- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Ck.
addikt
válasz TheBikerider #702 üzenetére
Nekem is megy csak az én szememnek nem megfelelő mértékben. Van amikor után kell állítani, mert épp túl sok vagy túl kevés.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TheBikerider #702 üzenetére
Azzal nincs is gond. Csak néha gondol egyet, hogy pl napon lejjebb veszi, sötét szobában meg feltolta, hogy kiég a szemem.
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Van rajta, már többször írtam, de...
Ez most, hogy jön ide?
Xs max-on (ami tökéletesen dolgozik) és a pro max-on ugyanaz a Nillkin üveg van. Mégis a pro max két naponta assetudja, hogy állítsa be jól a fényerőt. Mintha valami segghülye mobil lenne. 600 ezerért...[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Xs maxon van, és nagyon furán kezeli, ahol a 11 pro háromnegyedig felnyomja, ott max félig, nekem így jobban bejön a 11, félő ha üveg kerül rá, akkor ő is olyan lesz.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Egy étteremben a parommal voltunk, csináltam képet, érdekes szabad szemmel ablakon kívül is láttam a dologokat, a telefon viszont kiegette, próbáltam sötétiteni.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Ti^Em
aktív tag
nincs mit, lehetne ezt részletezni, de ha nem fotózol akkor ne bonyolítsuk. A lényeg, hogy ahonnan a focust veszed onnan fényt mér a készülék, mivel bent volt sötét ezért az egyik képen a focus a benti sötét részeken volt, így az automatika kompenzált. A másik képen az ablakon volt a focus ezért minden más elsötétedett, hogy az ablakból érkező fényt kompenzálva elkészüljön a kép. Ezt kipróbálhatod bárhol, ha leülsz 1 ablakkal szemben és ráböksz az ablakra akkor a környezet sötétebb lesz, és szépen kilátsz majd az ablakon, míg ha a sötét benti ablak alatti részre böksz akkor az ablak ki fog égni. Lehetne kompenzálni de nincs pro módunk.
-
Stimpy001
aktív tag
A mai nappal en is beleptem a klubba, nem akartam lecserelni az XS-t, de a cegnel "hozzam vagtak" egy 11 Pro Max 256GB-t, akkor miert is ne.
Elvileg ugyanaz a tempered glass valo hozza mint az XS Max-hoz, a legtobb webshop megis kulon listazza az uvegeket a 2 tipushoz.
Valaki meg tudja erositeni hogy passzol az XS Max uveg az Pro Max-ra?
Koszi! -
Tiger.
nagyúr
Amúgy ezt az 1200-as fényerot nem értem, hdr tartalomnal, ezt, hogy kell érteni?
Stimpy001. Igen.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
veterán
-
babosf
aktív tag
sziasztok, ajándékba szeretnék adni egy autós gyorstöltőt egy ilyen pro maxhoz .nem vagyok almás...kérnék javaslatokat. köszönöm
Galaxy S23 Ultra
-
veterán
-
Fryskitt
addikt
Egyik vége C, másik Lightning. De szerintem ha ennyire nem vagy benne, akkor haladj be egy Apple boltba és vegyél egy 18W-os töltőt és egy USB-C - Lightning kábelt. Amúgy is azt gondolom, hogy egy 400e-s telefonnál ne filléresedjünk kínai töltővel. Tudod, a banán és majom összefüggés.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
babosf
aktív tag
koszi a választ ..bocsi hulye vagyok az almához sosem volt sosem lesz...ja és 500 volt egyébként van banánra... azért kérdeztem mert a Blitzwolfnál van KULON lightning és KULON type c... én magamtol vennék egy type c-t de nem tudom hogy az ok-e de mégegy
szer kosziGalaxy S23 Ultra
-
Ck.
addikt
válasz Fryskitt #734 üzenetére
Egy életre megtanultam a banán és a majom esetét amikor megvettem nagy nehezen sok év sóvárgás után a BMW-t és nagy örömmel megosztottam a topicban, ahol válaszként csak a közutálatot és a lesajnálást meg szánakozást kaptam 4 hengeres mivolta miatt...legközelebb 12 henger alatt biztosan nem osztok meg semmilyen örömet senkivel, mert csak a kedvemet vették el az egésztől, rögtön aznap.
Konkrétan ezt a kedves közhelyet kaptam rögtön csuklóból, hogy “banánra ezek szerint már nem tellett”...[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Nincs semmi baj a BMW-vel, gyönyörű autók, szívesen néznék egyet én is a garázsban. A baj azokkal a szét tuningolt öreg szarokkal van, amikben az orr és/vagy szemöldök percinges kapucnis kábítószerzsákok kritikátlankodnak. És azokkal a behozott szarokkal, amiket már rég el kellett volna bontani.
Meg azokkal, akik összesúgnak az ember háta mögött, ha vesz egy új autót. Aki dolgozik rendesen, tisztességesen adózik, és összegyűjt egyre, az tiszteletreméltó ember. Nem kell, hogy hagyja magát lehúzni pár olcsójánostól...
Én sem rossz értelemben használtam a majom-banán összefüggést. Nem hiszem, hogy adnék ajándékba egy 500e forintos telefonhoz olcsó töltőt, mert ha van esze annak, aki kapja akkor úgyse fogja használni. Ha meg mégis és baj van belőle, hogy állok elé? Persze az sem baj, ha aki adja, annak csak erre lenne pénze. De akkor adjon mást. És tényleg nem rosszból mondom. Józan, paraszti ész.Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tiger.
nagyúr
Felrakta itt már valaki a béta 13.2-őt?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Fryskitt #734 üzenetére
”...Amúgy is azt gondolom, hogy egy 400e-s telefonnál ne filléresedjünk kínai töltővel. Tudod, a banán és majom összefüggés...”
Félreértetted, ne bántsad, mert nem érdemli meg!
Nem neki van 400ezres telefonja, szóval hagyjad csak filléreskedni.
Csak ajándékot akar adni annak, akinek pro max-ja van...
(lehet nem telik rá, hogy gyárit vegyen)
Majd esetleg nem használja az illető...
A gesztus a lényeg!
béke!(Egyébként egyetértek veled, hogy ha telik majomra, akkor jusson banánra is, de ebben az esetben itt nem erről van szó)
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
amikor megvettem nagy nehezen sok év sóvárgás után a BMW-t és nagy örömmel megosztottam a topicban, ahol válaszként csak a közutálatot és a lesajnálást meg szánakozást kaptam 4 hengeres mivolta miatt...
Ez ismerős, az autós topikban volt? De mindegy is hol volt, tele fórum irigyekkel.
Nekem már olyanba is belekötöttek, hogy miért megyek 50 helyett 55-el és 90 helyett százzal. omg .És tudom, hogy ez az autóm miatt van, mert ez már röhej....Pályán, nem tagadom, 150 alatt nem megyek, Németben a duplája (ahol lehet), de ekkora sebesség nagyon ki tud fárasztani akár negyedóra alatt is a gyors pulzus és a kőkemény koncentráció miatt. Inkább a 220-250 közötti az utazósebességem. Lényegében kint többet vagyok, mint "itthon".
A lényeg, hogy élvezni kell és nagy ívben letojni és nevetni ezeken a...inkább nem írok semmit, amúgy is ultra off ezért is ilyen halovány a láthatósága a hsz-nek, de ez már egy 512-es pro max birtoklása is kiváltja egyeseknél. Egy mobil :-D nem hiszem el...[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Nem akarok az lenni, de kíváncsi lennék, hogyan működik a deep fusion, a Facebook csopiban olyanok vannak benne akiknek nincs is 11-es telefonjuk, mondjuk nem is értem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs