- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Igazából az az érdekes, hogy nem sokkal az után, hogy a mydevice lehozta, nem egy olyan közleményt adtak ki, hogy a bíró természetesen a készülékeket is látta, ez csak egy apróság, ami nem befolyásolt semmit stb.. hanem hogy egy hét után "rájöttek", hogy nekik lehet mégsincs hatáskörük arra az intézkedésre amit hoztak... egy ilyen volumerű döntésnél.. annyira vicces. : DDD
-
dabadab
titán
-
Drachoo
senior tag
Köszönöm a gratulációd! Taníts mester kérlek.
Egyébként csak a hírre akartam utalni, nem kötelező elolvasnod amennyiben sérti személyedet az alábbi két weboldal. Mindazonáltal a weblap alján ott a külföldi weblap hivatkozása, ha elfáradtál volna és nem jutsz le addig az olvasásban én belinkelem neked, hogy egyszerűbb legyen neked: [link] És kérlek ne fáraszd magad reagálással részemről ennyi.
-
De mit tudna leszűrni belőle? Hogy mindkettő tablet?
Ilyet általában a "szakértők" végzik. Megnéznek minden papírt és magát a cuccot, aztán mondanak valamit - annak fényében, hogy ki fizeti őket.
Gengi:
A hamisítványokat már rég óta ellenőrzik a vámosok mindenhol és büntetnek érte. -
Depression
veterán
Az első hardver hibás volt. A második gyanús, de legyen az is hardver hiba, harmadikkal boldog volt, míg ki nem jött rá az új szoftver.
Innentől csak az új touchwiz fikázását láttam, bár a felétől már csak átfutottam, mert értelmetlen dolgokba köt bele.Mit nem láttam meg?
-
cqr
aktív tag
Szerintem a Transformer az a koncepció, amit majd én is veszek, ha Win8 fut egy hasonló kialakítású vason
Hmm, ne is mond.. már nagyon várok a slider/transormer-hez hasonló készülékre win8-al. : d
Vagy akár a hp2760p vagy a lenovo x200 tablet pc egy erős ARM-mel + ips kijelzővel.. A jelenleginél jóval könnyebb és vékonyabb kialakítás lehetséges lenne, tablet módban a w8 tabletre optimalizált felületével, normál módban a teljes értékű desktoppal... nagyon sokoldalú készülék lenne... jöhetnének már.
A tablet nekem csak kényelmi/rétegtermék lenne amiért kicsit nehezebben justifikálnék 100+k-t.. na de egy ilyenért : dd
-
törölt tag
ez rendben van, én is így állnék neki, nade mégis milyen igazán egyedi kinézetet tudsz varázsolni egy darab kijelzőből és a köré húzott 1-2 cantis keretből álló készüléknek?
itt fekszik előttem a Xoom, és szerintem nem hasonlít az ipad-ra annyira, hogy össze lehessen keverni őket. még akkor sem lehetne, ha nem lenne rajtuk felirat. a szoftver sem hasonlít, meg úgy általában semelyik része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged