Új hozzászólás Aktív témák
-
lo_jo
senior tag
Írjatok az adott app fejlesztőjének, hogy nem jól kezeli az új eszközöket. A legtöbb scanner app, amivel találkoztam, kb 1x van lefejlesztve, onnantól elengedik a devek. Sokáig a codecamet használtam fényképezésre, de az utolsó verziója 11 hónapos és Xr support jött azzal. Ment is a kukába.
-
-
-
Fryskitt
addikt
43 dollár, ez most kb13500 (meg még több, attól függ, hogy váltja a bank), plusz posta... és azért várni kell. Szóval ez nem annyira jön be.
Németországból még kevésbé éri meg, 53 euro (ez 18e) plusz posta. Amúgy szoktam kint élő barátokhoz rendelni, de akkor is várni kell. -
Az amazont én is ajánlani akartam,csak aztán átváltottam az árát forintra...
30dollár helyett,35euro+majdnem 7euro a szállítás(hiába írják hogy 29 felett ingyenes,max németországon belül).
Máris 15ezerpárszáz a végé.Akkor meg már tényleg a gyári itthonról.
Apple oldaláról 12e+ 1715ft a szállítás. -
Semmi köze a 2nek egymáshoz.
A Mac-et ne keverjük most ide.
PD-s a gyári töltője is az iPhone-nak (11 Pro és Pro Max),ha 18Wattal akarod tölteni,akkor kell hozzá PD-s töltő.
Anker és Blitwolf.Ezekből van olyan ami a QC-t és a PD-t is tudja.Talán a Blitzwolf cuccai a legjobbak ár/érték arányban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest