Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
kérdésem az lenne, hogy az e-mailben kapott ipa fájl egy adott user apple ID-je alatt fut, amikor ezt be akarom rakni az én itunesembe, akkor be is kerül, viszont amikor szinkronizálni akarom, akkor minden progit átvisz, viszont ezen progi elől kiveszi a pipát és nem teszi át, nem tudok sajnos angolul, érdekelne, hogy a videón ilyenkor a progi tualjának apple id-jével authorizálják a gépet? vagy hogyan lehetne mégis ezt megoldani?
-
z67
őstag
Magam is úgy gondolom, hogy a kézben tartott iPadnél az lenne az optimális, ha a kezelőgombok elérhetőek lennének pusztán ujjmozgatássál a böngészésnél. Ezért vettem meg én is az Atomicot, bár jobbára RSS olvasókat használok, de nekem ott is fontos a testreszabhatóság.
Bocs, válaszként ment, de nem annak szántam. A többi hozzászóláshoz írtam.
-
Paarthurnax
senior tag
Ha az alap tipus $500 USD az USA-ban, ami most kb 112e Forint, akkor ezek az arak amiket irtal gyanusak olcsok.
Itt, Ausztraliaban $629 AUD a legolcsobb, ami kb. 124e Forint. Ez kb. realis kulonbseg, mert ennyi a ket valuta kozti kulonbseg.
Akkor majd figyelem a forumot, hogy kinek erkezik, aztan zaklatom az illetot a kerdesemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest