- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5412 üzenetére
Nálam kb 10-15 másodperc múlva jó lesz. Szeritem nálam más gond van mint nálad. Közben nem tudom ha jönne hívás akkor mi lenne. Olyan még nem volt.
-
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5410 üzenetére
Nálam ennyire durván nem de néha a Facebook messenger fagy be így. De azon kívül hála égnek semmi.
-
torrente91
tag
válasz
torrente91 #5401 üzenetére
Megoldódott
-
tboldi
nagyúr
válasz
torrente91 #5325 üzenetére
Nem mindig, de van rá esély.
-
torrente91
tag
válasz
torrente91 #5314 üzenetére
Apropó, ha az iTunes-ban restore után visszaállítom a biztonsági mentést azzal a probléma ugyanúgy visszajöhet? Vagyis inkább kezdjem újra belakni?
-
totopad
senior tag
válasz
torrente91 #5312 üzenetére
Egy restore itunes-ból nem ártana neki, illetve az akksi állapotát is meg lehetne nézni, ha alacsony, akkor az is okozhatja
-
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5238 üzenetére
Lehet csak e a vagyok béna de én obedriveot használok arra hogy gépre át tegyem a képeket és onnan én is egyet külső merevlemezre mentem át őket. Plusz tartalék mentésnek a Google photost használtam mert ingyenes volt.
-
válasz
torrente91 #5236 üzenetére
Automatikusan menti igen, az alábbi helyen tudod beállítani hogy mi legyen a biztonsági mentésben:
Beállítások / Apple id (neved) / iCloud / Tárhely kezelése / Biztonsági mentések / eszköz kiválasztása / Adatok kiválasztása a biztonsági mentéshez.
(Tudom, rövidebb út is lehetne.) -
válasz
torrente91 #5233 üzenetére
Szia, ha használod az iCloud fotókönyvtár szolgáltatást akkor a telefonról készített backup nem tartalmazza a képeket, mert azok külön kerülnek mentésre mint iCloud fotókönyvtár.
Ha nem használod az iCloud fotókönyvtárat, de a telefonon vannak a fotók, akkor a telefonról készült biztonsági mentésben vannak a fotók, tehát a tárhelyet így is fogyasztja az icloudban, csak így mint a telefon biztonsági mentése. -
Jano_023
őstag
válasz
torrente91 #5233 üzenetére
Szia, be kell menni a telefonon az iCloudba és ott tudod törölni a képeket. Páromnak így csináltam és kb 1 perc alatt törölte az összes képet.
-
válasz
torrente91 #5047 üzenetére
Lehet ellene tenni, töltőre kell tenni azt a telefont, amiről megosztasz. Az akku kímélése miatt kapcsolja ki időnként. Az iphone 7-nek ma már valószínűleg elég gyenge az akksija.
Egyébként ugye azon az i7-en amiről megosztasz, azon ios 13 vagy újabb van?
-
válasz
torrente91 #5036 üzenetére
Energiatakarékosság miatt egy idő után leállítja a hotspotot. Úgy próbáltad, hogy töltőn van a telefon amiről megosztasz?
-
irgum
addikt
válasz
torrente91 #3899 üzenetére
Szia! Helymeghatározás/Rendszerszolgáltatások, “időzóna beállítása” legyen engedélyezve. Talán csak ez a problémája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged