- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
válasz
manchester85 #671 üzenetére
Ez engem is érdekelne, bár nekem csak facebookon nem mennek, csak ha a gyári klienssel nyitom meg a videót. Mondjuk ez a probléma nekem OSX Chrome alatt is áll.
-
zsolidodd
senior tag
Valahol láttam, talán e-bay-en, 5 in 1 átalakítót. Biztos olcsóbb, mint gyári átalakító....
-
zsolidodd
senior tag
Zene a háttérben: dupla katt a home gombra, ha az utolsó ikon jobb oldalon a Youtube ikonja, akkor nyomj rá a play gombra, és elvileg megy is. Ez gyári fülessel is megy.
Felirat szerintem akkora és kész, esetleg égesd bele konvertálásnál olyan betűmérettel, ami jó neked. -
zsolidodd
senior tag
Ha legközelebb találkozok magymamámmal, leültetem a szüleim PC-je elé (win7), az én MBP-m elé, majd a kezébe adom az iPadem. Szerintem egyformán nem tudja majd kezelni egyiket sem
Majd kitalálok neki valami feladatot, pl az aktuális üzemanyagár kiguglizása.
-
zsolidodd
senior tag
Az egész topicban kb 30 értelmes hozzászólás van, a többi azt bizonygatja, hogy az iPad/tablet, mint kategória jó/rossz. Mi szükség van erre? Ez aztán a magas szakmai színvonal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest