- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
pecccccccca
őstag
Xiaomi nagyon ért hozzá hogy megfogja az embereket viszont a mai napig a béka segge alatt vannak rendszerben és hardverben is. Semmi nem úgy működik náluk egy csúcshardveren mint, ha pl az a hardver egy Samsungban lenne. Miui rendszerük katasztrófálisan bugos.
Nekem a Note 7-em másfél hetes korában kiégett töltés közben. Bár már megváltás volt számomra az eset, mert használhatatlan volt sok mindenre. Értesítésekkel folyamatosan sz.ptam. Mi band 4 karkötőmmel amit eleve ahhoz vettem, kb sosem tudtam normálisan használni.
Ugy voltam a Note 7-el, hogy kipróbálom az olcsóbb droidos kínait is, hogy miért veszik annyira a népek. Na hát soha többet.Haver Mi 9T-vel harcol nap mint nap. Értesítéseket nem kap sokszor, akkuja sem úgy bírja mint ahogy beharangozták. Már bánja, hogy megvette.
Érdekes mód én nem bánom, hogy a “fél millás” telefonom nem tökéletes, mert még mindig élhetőbb mint akármelyik droid...
-
Egyetértek.
Na most a helyzet, hogy én nagyon szeretem az Apple termékeit, a rendszert. Évekkel ezelőtt BlackBerry és Lumia felhasználó voltam, meg iOS is. Ezek a rendszerek tetszettek a legjobban. Persze az android is jó volt, próbáltam mindent, de mégis inkább ez a három volt a favorit. Nem írom le miért, mindenki tudja, aki szereti/szerette.
Szóval maradt az iOS, a másik kettő kivérzett.
Viszont azt látom, hogy egyre instabilabb a rendszer az Apple-nék. Szerintem iOS 11 verzió óta. Én akkor régen azt mondtam, hogy ha elkezdik plusz funkciókkal ellátni a rendszert, bug-os lesz. Mindig raknak bele valami új kényelmi dolgot, ami a stabilitás rovására megy. Ez az én véleményem, én így tapasztalom. Mindig az volt, hogy az android vérfanok, “hülyegyerek” biztos rendszernek hívták az iOS-t, mert nem volt úgy és olyan formában testre szabható, mint a Samsung rendszere például. Emlékeztek?
Én meg úgy láttam, hogy az android instabil, az iOS meg stabil. Ez évekkel ezelőtt volt. Most meg az látom, hogy ez megfordult. Az android javult és jó irányba mozdult el, az iOS meg elvesztette megbízhatóságát és szerintem a bővített funkcióknak köszönhetően. Ez az én meglátásom. -
-
-
-
-
-
pecccccccca
őstag
Na ez az, hogy egy pittyenés meg rezgés ami kéne legyen.
Mi gáz lehet? Semmit nem állítgattam mióta megvan a telefon. Az első pillanattól kezdve ez így működik nálam. Az appokat már lenémítottam, azóta nem zavarnak bele a telefonálásomba, de hát ez nem megoldás, mert igy meg alapból nem hallom az értesítést. Nem tudom mit kéne állítanom, hogy ne így legyen. -
Tiger.
nagyúr
Engem egy valami zavar, hogy pl mikor tesztelték a cal of dutyt, akkor megverte egy exynos samsung note 10, átlag fps ott több volt, irták, hogy nincs optimalizálva stb, na de, ha valami erős,akkor az erős, és az antutu nem mérvadó, játéknál már jobban kijön, azt, hogy mi alapján írták ki az fps-t nem tudom, mert androidnál látszott ha mérte, de ios esetében nem.
Ami még sántit, van egy játék c&c Riváls, amikor bejött az ios 13, tesxura hibák lettek benne, de akkor még xs-em volt, viszont a 11 pronál is pont ez van, de x-nél viszont nincs, gyanitom, hogy ugyan az a hardver van benne, csak tuningoltabb.
Test. -
B-L-A-C-K
titán
Aki azt mondja hogy sokkal jobb, az csak azért mondja mert megvette, és védeni kell valamivel. Engem is aki ismer tudja függő módon cserélgetem próbálgatom a telefonokat, de a Pro tényleg csak kamerában és ott is inkább az éjszakaiban veri el nagyon az elődjét, meg üzemidődben (nálam XS-hez képest a Pro +fél nap), meg persze AnTutu és hasonló programokban, de ugye felhasználás során az utóbbit nem tapasztalod.
Persze aki X vagy régebbiről váltott, annak azért tény hogy nagy ugrás, de XS után abszolút nem. -
tboldi
nagyúr
Exactly.
Egyszerűen figyelmetlen voltam, nem néztem a tükörbe.Szívem szerint már rég megcsináltattam volna, de májusnál előbb nem fogom tudni nélkülözni, úgyhogy addig így járok vele. Közben ha találok egy szép, piros csomiajtót, akkor arra lecsapok, mert tartok tőle, hogy ezt az ezüstöt nem csinálnák meg úgy, hogy egyáltalán ne lehessen megmondani róla, hogy eredetileg más színű volt. Inkább csak az esetleges árnyalatbeli különbséget kelljen korrigálni.
A lökhárítót elég lesz meghegeszteni, meg alatta a hátfalat kell egy pár mm-rel kikalapálni, igazából nem vészes a helyzet.Viszont öröm az ürömben: lett egy viszonylag ritka, gyári spoilerem.
-
tboldi
nagyúr
Csak pár százezerrel könnyebb lett a pénztárcád...
Ja, most úgy is kell a fedezet a karosszériásra, ez még egy érv a váltás ellen.
-
tboldi
nagyúr
Pont ezért maradok én is a XS Maxnál. Az egyetlen dolog, ami miatt időnként foglalkoztat picikét a váltás, hogy most, amíg van még 4 hónap garija, meg még 100%-os az aksija, egész jó áron tudnám eladni.
De inkább megvárom a jövő évi Max modellt, hátha belekerül egy 60 Hz-nél többre képes kijelző.
-
-
swoody
senior tag
-
-
Tibee86
nagyúr
Én is ebben a hitben voltam a paypal-lel kapcsolatban egészed addig, amíg pár éve valaki valahogyan leemelt róla 100€-t adomány címen hajnali 2-kor. Jeleztem nekik, hogy ehhez a tranzakcióhoz semmi közöm és intézkedjenek, amire a válasz az volt, hogy ők nem látnak semmi furcsát benne. Azóta nem hogy a bankkártyám nincs hozzácsatolva, de teljesen el is engedtem a paypal-t.
-
Tiger.
nagyúr
-
Egyre több autó, jármű, egyre több idióta vezeti, egyre könnyebb jogsit szerezni....
Ezek már régen látszódnak a közlekedésben.
Szomorú, hogy ennyire felhígult itt minden. Ahelyett, hogy szigorítanának, de nem, még a többszörös öngyilkos is vezethet, satöbbi...minden vizsgálat nélkül.
Na de jól elkanyarodtunk. Ez egy iPhone topik -
-
Tiger.
nagyúr
-
-
Ck.
addikt
Nekem sem tökéletes vagy csak a 9 hónapos Note9 kitérő óta elszoktam az iOS-től...egyrészt éjszaka koromsötétben nekem a legkisebb fényerőn is túl világos, illetve ha teljesen letekerem a sötétben, akkor később reggelre is túl sötét marad, utána kell állítanom. Aztán estére megint lejjebb kell vennem manuálisan.
A Note ebben mintha kicsit ügyesebb lett volna. Vagy csak én bénázok. -
-
Tiger.
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
Az a baj, hogy ez elvileg egy szakmai fórum lenne, nem pedig a személyes blogod... Itt nem az a lényeg, hogy téged mi érdekel vagy mi nem. Annyi történt, hogy állítottál valamit a garanciával kapcsolatban ami ki lett javítva, majd sorra az a válasz, hogy téged nem érdekel, mert évente veszel újat, ha a második évben kellene esetleg a számla az meg végképp nem.
-
Tibee86
nagyúr
Az oké, hogy téged nem érint meg nem is érdekel, tök jó. Attól még az teljesen valótlan, hogy: "Az Apple garancia, az meg apple garancia mindenhol. Számla sem kell hozzá, elég a szériaszám...." Ez maximum a te esetedre igaz.
Ahogy olvashattad, nem mindegy honnan veszi az ember, és a számlára is szükség lehet. -
Tibee86
nagyúr
" Az Apple garancia, az meg apple garancia mindenhol"
Nálunk azért nem egészen, meglepő módon nem negatív értelemben: [link] (végre nem kell oldalakon át magyarázni, nagy hiánypótló ez a cikk)"Amennyiben hivatalos helyről vásárolod meg a készüléket, lásd mondjuk Apple.hu, iSTYLE, iCentre, MédiaMarkt, Telekom és így tovább, az Apple a szavatosságot garanciális időnek tekinti, tehát Magyarországon “2 év garanciát” kapsz és nem neked kell bizonyítanod a fenti esetben, hanem a cég korrekten bevizsgálja, és ha hibát talál, akkor cseréli vagy az egész készüléket, vagy a hibás alkatrészt! Nyilván ez a korrekt hozzáállás, cserébe azért, hogy nem a “mutyi” helyeket választjuk vásárláskor."
-
ForRedGlory
félisten
Hozod a szokásosat....
A szolgáltatók rendelnek XY db telefont az Apple meg majd egyszer küldi.... és általában kis hazánkba később, mint a nagyobb piacokra. Ezzel biztos újat mondtam.
Úgy mondod, mintha csak a szolgáltatóknál nem lehetne kapni a telefont, holott az egész országban hiány van. A érvelésednek még lenne is értelme, ha mondjuk más hivatalos viszonteladóknál lehetne kapni... de hát biztosan a szolgáltatók tehetnek arról, hogy sehol sincs.
-
Fryskitt
addikt
Telekomnál nem is lesz. Megrendelésre sem. Csak 64-es van é csak az lesz. Mármint a Pro Max-ból. Érdekes módon a sima Pro-ból van 256-os. De 512-es egyikből se.
Mert, hogy nem tart raktáron azt még csak értem (bár elvileg elég tőkeerős, hogy tartasson, de mindegy). De hogy megrendelni se lehessen..... -
Navaren
aktív tag
A minimum fényerő nagyjából rendben van nálam - a retinakiégetős sztori így nem érint -, de a maximum-mal tényleg vannak anomáliák.
Nekem a két emelett között fordulós lépcső vezet fel, drapp színű falakkal, ahova direkt fény nemigen jut, azon a részen pl. sokat bénázik a szoftver, viszont a True Tone kikapcsolás után megszűnik a probléma.
-
Tomace91
senior tag
Nillkin-nek elég jó cuccai vannak. Innen is rendelted? Csak mert nekem nem engedi kosárba rakni, hogy megnézzem mennyibe kerül. Jaj most látom nincs is már, van tőlük valami ami ugyanilyen kinézetre és minőségre és még vehető?
Nem befolyásolja a FaceID vagy akármelyik másik szenzor működését? Nem emeli fel a telefonról egy olyan tok ami a kijelzőre is rámegy, hogy magasabban legyen és védje egyesetleges ejtés során? Ezért tartok ezektől csak.
-
-
Tomace91
senior tag
Milyen üveget használsz pontosan?
(#559) ΞΔGLΞ: A fizika törvényei alapján mondja smc, hogy nem szánthatta fel, mivel tök mindegy milyen széle van, ez egy kis bili műanyag valami, amit millió számra fröccsöntenek és keménysége közelében sincs az üvegének, ebből kifolyólag meg lehetetlen, hogy megkarcolja.
Azt is simán el tudom képzelni, hogy van valami réteg a kijelző üvegén gyárilag, hogy mondjuk taszítsa az ujjlenyomatokat, azt meg tudod ezzel sérteni, de hogy az üveget közvetlenül nem ez fix.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest