- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnl91
tag
Sziasztok!
Magyar billentyűzetet nem lehet varázsolni a készülékre? Illetve a sötét bill sokkal jobban tetszik, mint a világos, de az csak appstoreban szokott felugrani amikor a jelszavam kéri. Ezt be lehet állítani valahol?
Appstoreban találtam magyar billt de az külön app, nem a default keyt helyettesíti. Köszi!
-
dnl91
tag
válasz
GeneraL_XTX #1300 üzenetére
Olvasva Watto1991 véleményét a tokról én is rendeltem egyet, nekem nov 21 - 27 közé írja a várható érkezést, és szerintem meg is fog érkezni minél hamarabb, mert ez nem kínából jön ugye, azokra kell csak elég sokat várni sajnos. Kapok hozzá ajándék képernyővédő fóliát is, megéri feltenni az Air-re, vagy felesleges a tok mellé?
Egyébként üdv mindenkinek, én még újonc vagyok apple termékek terén, ez lesz az első almás cuccom, szerdán érkezik a 32GB-s fekete Air-em a T jóvoltából.
Remélem meg leszek vele elégedve, izgatottam várom már milyen is lesz a kütyü. Barátnőmnek egy concorde tab slim-je van, amit néha nyomkodtam már, netezni elég kényelmesen lehetett rajta, mást nem próbáltam rajta. Itt viszont 9,7" lesz szóval biztos teljesen más élményt fog nyújtani.
Később tervezem majd, hogy meglepem magam egy billentyűzettel is hozzá, Ti melyiket ajánlanátok hozzá a leginkább, mik a vélemények ezekről a csatlakoztatható billentyűzetekről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- VR topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest