- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
havenger
tag
Ahogy írtad is, a hamisítványokkal foglalkozó bíróság. Pont azért dönt ilyen gyorsan, hogy a hamisítványoknak ne legyen ideje elterjedni. De még a holland tárgyalásra sem vitt az apple két valódi tabletet, hogy össze lehessen hasonlítani ( persze azt nehezebb átépíteni, hogy pont ugyan olyan legyen, nem úgy mint a képeket photoshoppolni
).
-
Ez valódi?
Csak mert a fotók nyilvánvalóan nem egy időben készültek és nem ugyanazokkal a beállításokkal. Akármennyire is jogi megfogalmazás a szöveg, így a képek semmit nem bizonyítanak szerintem.
Ráadásul egy ilyen eset elbírálásához nem fotók, hanem a termékek kellenek - és nem csak úgy ránézésre.
viszont a bíró kiskapujára legyen mondva, ha le van védve, amit vitatnak és az álláspont védhető, akkor hozhat ilyen döntést. Ettől függetlenül én még mindig tartom magam a
NokiásiPhone-os dobozos verzióhoz. -
Youri
veterán
Érdekes, bekapocsolom a PC-t és ott is színesek az ikonok
(a) a white, rectangular box,
(b) economical graphic elements and a silver writing on the packaging,
(c) a large picture of the Galaxy Tab 10.1 on the top of the box preset white background in a side view,
(d) and if the box is opened, then visible for the Galaxy Tab 10.1 immediately visible to the costumer, while leaving all the accessories and other documents relating to the viewer initially hidden, and
(e) of the lifting mechanism, which is used to obtain the Galaxy Tab 10.1 to gain access to the equipment and the instructions, etc..Tehát, hogy kinyitod, és ott van, és alóla kell kivenni a tartozékokat, meg a papírokat, az is jogsértő...
Persze Evermannak nyílvánvaló, hogy ez is csak egy hamisítvány, meg blogger műve, mert neki olyan infók vannak a kezében - amiről csak ő tud - ami ezt megcáfolja.
-
Everman
addikt
"Hanem a bejegyzett szabadalmaikat ráhúzták az Ipad-re 1:1-ben."
Persze, hisz már volt nekik tablet szabadalmuk, ami éppen jó volt az iPadhez
"A szabadalmakkal , mint a lekerekített élek pedig próbálták alátámasztani az érvelésüket."
Mondod te, mint itt páran, készpénznek véve egy blogger feltételezését, aki előhalászta azt a 3 oldalas skiccet. Erre mondtam, hogy nincsenek konkrétumok az ügyben, mindenki csak feltételez dolgokat, amíg nincs vége az ügynek, addig én tartom magam ahhoz, hogy a bíróság nem ez alapján hozott döntést.
"és ugye a kínai hamisítványok ellen bíróság elég gyors"
A Samsung nem igazán kínai cég.
"Márpedig a Düsseldorfi szinte csak ezekkel foglalkozik ."
Ergo nem valószínű, hogy egy kétes ügyben ilyen drasztikus intézkedést hoztak volna.
-
Everman
addikt
"Valaki mond valamit és egyből az jön ,hogy ez nem úgy van... Ha meg már nem tud mit mondani annyit mond ,hogy "Te nem vagy ügyvéd.." ."
Ember, amit én állítok azt egy teljes EU-s jogkörrel rendelkező bírói döntés már alátámasztotta, amit az itt hadováló emberkék írogatnak, az meg érzelmi alapú, légből kapott spekuláció. De mint megszokhattuk, a magyar ember mindenhez, mindenkinél jobban ért. A foci és a gazdaság után látom már a vállalati jog is a Mobilaréna fórumozóinak szakága lett, ahol mindenki, mindent jobban tud, mint egy uniós bíró, vagy mint egy milliárdos óriáscég jogi osztálya.
De persze én elfogult vagyok és tőlem ezt morbid hallani.
Ha tudnád, milyen morbid olvasni ezt a rengeteg sületlenséget, amit összehordtok -
Everman
addikt
" (Tehát a Windows 8 ergo bukás lesz ,mert azt alapból nem oda szánták és utólag bekerül az ARM támogatás . )"
Téves, ne zavarjon össze, hogy a desktopon be lehet majd kapcsolni a Metro UI-t, a két rendszer nem lesz azonos. Nagyjából annyira lesznek hasonlóak az UI alatt, mint az OSX és az iOS.
-
-
Everman
addikt
"Ezek példák és nem fogalom"
Segítek, a fogalom ez: alapból mobil hardverre fejlesztett OS
A felsorolás csak példa, ami ezt alátámasztja. Jobban nem tudom elmagyarázni, mert ezt már az 5 éves unokaöcsém is megértené.
"Az SGS-em már táblaPC ?"
Ha nem definiáljuk a kijelző méretét (amit kihagytam), akkor a Galaxy Tabból kiindulva egy kis tablet is lehetne
TáblaPC majd akkor, ha belehegesztesz egy x86-os procit és telepíted a Windowst rá.
-
Everman
addikt
-
Everman
addikt
"A Tablet mai trendi név csak.. Hogy az emberek megkülönböztessék a normális gépeket a csakis kizárólag "Médiafogyasztásra" tehát tartalom előállítására képtelen eszközöktől."
Tablet: mobil OS, mobil hardver
TabletPC: desktop OS, x86-os hardverNem csak trendi név, külön termékkategória.
-
Everman
addikt
"Nehogy már ez a 87-ben kvázi megbukó project valamit is számítson.."
Mióta bukik meg valami, amit 10 évig gyártanak?
"De legyen igazad az Ipad 23 év kemény fejlesztése és kiváló alapokon nyugszik melyeket a 87-ben árusított Newtonból emeltek ki"
Kicsit több ideje foglalkoztak a tablet kérdésével és bár viccnek szántad, de sok mindent vettek át a Newtonból az iOS-hez.
Az más lapra tartozik, hogy abban igazad van, hogy a Newton nem tablet, hanem a PDA-k első fecskéje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kuponkunyeráló
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged