- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xnace
őstag
válasz
ForRedGlory #766 üzenetére
Nekem csak a képernyő mellett körbefutó fekete csík miatt nem tetszik...
Am meg, ha fehéret akarok, akkor veszek egy fehérkeretes fóliát.
-
xnace
őstag
válasz
ForRedGlory #764 üzenetére
Írta, hogy nincs rá szüksége
Am szvsz a fehér nem szép...Főleg azzal a fekete csíkkal a képernyő mellett
-
válasz
ForRedGlory #735 üzenetére
Meg a billentyuzet is sokkal jobb.
-
vtechun
veterán
válasz
ForRedGlory #735 üzenetére
Dehogynem, szoveges programoknal eg es fold a kulonbseg, de lehet hogy bizonyos programoknal egyebben is megnyilvanul.
-
vtechun
veterán
válasz
ForRedGlory #732 üzenetére
a szövegnek szép élesnek kell lenni, egyéb dolgok elég szmötyisek
-
válasz
ForRedGlory #732 üzenetére
Lo! A képek úgy tűnik, hogy nincsenek meg 2x felbontásban az appban, de a betűket szépen felskálázta.
-
válasz
ForRedGlory #722 üzenetére
"Még csak a 4.3.3-as verzióhoz jó."
Ami ha az ember nem iOS5-özik, bőven elég is
Még tegnap reggel felnyomtam, a RetinaPad például hatalmas nagy királyság. -
joynor
tag
válasz
ForRedGlory #727 üzenetére
ok értem
-
joynor
tag
válasz
ForRedGlory #725 üzenetére
Hali !
Na szóval köszi a linkeket a második mintha ismerős lenne.Nem teljesen erre gondoltam.
Azt olvastam hogy a Cydia mellé kell telepiteni valami installus meg appsync progikat,gondolom cydiából,de ha nem javits kérlek.Kb 1,5 hónapja van Ipad 2 -m ,elötte semmilyen 'Alma' termékem nem volt,tudásom ennek tükrében egy faék tudásával egyenlő,de igyekszem tulszárnyalni. Ezt a JB-t amúgy nem is tudom ,hogy akarom -e ,lehet csak a tudásra vágyom,hogy elmondhassam,hogy ezt már ismerem.
Na ,azért ha tudsz segiteni ,kérlek ne habozz/zatok.
Köszönöm előre is -
joynor
tag
válasz
ForRedGlory #722 üzenetére
Hali!
Nem tudom lehet -e itt erröl kérdezni ,de megpróbálom.
A JB elég egyszerű önmagában,de mit kell még mellé telepíteni hogy gond nélkül tudjam használni az eszközömet?Kell-e szinkronizálni ,vagyis lehet -e JB utám?
Bocsánat ha rossz helyen érdeklődöm.
Köszi -
parandroid
félisten
válasz
ForRedGlory #411 üzenetére
"Számold már ki hogy egy 800W-os táppal szerelt gép, amiben egy Radeon 4870x2 van (ami eleve zabál...) mennyit fogyaszt 24/7-ben"
Ez az érvelés ott sántít, hogy egy átlagos asztali gép max 200-300W között fogyaszt terhelten, és akkor már monitorral együtt néztük. Valaki említett home servert, olyanom van nekem is, de az 30W-ot eszik max óránként, és akkor már folyamatosan mennek a letöltések, és hajtja a benne lévő két vinyót - mondjuk Atom procis, úgyhogy nem egy versenyló, de egy fájlkiszolgálónak minek erősebb?
Aki pedig 2 nagyfogyasztású VGA-t tart a gépében, az ne csodálkozzon, hogy magas a fogyasztás. Nekem is van ismerősöm, akinek négykerekes, 2,5l-es, turbós sportkocsija van, és 110-nél nem megy többet autópályán, mert különben sokat fogyaszt...
p
-
majom2
senior tag
válasz
Relax brada. Egy átlag 100W körüli fogyival számoltam. Lehet h kevés, de egy átlag gép kb ennyi lehet. A radeon-nál ne feledd, h csak csúcsterhelésen eszi a maxot. Az én gépem pl csak 12W-ot eszik. Voltam olyan kretén, h csak ezért vettem egy fogyasztás mérőt
Tim82
[sóhaj] -
AkosL
aktív tag
válasz
Nem akarok beleszólni a vitátokba, csak egy kicsit.
Fél éve kiszámltam, hogy az otthoni home server mennyit fogyaszt. Havi szinten 3-4e Ft-ot. Ez éves szinten egy wellness hétvége a barátnővel.Persze 365/7/24 -ben megy.
-
Tim82
félisten
válasz
Front van, vagy csak amúgy van rossz napod?
Teljesen normálisan kérdeztem, rávilágítottam, hogy egyszerűen csak az érved rossz, ezt elfogadni nem tudod, de óbégatsz, hogy csúnya bácsi bánt, mindenbe beleköt. Gratulálok, felnőtt vagy.
-
Tim82
félisten
válasz
ForRedGlory #388 üzenetére
Ha csak netezni támad kedvem, bekapcsolom, és nem kell a 800W-os rendelkező gépem bekapcsolni akar hosszú órákon át. Ez rengeteg spórolás a villanyszamlan.
Nem kötekedésből, de hány év alatt hozza is be a villanyszámlán az árát az iPad?
-
Alex91
félisten
válasz
ForRedGlory #187 üzenetére
Ha nagyobb meretu az oldal, akkor a Safari valoban bedobja a sakktablat gorgetes kozben. Van mas bongeszo si ra, de mivel en nem hasznalok rajta mast, igy nem tudom, hogy azok hogyan viselkednek.
Szerintem ez nem egy egbekialto problema, de ha ezzel nem tudsz egyutt elni, akkor nem kell megvenni...
-
GALARDO
addikt
válasz
ForRedGlory #187 üzenetére
Ki hozta fel az androidot én meg se említettem ezt a szót.
Hát mivel egy csomószor olvastam már olyan hozzászólásodat ami az alma ellen szól így minden ilyen hozzászólásod így jön le sajnálom ezt te érted el.
-
vtechun
veterán
válasz
ForRedGlory #178 üzenetére
a www.szon.hu cimu csodalatos portallal teszteltem az enyemet, osszehasonlitva egy samsung n150 netbookkal, igaz, hogy flash nelkul ,de joval hamarabb betoltotte az ipad.. es ez egy eleg nagy terjedelmu, elegge gany oldal
-
GALARDO
addikt
válasz
Ha jobban megnéznéd akkor látnád hogy az oldal még nem töltött be és ezért nem teljese az oldal.Hát ha ez gáz akkor inkább nem fejteném ki hogy más rendszernél mi számomra a gáz mer még a végén megsértődsz.
szerk:Amúgy bírom ezeket az anti almásokat mindent felhoznak annak érdekében hogy lejárassák és hogy rossz színbe tüntessenek fel egy terméket amikor másnál meg ennél ezerszer nagyobb hibák vannak csak ugye hát azt isteníteni kell mert nem alma.
-
macikos
addikt
válasz
Az feltűnt, hogy még az oldal felét se töltötte le......?
-
Alex91
félisten
válasz
Az, neked gaz, másnak nem gaz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest