- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
#06658560 #328 üzenetére
Flash ide vagy oda, a lényeg, hogy a Mobilarena fórumba a buszon ülve is bele tudok kontárkodni, ahogy most is teszem, iPhone-ról. Vhogy el kell ütni ezt a három órát...
A flash szót pedig eredetileg elgépeltem és teljesen véletlenül a fals szó született meg helyette... -
czipaocsi
aktív tag
válasz
#06658560 #304 üzenetére
Kíváncsi lennèk mennyi MMS-t és mennyi SMS-t vagy e-mailt küldenek, esetleg chatelnek az iPhone tulajok, mondjuk havi átlagban...
Kíváncsi lennék mennyi flash-es oldalt néz meg egy átlagember és mennyit, ami nem flash alapú, szintén havi átlagban...
Lehet, hogy sokan meglepődnénk a számokon, de az is lehet, hogy nem... -
czipaocsi
aktív tag
Sztem nem az ipadnek kell megoldani a flash-kompatibilitást, hanem a flash-t használó oldalakat kellene ipaden (iphone-on, ipod touch-on) is elérhetővé tenni. Ez sztem minden weboldal tulajdonásának érdeke, hiszen lassan eljutunk oda, hogy a mobilinternet meghatározó szerepet tölt be a mindennapjaink során, amiben az Apple - lássuk be - elég komoly és megkerülhetetlen tényező lett. Nem hinném, hogy a flashes oldalak, no meg azok fejlesztői/tulajdonosai ezt ne látnák ugyanígy...vagy van nekik flashből bevételük?
-
czipaocsi
aktív tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
Abban pedig majdnem biztos vagyok, hogy a legnépszerűbb flash játékok meg fognak jelenni App Storeban iPadre optimalizált változatban, mivel a kijelző mérete és a vas maga alkalmassá teszik a készüléket az ilyen játékok teljeskörű és élvezhető használatára. Így a kecske is jól lakik, no meg a káposztát se kell mindig újratermeszteni a Farm-on...
-
czipaocsi
aktív tag
A korszakalkotó termékeknek pont az a lényege, hogy teljesen másfajta megközelítést alkalmaznak, mint a mindenkori "átlag", amihez idővel ez az "átlag" próbál majd meg alkalmazkodni és nem pedig fordítva. Legyen ez akár egy új üzleti modell (pl. iTunes, App Store, iBookstore), egy új technológia használata (pl. multitouch és/vagy kapacitív érintőkijelző), netán egy nem biztonságos, esetleg nem kívánatos (elavult?) technológia mellőzése (pl. MMS, flash). Lásd először iPod, majd iPhone sikersztori. iPad-del sem lesz ez másképp - valószínűleg -, csak be kell érnie. Vhol viszont el kell(ett) kezdeni.
Azt hiszem ez a flash-dolog egy picit túl van dimenzionálva, legalábbis az azt hiányolók részéről. Bár el tudom képzelni, hogy vkinek valóban hiányzik. A párom pl. most is csirkéket etet meg búzát vet a Farm(ville)-ján.....de sebaj, én majd veszek egy iPad-et, ő meg használhatja aratásra - az egyébként minden másra teljesen alkalmatlan - netbookomat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged