- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Igazából az az érdekes, hogy nem sokkal az után, hogy a mydevice lehozta, nem egy olyan közleményt adtak ki, hogy a bíró természetesen a készülékeket is látta, ez csak egy apróság, ami nem befolyásolt semmit stb.. hanem hogy egy hét után "rájöttek", hogy nekik lehet mégsincs hatáskörük arra az intézkedésre amit hoztak... egy ilyen volumerű döntésnél.. annyira vicces. : DDD
-
cqr
aktív tag
Igen, ez remekül mutatja az inkonzisztenciát az érvelésedben. Sőt, hogy teljes legyen:
Everman:
Hát azért a Motorolának, HTC-nek és a többi gyártónak sikerült úgy megoldania ezt komoly feladatot, hogy ne hasonlítson az iPadre.Everman később (a motoroláról):
Véletlenül került a felsorolásba, főként annak az okán véletlen, hogy én akkor már tudtam errőlEhhez képest (időben a kettő között) (természetesen Everman):
Elsősorban a Samsungra gondoltam, feljebb írtam, meg a cikk is írta, hogy a Motorola csesztetése csak stratégiai lépés.: )
-
cqr
aktív tag
Értelemszerűen nem fogok belemenni, csak úgy a vicc kedvéért:
Én, ha visszaolvasol csupán azt hangoztattam, hogy az Apple jogosan lépett fel
kutkut:
Mond már el, miben hasonlít a xoom az ipad-re, amiért be lehetne perelni!
A Galaxy S (1) és a touchwiz még oké, arra én is azt mondom, hogy hasonló... de ez?!Everman:
Elsősorban a Samsungra gondoltam, feljebb írtam, meg a cikk is írta, hogy a Motorola csesztetése csak stratégiai lépés.Lehet megspóroltál volna 400 hsz-t ha ezt a "jogosságot" nem hangoztatod ennyire?
: )
-
cqr
aktív tag
Mert ugyebár te olyan sokat értesz a jogi témához...
A második bekezdés nem erre a topikra vonatkozott. ; D Nem mellesleg nem is nagyon van jogi témával kapcsolatos hozzászólásom ebben a topikban.
Én legalább meghagyom ezt a profiknak és elismerem, hogy Ők ehhez jobban értenek, míg ti a végletekig próbáljátok az Ő álláspontjukat vitatni.
Hmm, egy érdekes alternatív valóságként éled meg a dolgokat. : )
-
cqr
aktív tag
A topik ha másra nem is, arra "jó" volt, hogy legalább most sokan felfedezhették az Everman-nel való "vitatkozás" izgalmait és szépségeit..
(Igazából ennél talán már csak az lehet mégizgalmasabb ha egy neked szakmába vágó témában vezeti le, hogy butus vagy és nem értesz hozzá..
)
-
cqr
aktív tag
Szerintem a Transformer az a koncepció, amit majd én is veszek, ha Win8 fut egy hasonló kialakítású vason
Hmm, ne is mond.. már nagyon várok a slider/transormer-hez hasonló készülékre win8-al. : d
Vagy akár a hp2760p vagy a lenovo x200 tablet pc egy erős ARM-mel + ips kijelzővel.. A jelenleginél jóval könnyebb és vékonyabb kialakítás lehetséges lenne, tablet módban a w8 tabletre optimalizált felületével, normál módban a teljes értékű desktoppal... nagyon sokoldalú készülék lenne... jöhetnének már.
A tablet nekem csak kényelmi/rétegtermék lenne amiért kicsit nehezebben justifikálnék 100+k-t.. na de egy ilyenért : dd
-
cqr
aktív tag
"ha kiadnak egy x86 alapú atommal egy androidos "tabletet" akkor az tablet PC-vé válik?"
Nem, de ilyen készülék még nem készült eddig.Ezzel tulajdonképpen "megválaszoltad": nem attól tablet pc a tablet pc, mert x86 alapú, de a legtöbb jelenlegi tablet pc-nek ez a "tulajdonsága" is megvan. Tehát a "definíciónak" nem része az x86, ez nem egy szükségszerű kritérium, ez csak egy extra tulajdonság ami jelenleg a legtöbbre teljesül. A definíciónak tehát része a "desktop os", de az architektúra nem.
-
cqr
aktív tag
Persze, hogy az architektúra határozza meg, hisz annak alapján lehet besorolni, de eddig is ezt írtam, max nem értettél meg.
x86 - tabletPC - desktop/notebook PC
ARM - tablet - ARM alapokra építkező PCLehet, hogy ezt már 100 hsz-el ezelőtt is kérdezték, de honnan kerül bele a definícióba az arch? Még wiki-n sem említik meg.
desktop OS - tabletPC - desktop/notebook
Mobile OS - tablet - ilyenkevésvan
Mindegy, hogy arm vagy x86 van alatta, a tablet pc a "running standard PC operating system" miatt "tabletPC".. Pl. ha kiadnak egy x86 alapú atommal egy androidos "tabletet" akkor az tablet PC-vé válik?
Nem mintha ez az egész túl sokat számítana, de ha nem így van, akkor mutathatnál rá forrást, mert a "szerinted" természetesen nem túl releváns.
-
cqr
aktív tag
valami tudás alap
Hát gondoltam idevág, úgy is olyan gyakran említed meg nekem hogy mennyire nem értek ahhoz, amiről éppen tudósítasz egy alternatív valóságból.. : D
De akármikor megkérdezem, hogy mire föl ez a fajta hozzáállás, valahogy soha sem válaszolsz.. Például múltkor is abbamaradt a "beszélgetés" ott, hogy milyen egyetemeket végeztél.. pedig hát gondoltam valami nagyon durva lehet, ha nekem azt mondod, hogy semmi közöm a matekhoz/fizikához ; D
-
cqr
aktív tag
Ilyen demagóg dumára tőled nem számítottam.
: dddd (Hadd találjam ki, ezelőtt még nem vitatkoztál vele. : D )
@Gengi:
"A Tudásalapú társadalmat megette reggelire Everman"
Annyi a flém hogy túlmelegszik a laptop amíg végiggörgetem, az mondjuk más kérdés, hogy Ever hszeit meg felismeri a vírusírtó..
-
cqr
aktív tag
Hide yo wife, hide yo children!
Majd az lesz izgalmas ha sztív beadja a genetikai kódjáról szóló patenteket az amcsi szabadalmi hivatalba.. majd nézhetnek a gyerekei!
Éva is igazán levédethette volna a harapásnyommal gazdagított almát annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest