- Realme GT 5G - versenyképes
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak ugye az is jó lenne ha kopp szűz rendszerrel indítanám pro-t, aztán próbálom a legkevesebb veszteséggel majd betudni.
Nem tudom, hogy mióta vagy iPhone/ios felhasználó, de ez nem android, hogy visszarak minden lóf...füttyöt. De ha már ennyire kell a szűz rendszer, akkor csinálsz két FR-t, elsőre újként állítsd be, amint felállt a rendszer utána rögtön megcsinálod a 2-dik factory reset-et, de azt már úgy, hogy mindent pakoljon vissza készülékre. Ennél szűzebb sose lesz! Én ezt csinálnám.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
De ha iCloudból töltöd vissza az adatokat szűz rendszer lesz akkor is, mivel a programokat újból letölti csak a mentést rakja be alá. Én pl egy olyan iCloud mentést használok ami kb 30 telefont megélt már, és stabil a rendszer, pont ezért mert nem az egészet tolja rá mindig, hanem csak mentett adatokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!