- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Nem hiszem, hogy a google komolyan pályázik a gyátók babérjaira."
Ha felszámolja a Motorola gyártását és csak a licencpakk kell nekik, az szintén érdekes lenne.
"most már a nexus házon belül készül"
Apple után szabadon, évente 1 készülék, de az az utolsó csavarig optimalizálva?
Ok, engem megvettek egy próbakörre. -
Everman
addikt
Lehet elkerülte a figyelmedet, de piacon megvásárolható termékekről beszélgetünk.
Az iPadre is fel tudom erőszakolni a Windowst, de ettől még nem lesz tabletPC.De hagyjuk. Leírtam a két fogalmat elég részletesen, ezt vagy elfogadod, vagy nem. A többi bocsi, de engem már nem érdekel.
Nem tehetek róla, hogy te még nem éltél, mikor ezek a fogalmak és elnevezések születtek és számomra ezért teljesen evidensek, mert én évekig használtam ezeket az eszközöket, míg te max a neten látsz róluk képeket.
-
Everman
addikt
"Archos gyárt win7-es tabletet"
Mily meglepő, x86-os hardverre, Windows 7-el, mit is írtam feljebb a tabletPC fogalmáról?
Idéznék: "Archos 9 pc tablet The Next Evolution in Tablet PC Computers"
"MeeGo elérhető netbookra is"
A MeeGo nem mobil OS, hanem hibrid, nem ugyanaz a változata fut smartphone-on, mind netbookon (az alap hasonló, az UI eltérő).
X86-os Android alappal meg nem létezik kereskedelmi termék tudtommal, inkább fejlesztési célból létezik.
---
"Egy X86-os gép UBUNTU-val..."
Az Ubuntu fenemód mobil OS...
-
havenger
tag
No igen, de ha megnézed itt is hány iphone user mondja, hogy ez azért már sok az apple-től, és hány android vagy egyéb user mondja, hogy jujj de jól csinálja az apple
Meglátszik, hogy kb senkinek sem tetszik az, hogy ilyen kis semmi dolgok miatt folyik a pereskedés.
(mellesleg olvastam, hogy már egy ember most sátrat vert az iphone 5 megjelenéséig valamelyik apple store előtt, de adományokból meg szponzorokból (valószínűleg az apple is köztük van) már több 10ezer dollárt keresett)
-
Enjoy
addikt
Samsung beperlése szerintem jogos volt, mert ők több fronton is pofátlanul koppintottak, de a Motorola-ba belekötni már valóban szánalmas szerintem is.
Nem lett szimpatikusabb a szememben az biztos, de ha minőségben nem lesz közel azonos minőségű termék a konkurenciának, akkor is Apple-t fogok venni.
Áttérve kicsit mobilvilágba: Adott egy brutál hardverű teló: SGS2, ami sok területen veri az iPhone 4-et, de nem vettem meg, mert- Egy-két alsókategóriás nokia, SE telefon is minőségibb anyagokból készül. Nem lenne problémám a műanyaggal, ha nem ilyen fénylő, ránézek és már karcolódik anyagból lenne. Bátyámnak van SGS2-je és 1 hónap után a dudor résznél olyan karcos, mintha 1éves teló lenne. Pedig nem bányában dolgozik, s nem kalapácsként használja.. Csupán zsebbe berakva ennyit bír, mint nekem anno az SGS(1).
- Nincsen normális szinkronizáló progi. (Kies még mindig iszonyat..)Hálistennek a kijelzője nem olyan undormány, túlszaturált színeket ad, mint az előd, és az andorid Market-je sincsen már annyira lemaradva, mint 1 éve.
Amúgy engem az is idegesít, hogy nincsen súlya a telónak, de ezen utólag lehetne javítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged