- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gengi
senior tag
Igen valódi, csak iszonyatosan nehéz elhinni , hogy ilyen létezik, de eddig a kitiltott kis cégek nem kavartak ekkora port. Ezért is emeltem ki eddig ,hogy egy kicsit csalfaság van a dologban és megtalálták azt a jogi kiskaput az apple-nél a gyors győzelemre. Pusztán csak "Kopie"-nak állítják be és vezetik végig a német hamisítványokkal és szabadalomsértésekkel foglalkozó Düsseldorfi bíróságán, így levédik azt ,hogy értesítsék a "vádlottat". Akadnak mellékletek még hozzá egyes pontoknál ,de azokat még nem találtam meg. Ilyen melléklet volt az a 3 oldalas skicc is ami már korábban kikerült.
De tényleg elég belegondolni abba ,hogy 1 hét alatt átvitték és döntést hoztak. Milyen bíróság dönt ilyen gyorsan ?
-
Gengi
senior tag
Youri# Megelőztél
Az az egyetlen kép aminél a két készülék egymás mellé van rakva és normálisan fényképezve. ARC-ARC mellett. Az összes többi képen trükköznek és hol megdöntik egy kicsit ,hogy nyúlottabbnak tűnjön ,hol pedig csak magában vannak.
A vitatott képpel szemlélteti ,hogy a kijelző pont középen van.. A káva mindenhol ugyan akkora és ráadásul hazudik is egyet ,mert azt állítja ,hogy miután bekapcsoltad a készüléket a látható kép fogad. (színes ikonok a kijelzőn!!!)
-
Gengi
senior tag
Parancsolj megtaláltam a teljes vádiratot
:
-
Gengi
senior tag
Gengi:
A hamisítványokat már rég óta ellenőrzik a vámosok mindenhol és büntetnek érte.Azok valamivel egyszerűbb figurák. Mi van ráítva .. Ahha szóvel ez..Van-e cimke-->van-e zárjegy/minden papír megfelelően igazolja az eredetiséget-->Nincs--> tűz..
De minél többet olvas az ember erről a témáról annál inkább konspirációszagú az egész. 1 hónap múlva szerintem úgyis pont kerül az ügyre és szerintem valaki hatalmasat fog koppanni.
Barthezz# Itt a forrás hír. és ne felejtsük. Rendkívül gyorsan lezajlott az ügy!
-
Gengi
senior tag
Fúúú de ..... .
Te nem fogsz fel semmit. Sőőt.... Egyedi formai jegyek alapján az európai hamisítvány ellenes bíróságon nyújtottak be keresetet... De még most se fogod fel.
""és ugye a kínai hamisítványok ellen bíróság elég gyors"
A Samsung nem igazán kínai cég."
Anno az EU-ba rengeteg vacak érkezett főként kínából. Erre döntöttek úgy ,hogy létrehoznak egy szervet ami (Nem célzottan csak Kínából) ,hanem a világ minden részéről érkező hamisítványokat ellenőrzi. Ez pedig evidens ,hogy egy ilyen termék nem lehet a polcokon.
"Ergo nem valószínű, hogy egy kétes ügyben ilyen drasztikus intézkedést hoztak volna."
Egy hamisítvány nem lehet a piacon az EU-ban!!!!!! Nem a döntés drasztikus ,hanem maga a per tárgya és az érvek egy vadbaromság ,ami alapján a hamisítást kimondják!
"Mondod te, mint itt páran, készpénznek véve egy blogger feltételezését, "
Egy blogger feltételezései ? Rengeteg információ sokszor blogokról és egyéb helyekről jön. Elég csak Eldar Murtazinra gondolni ,aki olyan insider infókat szokott megtudni ,hogy mindenki csak pislog... Rengeteg fejlesztőmérnök cimborám van az ország minden táján. Sok olyan infót tudok én is ami igen keményen Insider. Az értesülései pedig nagy valószínűséggel jók. Mert olyan dolgokat sorolt fel ,ami valóban szabadalom valóban hasonlóság és valóban ,ha csak azokra hivatkozik és nem nézünk tovább semmin elfogadható az ítélet.
-
Gengi
senior tag
Nem a lincenszet védték meg
... Hanem a bejegyzett szabadalmaikat ráhúzták az Ipad-re 1:1-ben. Majd a Düsseldorfi bírósághoz fordultak ,hogy egy névtelen (samsung) gyártó bizony hamisította az ő csodamasinájukat.
A szabadalmakkal , mint a lekerekített élek pedig próbálták alátámasztani az érvelésüket. 5 ponton támadták őket és ugye a kínai hamisítványok ellen bíróság elég gyors. Laza 1 hét alatt elintéztékaz ügyet.
-téglalap alakú kialakítás, lekerekített sarkokkal
-lapos, mintázat nélküli, átlátszó felület, amely a készülék előlapját takarja
-az előlap alatt középre igazított kijelző és a kijelző körül található, minden irányban egyenlő vastagságú káva
-a sarkain lekerekített hátlap, amely egybeolvad az előlappal
-a készülék bekapcsolásakor előbukkanó színes ikonok a képernyőnEzért írják ,hogy ritka hülye az a bíróság aki hamisítványnak mondja. Illetve pont olyan dolgokért ,ami ráhúzható mindenre. Márpedig a Düsseldorfi szinte csak ezekkel foglalkozik
.
-
Gengi
senior tag
válasz
Barthezz2 #479 üzenetére
Szívemből szólsz
. Borzasztóan fárasztó így bárminemű vitába is beleesni.
Valaki mond valamit és egyből az jön ,hogy ez nem úgy van... Ha meg már nem tud mit mondani annyit mond ,hogy "Te nem vagy ügyvéd.." .. "Te ezt nem is tudhatod ,mert senki nem tudja..." Ezt mind egy grafikustól hallani meg már már morbid. -
Gengi
senior tag
Jajj nem láttam ,hogy utólag rájöttél inkompetenciádra és szerkesztetted a vad marhaságot. Mert ugye most se az igazi
. Mert most meg a desktopból nem lehet sehogyan se mobile OS-t csinálni. (Tehát a Windows 8 ergo bukás lesz ,mert azt alapból nem oda szánták és utólag bekerül az ARM támogatás
. )
-
Gengi
senior tag
"Mert példa egy fogalom (mobil OS) meghatározására neked már megfekszi a gyomrod?"
A Példa FOGALOM ? ?????
Hát ez durva volt. Már ha általánosban is példát mondtam valamire és nem tudtam eldönteni ,hogy az miért az ami.. Azt mondták : "Jól van ülj le egyes". Vagy te érzésből nyomod ?
"Ha nem definiáljuk a kijelző méretét (amit kihagytam), akkor a Galaxy Tabból kiindulva egy kis tablet is lehetne
"
Jhaaa ,hogy te nem mondtad ki... Tudod ,hogy miért felejtetted el ? Azért mert csak idejöttél trollkodni és magadnak gyártod a fogalmakat.. Vagyis gyártanád ,de neked ezek megállnak egy példánál. Így nem csodálkozik az ember ,ha fenomenális butaságokat irkálsz posztról posztra.. Ezért lesz mindig mindenben az első nállad az apple
, mert magadnak szépen értelmezed a kategóriát APPLE-re igazítod és kész is van..
X86+Ubunut :
Italian Ekoore ET10TAFrissíteni kell csak a legújabb verzióra. Ezt meg tudja mindenki tenni maga.
-
Gengi
senior tag
Alapból mobil hardverre fejlesztett OS, lásd iOS, Android, WP7, WebOS, Symbian, PalmOs stb. soroljam még?
Nha látod.. Ezek példák és nem fogalom
. Itt vannak a nagy bajok
.... Te már a "Fogalom" fogalmával sem tusz mit kezdeni..
"Az Ubuntu egy x86-os tabletPC-n nem más, mint egy desktop Linux megfelelő layerrel a kézzel való használathoz."
UBUNTU képes ARM-en is futni...
De ismét megkérdezem.
Az SGS-em már táblaPC ? Mobile OS,... Mobile Hardware..
-
Gengi
senior tag
""Egy X86-os gép UBUNTU-val..."
Az Ubuntu fenemód mobil OS...
"
Ami legújabb UNITY felületével támogatja az újbegyeket..
De definiálhatod a MOBIL OS fogalmát is
.
De kérdeztem valamit : Az én SGS-em már tábla PC ? ARM archi.. Mobile OS...
Csűröd csavarod a szavakat ,de értelmesen már te magad nem tudsz érvelni. Próbálsz kitalálni valamit és abba kapaszkodsz ,de semmilyen mód nem állja meg a helyét. -
Gengi
senior tag
Ember elég a félremagyarázásból. Mutass forrást!
Mert akkor minek nevezed ,ha : MobilOS X86 hardware ?
Vagy minek nevezed a desktop OS-t Tablet UI-val és mobile hardwarrel ?Vagy hogy van ez ? Kitalász valamit és szarod tele a fórumot ? Ez kb olyan ,mint mikor egy társaságban 10-en nem ismerik a viccet te meg elkezdesz magadba röhögni rajta...
Jha igen:
Tablet : Mobile OS, ARM archi..
Ezzel kb megölöd a smartphone fogalmát... Az is Mobile OS, ARM archi. Szóval akkor az SGS is már tablet ? -
Gengi
senior tag
Ha jól tudom. Az occó kínaiai árúk elleni másolásvédelmi és rögtön ítélő bírósághoz nem kell meghallgatni a másik felet. Viszont a fellebezés joga ott van és ahogy Endzsi is írta ott már nem így játszanak, ha ott veszít az apple (márpedig nagyobb az esélye ,minthogy nyer) nem picit bukik.
-
Gengi
senior tag
Tablet: mobil OS, mobil hardver
TabletPC: desktop OS, x86-os hardverA nagy fatyt! Ez a fogalom most jött be... Most visszamenőleg mondod így ki ,hogy az első tablet melyik volt és most melyik az első Tábla PC ? Ennyi erővel csinálhatnál még 10 kategóriát és 10 további győztest hírdethetnél... Azért mert 2010-ben ez lett kikiáltva....
-
Gengi
senior tag
Vagy te...
1993 - World's first pen based "Tablet PC"
Mivel ez is a már ismert kialakításban futott joggal nevezhető tabletnek... A Tablet mai trendi név csak.. Hogy az emberek megkülönböztessék a normális gépeket a csakis kizárólag "Médiafogyasztásra" tehát tartalom előállítására képtelen eszközöktől.
De igazából veled nem azért nem lehet vitatkozni ,mert rossz vitapartner vagy ,hanem más fogalmakat használsz. Kicsit izzadságszagúan próbálod csűrni csavarni ezeket.
-
Gengi
senior tag
"Mióta bukik meg valami, amit 10 évig gyártanak?
"
Jha tényleg a messagePad széria. Én magára az első fecskére gondoltam és nem az egész szériára.
"Kicsit több ideje foglalkoztak a tablet kérdésével és bár viccnek szántad, de sok mindent vettek át a Newtonból az iOS-hez."
Szerintem meg a Toshiba tett többet ezért a piacért. Az első tablet az ő nevükhöz is kötődik.
1992-93-ban bemutatták a Toshiba dinapad T100X tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Samsung topic
- Audacity - hangszerkesztés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- bambano: Bambanő háza tája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest