- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azért én egy kicsit viccesnek tartom,amikor az apple fehasználók jórésze filléreskedésnek titulálja azt,hogy ha nem gyári apple termékeket veszel a telódhoz.
Van egy halom Blitzwolf kábelem és töltőm,legtöbbje már 2-3 éves,tökéletesen müködnek.A Blitzwolf,Anker,Baseus nem gyárt szar cuccokat,nagyon nem a szar kínai kategória.
Ha van megbízható,már bizonyított márka olcsóbban,akkor minek kiadni 3x annyit egy másikért,csak azért mert azt az Apple gyártja.Ez nem filléreskedés,csak ésszerű gondolkodás szerintem.
Egy 3000ftos Bw töltő is ugyan úgy és ugyanolyan megbízhatóan tölt,mint pl egy drágább belkin.
Én pl egy Baseus mini szivagyújtós töltőt (usb A és Type c is van rajta) rendeltem,Baseus szövetborításos Typec-lightning kábellel,Baseus telefontartóval. -
Fryskitt
addikt
Egyik vége C, másik Lightning. De szerintem ha ennyire nem vagy benne, akkor haladj be egy Apple boltba és vegyél egy 18W-os töltőt és egy USB-C - Lightning kábelt. Amúgy is azt gondolom, hogy egy 400e-s telefonnál ne filléresedjünk kínai töltővel. Tudod, a banán és majom összefüggés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest