- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Én is csak akkor fogok frissíteni, ha valami miatt elkerülhetetlen lesz (pl. bizonyos alkalmazáshoz feltétlenül szükséges). Egyelőre csak az iTunes Rádió csábít, de azt megoldom az asztali gépen.
Egyébként, ha okosan csinálod (SHSH mentés), akkor visszaállítható a régi rendszer, így nem kell félned attól, hogy nehezebb lesz eladni egy - esetlegesen - lassú új rendszerrel.
-
keszo
őstag
Hali
időjárásból én kettőt raktam fel: időkép; Weather
nekem az tetszene ami az iphone-oknak van de azt nem találtam
avi-ból a HD Playert használomitunes-szal raktál fel képeket akkor nem tudsz almappákat csinálni
csak úgy ha mindent leszedsz az ipadról, és pc megszerkeszted a mappákat, majd vissza felmásolod az ipadra -
pinnacle
nagyúr
Ha beírsz egy címet, az alul lévő alakra kattintva, Street Viewra vált a térkép. Arra még nem jöttem rá, hogy lehetne ezt bárhova kattintva elővarázsolni.
Az iTunesből letöltött .m4a fájlokat mivel konvertáljam .mp3-ba? Egyébként ezekben a fájlokban van valami védelem? PC-n, telefonon simán le tudtam játszani
-
wody21
tag
- simán, jb nélkül a legegyszerűbben pdf-eket, képeket Pl. Dropbox-al, egyéb felhő alapú alkalmazás segítségével lehet másolni.
- chrome van, én csak chrome-ot és safarit használok, chrome szépen szinkronizál természetesen... Firefox könyvjelző szinkronizálással nem vagyok tisztában, de találtam egy alkalmazást itunes-on, bár nem tudom, mit is csinál...
- flac lejátszás természetesen megy, én "flac player-t" próbáltam, az van most is feltelepítve, hibátlanul működik.
- 3.5mm jack nem megfelelő?
- hűha, ez mintha csak jb-vel menne (ebben nem vagyok biztos, majd okosabbak megmondják...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest