- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
evo87
őstag
válasz
koxkids #1191 üzenetére
Úgy eléggé. Üzemidőben nagyon is korrektnek gondolom, Xs-ről váltva sok szempontból (akku, kamera, stb) előrelépés volt. Néha hiányzik a tele lencse, de kárpótol máskor az ultraszéles látószögű. Nekem nagyon bejön a szögletes formaterv, úgyhogy nem bántam meg. Nyilván a Mini továbbra is ultra csábíó, de félek, hogy az már az én szokásaim mellett kompromisszum volna.
-
evo87
őstag
válasz
koxkids #1187 üzenetére
Nagy dilemma. Bár aki írja, hogy 5X%akkunál már volt 3,5 óra SOT-ja... nyilván kérdés az is milyen fényerőn meg milyen használattal. Nem kétségbevonva a szavát nekem ez amolyan kezdeti pozitív csalódásnak tűnik ami majd azért normalizálódik alacsonyabb szintre.
Mert nekem normál használattal a sima 12 tudja ezt.... most 4 órával auzután, hogy levettem a töltőről, 1óra 51 perc SOT és 77% maradt az akkuban.
-
Wajk
addikt
igen, ezt én is akartam írni, mert a teszteken nekem nem volt annyira egyértelmű. de én örülök hogy beleépítettek mágnest a telóba. Mindig is szerettem a "rejtett" fícsöröket és a mágneses tartókat. De sosem szántam rá magam, hogy ragasszak egy fémlapot a telóra elrondítva azt. Így viszont az i12 Mini választása mellett ez egy újabb +1
az egyébként érdekelne, hogy az eddig piacra került mágneses tartókkal mit kezd a MagSafe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest