- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlayMax
nagyúr
válasz
HardRic #4899 üzenetére
Én a gyári töltőt sem használom ,érintetlenül a dobozában vannak a gyári tartozékok
[kép]Gyári 18w os megoldás megette az asszony 11 pro max készülékét ,egy év alatt 92% ra ment le neki ,én a 12w os adaptert használom inkább ,nem melegszik a telefon töltés közben ,és egy százalékot sem csökkent mióta ezt a Japan eredeti adaptert használom.
-
pecccccccca
őstag
válasz
HardRic #4899 üzenetére
Biztos van valami haszna, hogy 30-70% közt van használva a telefon, de szerintem nem sok vizet zavar az akkukímélésben.
1 év után nekem 97%-ig ment le az akku 11 pro maxon. Olyan volt egy év után is mint az új. Semmi kapacitásbeli változást nem vettem észre pedig sosem figyelek ilyenekre, hogy mikor töltsem. Sokszor, ha muszáj volt akár 10%-ig is lemerült vagy éppenséggel 2x-3x is rátöltögettem egy nap és mindig éjszaka töltöm fel 100%-ra. Ez így van a második ilyen készülékemnél is.Nem vagyok 30-70%-os töltés tagadó, de én személy szerint nem adok erre. Inteligens töltés az első használattól kezdve be van kapcsolva mindig. A telefon tesz róla, hogy ne menjen tönkre idő előtt az akku. Máskülönben szerintem inkább többet jelent a gyári/jó minőségű töltőfej és kábel.
Végeredményben pedig ahogy írtad ott az akku csere, hisz a telefon van értünk és nem fordítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged