- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
válasz
PACSA75 #4227 üzenetére
amúgy rossz topikba írok, vagy ez tényleg ennyire halott téma már az almások körében?
Kontaktjaimat Google fiókból hoztam, evvel nincs is baj, de szeretném ha a jövőben is maradna az összes egy helyen.
- be lehet állítani hogy a Gmail-re szinkronizáljon a jövőbeli új kontkatjaim?
- ha nem akkor hogyan tudom átvinni az összes kontaktom iCloud-ba?es hogy a bugokrol is ripotoljak tovabb (meg mindig facebook s%#t), semmilyen esemenyt vagy hirdetest nem tudok tovabbitani messegeren keresztul:
-
N_A_S
veterán
válasz
PACSA75 #4219 üzenetére
Sziasztok! Csatlakozom egy 12 Pro Max 128 Pacific Blueval. Az utóbbi időben viszonylag sűrűn cseréltem a telefonjaim, valahogy a Samsungokban nem találtam meg az igazit (S22 -> S21 Ultra -> S20 Ultra) váltásban jöttek. Először a méret nem jött be, így lett a 22-ből 21 Ultra, aztán a 21U-ba beszámoltam a 20U-t, végül úgy hozta a sors hogy ezt kellett kiegészítenem és így lett végül a 12PM. Remélem marad is egy darabig, maga a forma mindig is nagyon tetszett, teljesítményre sincs panasz, és szerintem a kamera is jobban teljesít, annak ellenére hogy nincs 100x zoom, meg 100megapixel
Ha van valami tanács hasznos tipp így egy volt androidosnak azt szívesen veszem. Huawei Watch GT2 Pro-val használom egyébként.
-
Imy
veterán
válasz
PACSA75 #4216 üzenetére
Amikor én néztem januárban, 180e alatt nem volt olyan ami normális állapotban volt, én 200e-ért vettem karcmentest, jó akksival. Ami az alatt volt, volt mindegyiknek valami gondja. Lehet lejjebb ment az ára, nem tudom. De most nézem már újan 220e, így biztosan én nem vennék használtan, 20-40e-eol olcsóbban de használtat! [link] De van bőven választás a hardveraprón.
-
Imy
veterán
-
C4mp3r
addikt
-
-
-
Gubu0101
veterán
válasz
PACSA75 #3188 üzenetére
Én nem is pánikolok,szerintem mire 80%-ra esik az enyém, addigra már másik telefonom lesz
Olyan készülékeim voltak eddig,amik nem jelezték,erre is csak unalmamban néztem rá,akkumulátornál meg várható,hogy egy idő után elkezd veszteni a kapacitásból,de azért jó,hogy van ilyen tájékoztató jellegű adat. -
-
Norbi.
őstag
válasz
PACSA75 #3055 üzenetére
Biztos van ilyen is, én minden telefonra ugyan annyiért adom a fóliát.
Ha az alap fóliát adják 6000-ért, az valóban pofátlan, de lehet valami komolyabb minőség/márka volt az, vagy tudott valami extrát (kékfényszűrős, betekintésgátló ,stb) vagy valami hydrogel fólia volt, esetleg az említett helyben vágott fólia, mint pl. a Clearplex.A sima, műanyag fóliák kikoptak, már szinte sehol nem tartanak, de a nagykerekben se nagyon van. De, aki mégis azt keres viszonylag olcsón, a Myscreen cuccok elég jók, viszonylag sok helyen be tudják szerezni őket. De a 12-es szériánál, a teljesen sík kijelző miatt bármelyik olcsóbb üvegfólia is tökéletes szerintem.
-
TomPack
őstag
-
PACSA75
őstag
válasz
PACSA75 #3047 üzenetére
Amúgy megjegyzem nálunk is drágák a kiegészítők, de van egy két hely ahol lehet találni occó kínait a fent említett jó árban (így teljes a történet).
És nyilván néhány esetben az is jogos, hogy aki egy raklap pénzt kiad iPhone ra, az ne olcsó terméket vegyen hozzá. De pl nekem a telefon a hobbim 😀, gazdag viszont nem vagyok, de áldozok a hobbimra, valahol viszont már muszáj meghúzni egy vonalat, így a kiegészítőkön próbálok spórolni 😩.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Gyúrósok ide!
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest