Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
válasz
#35723520 #2501 üzenetére
Mondjuk ez a mini, ahogy most van - meg mindig vallalhatobb, mint barmelyik szarszung, viszont a G Pad by LG-ert (mondjuk LTE verzioban - ami persze nincs) siman penzt is adnek...
Nexus 7 - 2013-at meg nem ismerem es lehet, hogy jo is, de nekem pl. nem tecc!
Amugy nekem a mininel egy 15-20 szazaleknyi javulas mar eleg is lenne...
(A 30-40% romlashoz kepest)
-
-
alba-regia
aktív tag
válasz
#35723520 #516 üzenetére
A weboldalakat én alapból asztali nézetben jelenítem meg. Így azok teljes szélességükben jelennek meg. Az adott honlap elrendezésétől függ, hogy nagyítani kell-e vagy sem. Pl. ezt a fórumot csak a jobb olvashatóság miatt szoktam nagyítani (kettőt koppintok a fejlécre). Ill. még linkeknél szoktam ránagyítani jellemzően a könnyebb megnyitás érdekében. De mint említettem, én most iPad4-et használok. Sok különbség a minin sincs. Böngészéskor egyébként álló módban használom, nekem úgy kényelmesebb.
A 4:3-as képernyő miatt is sokkal jobban használható a mini is, mint a szélesvásznú, azonos méretű táblagépek. Kivéve, ha valaki sokat néz filmet.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
#35723520 #513 üzenetére
Szerintem a kijelző kissé túl van lihegve. Közel egy évig használtam iPad2-t, most iPad4 van. A kettőt egymás mellé rakva van különbség. Mégpedig, ha közelről nézed, a retina kijelzőn úgy állnak az ikonok, mint ha egy jó minőségű nyomtatott kiadványt vagy fényképet nézegetnél.
Ennél a fórumnál szoktam még különbséget tapasztalni, amikor nem nagyítom a szöveget. Az iPad4-en a nagyobb felbontás miatt szebb és olvashatóbb. De az iPad2-n sem vészes. Ebből következik, hogy a kisebb fizikai méretű, de azonos felbontású iPad mini teljesen használható. Nem beszélve arról, hogy a 2-es hardverét kapta turbózott kamerával, ami nálam eddig sem akadt.
Ezek között a kijelzők között leginkább színhőmérsékletbeli különbségeket találtam. Ez meg leginkább egyéni ízlés kérdése.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#35723520 #448 üzenetére
Nálam nem igazán melegedett. Ha órákig ment a játék, akkor talán picit, de nem igazán volt vészes, pedig előtte én is tartottam tőle. Ugyan olyan gördülékeny, mint a többi, nem tapasztaltam lassabb használatot.
(#449) madgie: Igazából semmilyen meglátásom nincs a színekkel kapcsolatban. Megmondom őszintén, nem nagyon hasonlítgattam őket, nem vagyok sem színtévesztő, sem színvak, de nekem mind ugyan olyan. Látom a különbséget a Fujitsu LCD monitom, az irodai Dell LCD monitorom, az iPad 3, Mini kijelző és a telefonom között, de igazából külön külön nézve nem érdeke, hogy melyiknek milyen a színe, a tartalom foglalkoztat általban csak.
(#450) pescara: Apple USB connection Kit, viszont ezzel csak fényképezőgép megy rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest