- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #331 üzenetére
Olyanokhoz, mint fórumra írogatás, stb. persze, hogy jó, de az még nagyon messze van a teljeskörű nettől, ha korlátozottan tudsz oldalakat megnézni.
Pl az időkép oldalán műholdképet, vagy animált képet a széltérképen kívül már nem tudsz megnézni. holott nem lenne hátrány, ha ott is rendesen lehetne tájékozódni.
-
törölt tag
válasz
czipaocsi #316 üzenetére
Fingom nincs ezekre, pl. normál telefonról sem küldtem még soha a büdös életben mms-t, csak párat fogadtam, persze azokat meg nem tudtam megnézni valami szolgáltatói beállítás hiánya miatt. Flashes oldalt szerintem rengeteget. legalábbis amiket én nézegetni szoktam, igen soknál ha csak a menük, de flashben vannak, s a flash hiánya már borzasztó nehézzé körülményessé teszi az adott oldal használatát. Én sem szeretem, de akkor is sajnos megkerülhetetlen valami. Most még.
-
fairi
őstag
válasz
czipaocsi #315 üzenetére
pont az ipad miatt fog szarakodni egy nagyobb weblap,azért még nem jött el az az idő...
ha nem tudja a user ipadáról megnézni kapcsolja be számítógépét...Windowst még mindig többen használnak,macekben tudtommal van flash..
Iphonen meg senki ne nézzen flasholdalt...
netbookok tudják,mégis az elterjedtebb!
Ipad most jött ki,elég kétleném h hamar mindent átírnának miatta HTML5-ben,..
Summa summarum szívás vár az ipadosokra...
Főleg ha kedvenc oldaluk,vagy az internetbankjuk flasht használ.... -
válasz
czipaocsi #315 üzenetére
Azért azt erős túlzásnak érzem, hogy minden oldalt duplikáljunk. . . .
Ez kb. akkora ötlet, hogy ha havazik, ne a havat takarítsuk el, hanem tartsunk egy télre felkészített autót, és a nyárra felkészített autót. . .A Flash biztonsági rést jelent. Valóban. Az viszont alapvető tény, hogy ma már nagyon kevés oldal jelenik meg valamilyen flash nélkül. Igazából már az is csoda, ha pl. a menü egy oldalon nem action srciptben, és flashben van megírva.
Más a célközönsége egy ilyen fórumnak mint ez, és pl. egy utazási iroda oldalának, ahol különböző uticélok közül választhatsz. Azt nem mobilon fogod lefoglalni. És bizony a flash csillogása kell az embernek. Mert parasztvakítás
ráadásul meglepően egyszerű programozni by the way. -
majom2
senior tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
ezzel 100%-ban egyetértek... (a netbook-os megjegyzéssel is
)
jobban tették volna ha azt a hulladék mms-t is kihagyják teljesen, de mindegy, végül nem zavar, de jobban örülnék ha nem lenne. pontosan azért amit mondasz, meg kell szüntetni az ilyen elavult és méregdrága technológiák támogatását.
viszont a flash k.-ra zavarna. a rengeteg szar flash reklám jól belassítaná a gépet - amit ugye rengetegen azért szerentünk mert olyan gyors mint a villám -, másrészről egy csomó felesleges adatot töltenél le minden egyes oldallal. mobilelőfizuval nem mindegy.
és igen, régen a flash nélkül sok mident nem lehetett megcsinálni. de ma 2010-et írunk, minden eszköz adott a kiváltására, mehet a kukába. de a leglényegesebb h szabványos eszközökről beszélünk, amik teljesen nyíltak, mindenki portolhatja aki akarja - ellenben a flash-el ami egy cégkezében van és teljesen zárt.
valahol el kell kezdeni a flash kinyírását. na, ha a nyomi ms is méltóztatik beépíteni a html5 támogatást az ie-be, akkor majd egy kicsit felgyorsulnak a dolgok. de mindenesetre látszik h valami elkezdődött (youtube, vimeo, stb...). -
törölt tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
Miért alkalmatlan bármire is a netbook netezésen kívül? Mert a jelek szerint azt tökéletesen ellátja, magyarul amire tervezték, arra jó.
Az MMS, mint példa eléggé sánta, ha visszagondolsz a rev. 2 hatalmas újdonsága pont az mms támogatás volt a szifonnál. S a probléma az elvetésével a flashnek rém egyszerű. Mert ha netezésre szánják a terméket, akkor ahhoz feltétlen kell manapság a flash, anélkül maximum egy drága e-book reader lehet a kütyü, nem több, aminek meg esetlegesen vannak hatékonyabb, olcsóbb megoldások is, jobban megfelelő kijelzővel. -
czipaocsi
aktív tag
válasz
czipaocsi #302 üzenetére
Abban pedig majdnem biztos vagyok, hogy a legnépszerűbb flash játékok meg fognak jelenni App Storeban iPadre optimalizált változatban, mivel a kijelző mérete és a vas maga alkalmassá teszik a készüléket az ilyen játékok teljeskörű és élvezhető használatára. Így a kecske is jól lakik, no meg a káposztát se kell mindig újratermeszteni a Farm-on...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EAFC 25
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged