- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
Sziasztok
lehet kicsit bugyuta kérés
tudnátok ajánlani olyan ingyenes játék app-ot mint például a "The Croods"
ne legyen bonyolult, meg hogy állandóan figyelni kelljen ( nem kellenek szöveg betétek, ne zaklasson a család hogy ez most mi)
viszont jópofa, színes, izgő-mozgóremélem nem túl magasak az elvárások
-
keszo
őstag
Hali
időjárásból én kettőt raktam fel: időkép; Weather
nekem az tetszene ami az iphone-oknak van de azt nem találtam
avi-ból a HD Playert használomitunes-szal raktál fel képeket akkor nem tudsz almappákat csinálni
csak úgy ha mindent leszedsz az ipadról, és pc megszerkeszted a mappákat, majd vissza felmásolod az ipadra -
keszo
őstag
válasz
TheBomberman #4946 üzenetére
-
keszo
őstag
Tudtok olyan ingyenes időjárás appot, amiben belehet állítani különböző városokat, és 15-30napos előre jelzést tud mutatni.
-
keszo
őstag
(#4885) csab2
az rendben van de ott a gps jel ugyanúgy mint az iPhone-nál
(#4886) koma106
én most próbáltam egy olyat, hogy a szafarit hagytam egy ideig majd átléptem a táblamagazin nyitóoldalára az elég sötét de semmi ilyesmit nem produkál
-
keszo
őstag
Safariban hol lehet el menteni a jelszavakat?
-
-
keszo
őstag
konkrétan ilyenem van
ha legalább felismerné akkor a Fotókon belül - a Fotók, Albumok, Helyek mellet meg kellene jelennie egy kamera gombnak is -
keszo
őstag
sziasztok
szeretnék egy Camera Connection Kit-et vagy valami hasonlót
ezekhez kell valami speciális szoftver vagy elegendő hozzá egy fájl kezelő? -
keszo
őstag
megoldódott
töröltem az SC INFO-t -
keszo
őstag
Frissült az iTunes és most állandóan 42110 hibát dobál.
Mit kell tennem hogy ez megszűnjön?
Olyat próbáltam, hogy a pc-n a ccleaner-ben a rendszerleírót futtattam, de nem hozott váltózást. -
keszo
őstag
válasz
cellpeti #4773 üzenetére
hali
nézd meg ezt szerintem nagyon jó és tetszetős is
pdf doc xls ppt txt reader -
keszo
őstag
Sziasztok
Ipad2-t használok megnéznék nekem, hogy amikor a szafariban meg van nyitva egy oldal és a képernyő elkezd elsötétedni, ha hozzá nyúltok a kijelzőhöz nektek is késve reagál? Ez most hiba vagy valami más?
Köszönöm -
-
-
keszo
őstag
Ez alapján elég nehéz eldönteni hogy mikori kiadású, csak az A1395 szám tudatában.
-
keszo
őstag
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.
Jé! és tényleg máshol mutatja a pdf-eket.
Erre a megállapításra jutottam én is, hogy használni kell a calibre-t.
Valamint azt vettem észre, hogy minden alkalmazás csak a saját állományát látja.
pl.
az iBooks pdf-eket nem kezeli sem az Adobe Reader; sem a PDFReaderLite. -
keszo
őstag
Sziasztok
Máris itt vagyok egy újabb kérés-kérdéssel.
Tudtok olyan ingyenes app-ot amivel olvasni lehet: pdf; txt; doc; rtf; html-eketmivel tudom használni az epub-ot
-
keszo
őstag
Hölgyek, Úrak
Továbbra is szeretnék segítséget kapni, hogy lehet iPad2-ről egyesével képet törölni.
Valamint, hogy lehet további fényképalbumokat másolni a készülékre, akár iTunes segítségével vagy anélkül.A problémám a következő:
ha már van egy album a tabon, és az iTunes-szel felakarok venni még, akkor a már rajta lévő eltűnik a szinkronizálás után
valamint a rajta lévő albumból nem tudok képet törölni, mert nem kínál olyan lehetőséget, hogy törlés kijelölés után
-bemegyek, hogy fotók
- albumok itt bemegyek az albumba
- fent lesz egy olyan gomb baloldalt , h Albumok jobboldalt meg Diabemutató Szerkesztés
- Szerkesztés gomb: rányomok a kiválasztott képre, kipipálja
- fent Megosztás, Hozzáadás, Mégse gombok vannak
és ennyiBármilyen segítséget, vagy kritikát szívesen vennék csak építő jelegű legyen.
Bocs , hogy ilyen béna vagyok hozzá
3 napja van meg, de már lassan a hajamat kezdem tépni
androidhoz szokott felhasználó vagyok, belátom ez teljesen más, ne kővezetek meg ezért -
keszo
őstag
segítsetek
hogy tudok szg-ről filmet zenét rátölteni?
képet törölni
hogy lehet könyveteket rátölteni pc-ről és mivel lehet őket olvasni -
keszo
őstag
válasz
sz.wendoes #4600 üzenetére
Szia
Én megnéztem mindkettőt egymás mellett, a StarKing-ben. Itt van egy össze hasonlítás, ami elég egyszerű de a lényeg benne van. Én is a legáltalánosabb felhasználásra fogom használni. Nekem jelenleg nem ér meg +60k.
-
keszo
őstag
válasz
Oldman2 #4579 üzenetére
Ezúton is megköszönök minden eddigi segítséget
Megpróbálok teljesen egyértelmű lenni
sajnos arra nincs elég pénzen , hogy újat vegyek, de elég jó állapotú készülékek vannak különböző apró hirdetési oldalakon, ( plusz elég sok a csaló is )
találkozok az illetővel, és van 15-25 percem, hogy eldöntsem megfelel-e a tablet
külalakilag, műszakilag nincs gond "doboza, papírjai" szerint iPad3
és akkor itt jön az, hogy valóban a 3-as széria (a dobozba berakható a 2-es is)milyen gyors és egyszerű módszerrel lehet ellenőrizni, hogy az iPad3 az tényleg az iPad3
-
keszo
őstag
Még egy kis segítség kellene
hogy lehet tutira megkülönböztetni egy iPad3-mat egy iPad2-től?
értem ezt úgy hogy csak egy tab van előtted, ami valszeg be is van kapcsolva -
keszo
őstag
(#4568) Darko
(#4569) erdoke
Köszönöm -
keszo
őstag
Sziasztok
Segítséget kérnék tőletek
Használt iPad2 szeretnék venni, van is jelöltem.
Viszont érdekelne, hogy a sok eladásra kínáltaknál miért vannak "lesarkazott" darabok?( nem is kevés)
Mire utalnak ezek a hibák? (csak ügyetlen az illető vagy szétszedésből adódó kár)
Képezheti alku tárgyát, vagy inkább nem ajánlott a megvétele?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple Magsafe töltő eladó
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest