Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
válasz
totopad #4814 üzenetére
Engem elsősorban az iOS 14 darabossága basz fel nagyon.
12 mini-n az összegyűjtött hibák:
-Bekapcsolás után laggolva adja be a zárképernyőt
-Az Apple Music eddig se volt a legsmoothabb rendszer, de most amilyen ronda, fps bugok vannak benne, az hihetetlen.
-Kamera megnyitás jó nagy döccel
-Görgetés sok helyen darabos
-Widgetek görgetése laggos
-Alkalmazásváltó használata ugyanúgy laggos
-Játékteljesítmény egy 0
-Bluetooth eszközre nem jön meg az értesítés
-Néha magától újraindul
-Egyszer át is rendezte a főképernyőmetOké, hogy még csak a 14.3-nál tartunk, de semmilyen hibát nem oldott meg nálam a 14.1 óta. Falra mászok tőle, hogy olyan, mintha egy Samsung-ot használnék.
-
GalaxyS9
tag
válasz
Jano_023 #4805 üzenetére
A 11-et még júniusban adtam el, hogy kipróbáljam a Huawei P40-et, ami igazából nagyon-nagyon frankó készülék, és ha még lenne rajta Google...
Mégis egy idő után hiányzott az iOS és az egész Apple ökoszisztéma.
Október végén gondoltam arra, hogy jó lenne visszamenni iPhone-ra, így előre lett rendelve a mini. Mikor megkaptam rögtön észrevettem egy millió bug-ot. Gondoltam rá, hogy a készülék hibás, vagy szimplán szar az egész 14-es iOS. Mindenesetre megnézetem a mini-t a szervizben...A mini elsősorban azért jutott eszembe, hogy majd felváltva használom az iPad-emmel. De végül erre is rájöttem, hogy rossz ötlet volt.
Úgyhogy holnap Pro Max. -
GalaxyS9
tag
Sziasztok, egy szebb új évet Mindenkinek!
Vásároltam magamnak egy 12 mini-t, mely a 11-emet lett volna hivatott váltani, de sajnos nem barátkoztunk meg. Bármennyire erős az új processzor, sajnos nem igazán van jól optimalizálva a kis mini-re még a rendszer, a játékok, és hát a mérete is elég pici sajnos, így eladtam.
Hétfőn megyek az új telómért, a 11 Pro Max-ért. Kíváncsi leszek mennyivel lesz másabb élmény használni, mint a sima 11-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged