- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
-
ricsi0307
senior tag
Alkalmazásonként változik a visszalépés metódusa. Vagy balról jobbra swipe vagy a dedikált ->/X gomb bal felül vagy képeknél fentről lefele swipe. Ez egy borzasztóan pocsék megoldás, facen egy hirdetésen belül már a felsorolt első két megoldás vegyesen van használatban és az csak egy app. Androidon jobb vagy bal swipe fixen visszaléptet függetlenül attól hogy milyen appban hol vagy vagy mit csinálsz. Ezerszer használhatóbb és logikusabb mint itt. Sokáig nem értettem miért van annyi törött iPhone aztán mikor egy visszalépés miatt konkrétan fogást kell váltani már egy sima 12-esen is akkor megértettem mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest