- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Én android után vettem 2-est. Mivel 70e-em volt rá, igy egy garis ipad 2-est vettem, fehéret, mert az jobban tetszik. Ez még garanciális fél évet, akksi 10 órát bir. Nem akad, általános felhasználásra bőven elég a kijelző, majd ha lesz több pénzem, lecserélem retinára. Minden alkalmazás fut rendesen, és semmi nem akad. Netre, skype-ra, játékra tökéletes. Mivel most is lehet kapni, igy az iOS7 szerintem jönni fog rá.
-
szmatyi93
tag
Szerintem fasza a wifije néha van az hogy ahol a laptop nem talál netet ott ez meg fogja de volt rá fordított példa is, utánanézés nélkül paraszti eszemmel azt mondanám hogy papíron ennek gyengébb kell h legyen a wifije mint egy laptopnak de meglehet hogy ugyan akkor érzékelő van bennük nem tudom, itthon 2 szintes a lakás és az emeleten van a rooter de még kinn az udvaron is tuok rajta netezni az átmegy jópár főfalon meg támon és légvonalba 10 méter megvan, szóval szerintem nem gyengébb mint egy laptop én ezt tapasztalom, frissítést meg mindig adnak ki minden programra meg szoftverre isha naponta nem is de kétnaponta mindig jön valamihez új cucc
-
szmatyi93
tag
Én nemrég vettem magamnak egyet miután elmentem egyetemre azt amikor itthon voltam fater elkezdte használni és kb 1 hónapon belül vett magának egy használtat és most már kb a latopját nem is használja, egyetemistaként elég sokat nyúzom suliba mindig ott van nálam, nemrég vettem hozzá egy vezetéknélküli billentyűzetet tokkal és még gy nagyon fasza az üzemideje kb egy héten 2-3szor töltöm hogy esténként alvás előtt sorozatot nézek rajta suliba meg netezek jegyzetelek youtube játszok és zenét hallgatok, kezelhetősége tényleg nagyon egyszerű faterom aki digitális analfabéta simán használja szedi le rá az appokat meg szinte csak ezt használja melóra is (távoli asztal, konferenciák bemutatók) az elején meg kell szokni hogy mi hogy van de az is megvan elég gyorsan és csak megszeretteti az emberrel még jobban,
Én ezt tapasztaltam és még mindig 5.1es szoftverrel használom nekem ez jött be de faferom meg a legújabbal tolja és mindkettő naprakész semmi különbség ha csak nem retina kijelző az igénye akkor ajánlom a ketteset.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest