelenleg is vele.
De szinte mindenben jobb az i14 pro. A különbözet kb 400.000 Ft, amit fizetnem kellene. Ha egyhavi fizetésemből tudnék venni 3 db i14 pro-t, hogy még marad pénzem a mindennapokra is, akkor én simán cserélném. Egyébként jelen helyzetben nekem nem éri meg. Szóval ez az én véleményem.
Ha van erre szánt pénzed, ami nem hiányzik máshonnan, akkor tedd meg. Ha nincs, vagy ezért szorosra kell húzni a gatyát pár hétig-hónapig, szerintem neked sem érné meg, de ha vágysz rá, mert újdonság, nem szívesen lennék én, aki nemet mondana neked -
bbendre
őstag
válasz
bkiky01 #4069 üzenetére
Jobb kamera, jobb kijelzo.
nincs gyors toltes, nincs USB-C, nincs “visszafele” wireless toltes. Oszinten szolva ha nem filmeket keszitesz telefonnal nem gondolnam, hogy meger kb 300.000 forintot a csere.az Iphone 14 Pro-ban nincs semmi rendkivuli vagy extra. Esetlet az ára
.
-
dorika87
őstag
válasz
bkiky01 #3820 üzenetére
Köszi, megnézem.
Van is róla tapasztalatod esetleg?
Látom, hogy ezeket általában 18 W vagy annál nagyobb kimenő teljesítményű töltőhöz kell csatlakoztatni, úgyhogy akkor már inkább érdemesebb olyat néznem ami tartalmaz adaptert, hogy ne kelljen külön vennem hozzá.
Epico vezeték nélküli töltővel van valakinek tapasztalata? (Itt van a csomag töltő adapter is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest