- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Szeretem azt a jó apple-ös hozzáállást, hogy ami nincs, arra nincs is szükség - senkinek
Nem neked írom, csak úgy.
Gyári: mármint a Mail? Ugyan lehet nálam van a gond, de itt az egy témában érkező leveleket is csak egymás után benyitva tudom megnézni, nem pedig folytatólagosan, mint gmailben. Ugyanazokat a gmail funkciókat el sem érem, mint egy asztali környezetben (pl. alapból priority inboxot lássam, vagy hol vannak a labelek, csillagozás?). Az idézett szöveget sem rejti el alapból.
Nem is értem, hogy lehetne összehasonlítani egy mindent tudó gmail klienssel... -
D@niel
addikt
Na, ez még mindig nem az igazi...
Az mitől lehet, hogy nem tudok backupot csinálni? Végig megy a folyamat, de a preferences-ben nem jelzi a képfájlt, ráadásul iBackuproot-ot ha elindítom, az sem találja?
Nem rég a D-ről átvittem mindent a C-re hogy leformázzam. Természetesen nem tudtam, így sok mappát amire nem volt szükségem kézileg töröltem. Valszeg ez kavart be valamit.
-
erdoke
titán
Beírod fent a keresőbe, hogy gesture, és legörgetsz ehhez a hozzászóláshoz.
-
xnace
őstag
A garanciáról nem tudok nyilatkozni, de azt tudom, hogy elég ritkán hibásodnak meg. És akkor szerintem az egészet cserélik(De ez nem biztos).
Viszont egy fóliát szerintem szerezz be rá, mert nekem lett egy hajszálkarc rajta, még a SmartCover alatt is
Amikor megláttam, olyan ideges lettem, hogy meg tudtam volna ölni valakit
Hivatalos Facebook app már készül, de szvsz annál jobb a MyPad for iPad nevű kliens. Annyi baja van, hogy néha random bezáródik, de ezt betudom a mindenféle JB-s hacknek.
-
erdoke
titán
Igen.
Viszont a HD2 ad-hoc WEP-es Wi-Fi-jéhez nem tud csatlakozni.
Nem támogatná a device-to-device módot? Már eleve problémás, hogy nem csak jelszót, hanem felhasználói nevet is meg kéne adnom.
Még a végén el kell cserélnem egy 3G-sre, telefont az ősz előtt nem terveztem venni. -
erdoke
titán
Én közel 2 méteres benga állat vagyok hosszú ujakkal, de alig érem el a tablet felső részét, ha kézben tartom. Márpedig nekem jobban fekszik, ha kézben van, mint ha ölben lenne.
Egyébként ha láttál már mobil Operát, ott alul két áttetsző gomb van, amik nem zavaróak, viszont baromira kézre állnak. Kíváncsi vagyok a 11-es Opera Mobile tabletes verziójára, bár iOS-re bizonyára sose engedik be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest