Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
"Hmm, egy érdekes alternatív valóságként éled meg a dolgokat. : )"
Hmm.. Lehet, hogy elsiklottam valami felett, de ez a topic (és a Samsungos) itt arról szólt, hogy az Apple-nek ehhez nincs joga, meg biztos korrupt volt a bíró, meg a licenc befogadója. Mert az itt fórumozók ezt igen jól látják, hisz mindenhez jobban értenek.
Én, ha visszaolvasol csupán azt hangoztattam, hogy az Apple jogosan lépett fel (jogosan, hisz van egy létező, levédett licencük, amit jogukban áll megvédeni) és a bíróság döntése számomra is visszatetsző, de ettől még nem törvénytelen, mint ahogy itt páran próbálták beállítani.
-
Everman
addikt
Mert ugyebár te olyan sokat értesz a jogi témához... Én legalább meghagyom ezt a profiknak és elismerem, hogy Ők ehhez jobban értenek, míg ti a végletekig próbáljátok az Ő álláspontjukat vitatni.
(Igazából nem velem vitáztatok, hanem az Apple jogi osztályával és az EU törvénykezésével, én ugyanis az Ő álláspontjukat tartottam.) -
Everman
addikt
"Lehet, hogy ezt már 100 hsz-el ezelőtt is kérdezték, de honnan kerül bele a definícióba az arch?"
Mert lehet, hogy nincs lefektetve, de akkor is így van. Nem gyártanak eltérő architektúrájú és OS-ű tabletet/tabletPC-t. Utólag rakhatsz a tabletPC-dre x86-os Androidot, vagy az ARM-os tabletre ARM-os Linuxot (Ubuntu), de gyárilag nem készült ilyen.
Az x86 - desktop OS és az ARM - mobil OS mindegyik terméknél alap."ha kiadnak egy x86 alapú atommal egy androidos "tabletet" akkor az tablet PC-vé válik?"
Nem, de ilyen készülék még nem készült eddig. Az x86-os Android is inkább csak fejleszői megoldás, nem kereskedelmi termék.
Nem értem egyébként miért kéne forrás, meg külön magyarázat, a két eszköz eltér mind használatban, mind felépítésben, ez nem elég egyértelmű? De ha végigkeresed ezeket az eszközöket, akkor is ez a törvényszerűség jön ki.
Fentebb valaki talált egy ARM-ra fordított Ubuntu verziót és lelkesen belinkelte, hogy igen, ezzel adtak ki tabletet, apró probléma az lett, hogy mint kiderült valóban egy tablet felületet használó Ubuntut futtat a készülék, de a hardver x86, nem ARM, vagyis megint nem sikerült cáfolni a dolgot.
"ilyenkevésvan"
Ezen én is gondolkodtam, hogy írjam-e, mert manapság nem jellemző az ilyen készülék, de mivel az alap téma amire itt válaszoltam a Windows 8 és ott valóban lesznek ARM alapú notebookok, ARM-os Windows-zal, így hozzáírtam az ARM alapú PC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest