Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
bartatamas #2798 üzenetére
Hmmm, előre dolgozik a kis huncut...
Nem találom a gondolatolvasó add-on-t Elixirhez, amit robotból is tudok vezérelni. Át tudnád küldeni az apk-át?
-
Armahun
addikt
válasz
bartatamas #2789 üzenetére
Köszönöm Tamás, így már világos(abb) az adott helyzet.
Utána sikerült megoldani abban a formában ahogy az utolsó mondatodban írtad csak azzal a különbséggel, hogy a művelet az egy alkalmazás megnyitása, jelen esetben a híváslista.
Működik is szépen. -
Siriusb
veterán
Nekem van csak elcsúszva egy órával a parancsok futtatása?
-
rjy08
tag
válasz
bartatamas #2794 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zho-lee
addikt
Kipróbáltam, a pin kódos rettenetem, hogy a home csak a wifi hálózat alapján kapcsoljon. Most stabilan megy, ha a wifit ki is kapcsolom.
Holnap a melóhelyen meglátom, változik-e. -
rjy08
tag
Sziasztok!
Ma leltem rá erre a programra.
Egy jó ideje szeretném megcsinálni azt, (a kifejezetten erre a célra fejlesztett programok sem működtek az elvárásaim szerint) hogy a mobilnetet pl. óránként kapcsolja be 2-3 perce, majd kapcsolja le. Esetleg annyival lehetne még fűszerezni, hogy ha wifi kapcsolat van, akkor ne kapcsolja be a mobilnetet.
Tudnátok ebben segíteni? Rákerestem a topicban a mobilnetes kulcsszóra, de nem igazán találtam korábbi egyezést, valamint ez a dolog még eléggé új nekem, egyedül nem boldogulok vele. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #2790 üzenetére
Köszönöm!
-
bartatamas
senior tag
válasz
zeon.hu #2779 üzenetére
Szia,
Változott párszor az utóbbi időben. Először percenként csinált wifi scan-t. Ekkor kaptam olyan jelzéseket hogy nagyon meríti a telefon-t. Azután ezt kiszedtem és bíztam benne hogy a rendszer által használt wifi scan-ek elegendőek lesznek hogy jól működjön a funkció. Ekkor olyan jelzéseket kaptam hogy néha működik, néha nem. Ezért most beletettem (el is küldtem most neked) hogy a beállításokban meg lehet adni hogy nappal és éjjel hány percenként legyen wifi scan.
-
bartatamas
senior tag
válasz
Armahun #2776 üzenetére
Szia,
Igen, ezt mindenképp meg kell érteni a programmal kapcsolatban hogy az események pillanatnyi történések, nem állapotok. Nem összefűzhetők. Ha egy parancsnál több esemény van akkor bármelyik bekövetkezik a parancs végrehajtódik, nincs az események között kapcsolat, de nem is lehet. Pont azért mert időben eltérő dolgokról van szó.
A konkrét példában is, bármikor lehet a nem fogadott hívás és utána bármennyi idő eltelhet a bekapcsolásig. Az esemény biztos hogy a Felhasználó jelen van, ekkor kell valamit csinálni. Ez gondolom nem véletlen hogy eseményként elérhető, feltételként nem. A rendszer ugyanis tudja hogy éppen feloldod és tudja értesíteni a programot. Feltételt viszont csak akkor lehetne ebből csinálni ha bármelyik időpillanatban el lehetne ezt dönteni. A rendszer ezt biztos nem tartja nyilván hogy most miért van bekapcsolva a képernyő, felhasználó kapcsolta be valamikor vagy egy alkalmazás.
Na de visszatérve, az eseményhez hozzá lehet adni feltételként hogy kapcsolat / Van nem fogadott hívás. Az egyetlen probléma hogy nem tudod melyik az a szám. Most belefejlesztettem egy új kifejezést amivel le lehet kérdezni a nem fogadott hívások telefonszámait. Ha adsz email címet akkor elküldhetem. Ezután a parancs úgy nézne ki hogy: amikor felhasználó jelen van (esemény) és van nem fogadott hívás (feltétel) akkor hívja fel (művelet) a nem fogadott hívások közül az elsőt (kifejezés paraméter)
-
zho-lee
addikt
Köszi a válaszokat, mint látjátok, kezdem csak megérteni a robotot.
Az első gondolatom ez volt, hogy csak a wifi hálózatot adom meg neki, ki fogom próbálni.
És igen a samsungok.. erre amúgy is rájöttem már anno az S3-nál is.A frissülésről annyit, hogy volt olyan is, hogy próbálgattam otthon, ugye nulla képernyőzár, de vagy tízszer zárni/feloldani, akkor sem ment (kis szünetekkel).
Viszont restart után egyből jó lett, tehát a gsm cellák nagy valószinűséggel a ludasok.
Mivel reboot után feláll a hálózatra. (a telefon!) -
törölt tag
Robot menü -> alkalmazások. A listában ráböksz egy alkalmazásra és a felugró ablakban adsz egy csoportnevet. A következőnél már felajánlja a létrehozott csoportnevet. A parancsoknál pedig az alkalmazáscsoportos lehetőségeknél szintén a létrehozott csoportnevet kell kiválasztani és így az események, műveletek, feltételek a csoport összes alkalmazására érvényesek lesznek.
-
Kátai
senior tag
Alkalmazás csoportot szeretnék létrehozni,de valahogy nemsikerül.Célom az lenne,hogy pl. elindítok egy alkalmazást (böngésző,gps,stb.) akkor kapcsoljon be a mobilnet.Külön-külön(parancsonként) megoldottam,de egyben nem sikerül.Megoldás?
-
törölt tag
válasz
Armahun #2776 üzenetére
Az események mindíg "vagy" kapcsolatban állnak egymással. Ha két eseményt adsz meg, akkor bármelyik teljesülése indítja a parancsot. Ebben az esetben ez a képernyőzár feloldása, vagyis a felhasználó jelen van. Ha más kapcsolatot szeretnél, akkor vagy az eseményhez kell feltételt adni, vagy az első műveletnek a parancs megszakítását feltétellel, vagy első műveletnek egy másik, tiltott parancs engedélyezését, aminek az eseménye a másik esemény, utolsó művelete pedig saját maga tiltása.
zho-lee:
Sajnos, Samukon sokminden másképp működik. Pl. ha kikapcsolt kijelzőnél a teló nem frissít cellainfót, vagy nem indít Wifi keresést, akkor a Robot sem értesülhet a változásról. Meg kéne nézni a történetben, hogy indult-e ilyen parancs. Esetleg a router ki/be kapcsolásával előidézni a hálózatba lépés eseményt és figyelni a reakciót. Ugyanezt meg lehet ismételni úgy, hogy a teló töltőn van (az én Samum nem ment DS -be töltés közben). De nekem az a gyanúm, hogy a kikapcsolt kijelző lesz a ludas. -
zho-lee
addikt
Üdv srácok!
Csak kérdeznék, arról a parancsról, amit már említettem:
az otthoni gsm cellák, és wifi hálózat alapján bekapcsolja a pin kódos képernyőzárat.
Ha távozom, meg kikapcsolja.Ha ez a parancs hol működik, amúgy inkább nem, az lehet attól, hogy a telefon nem tud mély alvásba menni?
Sajnos, most egyetlen custom rom nem tudja ezt produkálni, 2 féle lolli, és egy 4.4.4-es romot próbáltam a Note2-re, de ugyanaz az eredmény!
Olyan, mintha "Murphy" irányítaná, amikor pl fotó miatt kellene gyorsan, akkor fut a parancs, amúgy ha csak ránézek és rányomok, akkor semmilyen zár nincs, a power gomb megnyomásra egyből a főképernyőn vagyok.Az a parancs, hogy ha navi fókuszt kap és kapcsolja a gps-t+képernyő forgatást, majd kilépésnél vissza, minden körülmények között stabilan, megbízthatóan fut.
-
zeon.hu
nagyúr
Tamás!
A "wifi konfigurált hálózat nem elérhető" eseményhez tartozó műveletek nem hajtódnak végre pár napja, csak ritkán, a történetben sem szerepel.
Volt esetleg valami változás, ami bekavarhat? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #2774 üzenetére
kösz, megpróbálom majd!
-
Armahun
addikt
Sziasztok segítséget szeretnék kérni.
Azt szeretném megvalósítani, hogy ha nem fogadott hívásom van és feloldom a képernyőzárat, akkor induljon el a tárcsázó alkalmazás.
Próbáltam eseménynem megadni a nem fogadott hívást és a felhasználó jelen van opciót , műveletnek pedig az alkalmazás indítását. De minden feloldásnál elindult a tárcsázó ha volt hívás ha nem.
Igazából azt nem értem a programban, hogy az eseményeket hogy lehet összekapcsolni, hogy a művelet csak akkor hajtódjon végre, ha több feltétel is egyszerre fennáll.
Próbáltam eseménynek a nem fogadott hívást utána feltétel megadása és operátor, de ekkor viszont nem találtam a felhasználó jelen van eseményt a listában, hogy hozzá tudnám kapcsolni.
-
Kátai
senior tag
válasz
bartatamas #2773 üzenetére
Események gondolom a mobiladat bekapcsolása kell?Hálózatnál az EvDo mit jelent?
-
-
Kátai
senior tag
Sziasztok!
A robotot-tal meglehet oldani azt,hogy ha bekapcsolom az adatforgalmat akkor átváltson 3G-ről 4G-re?Vagy az Elixír kell hozzá? -
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2767 üzenetére
Az Avast viszont igen. De persze Robottal elegánsabb. Csak ha VOIP -ról küldöd, akkor ne T-com kártya legyen a telóban, mert a mocskok megváltoztatják a VOIP -ról küldött számokat. Most jut eszembe, hogy a Voda is. Egyik barátom közalkalmazott, ezért T-com -ból, Vodás lett. Neki is alá kell írnom az SMS -eimet. Viszont sztem ezt nem szám alapján kéne beazonosíttatni. Az Avast úgy működik, hogy megadod a biztonsági kódot, majd van egy olyan opció, hogy mennyi időnként küldözgesse vissza automatikusan a pozíciót (ez követésnél hasznos). Ez legenerálódik egy parancs-SMS -ként. Majd ráküldöd a leállító parancsot. Ha jól emlékszem, akkor a Robot is tudja az üzenet tartalma szerinti eseménykezelést. Ez sztem jobb lenne, mint a küldő száma. Arról nem is szólva, hogy bármilyen telóról küldheted, ha az aktiváló parancsba beleveszed a visszaküldési számot és a Robot azt venné figyelembe. Így az a lehetőség is meglenne, hogy ha az aktiváló parancs tartalmazza mondjuk a "drive" szót, akkor sms helyett, drive -ba küldje a koordinátákat. Azt meg bármiről eléred.
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
olyan parancsot szeretnék, ha x számról sms érkezik, akkor küldje vissza a földrajzi koordinátákat.
kis csavar a dologban, hogy az sms-t küldő telóban nincs kártya, voipról menne az sms (tehát a saját számom lenne a küldő és fogadó is), mert a tartalék telóban nincs kártya (persze megadhatom más számát is a visszaküldéshez, amihez van sim kártya). megoldás lehet még a mobilnet bekapcsolása, hogy emailt küldjön.
megoldható valahogy?
(elvesztés, lopás esetére)tudom, létezik az android eszközkezelő, de az nem megbízható annyira.
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #2765 üzenetére
Bocsánat mindenkitől!
Szóval, nincs itt gond, meg kell szokni, hogy vagy működik, vagy nem.
De ez nem az e-robot baja, hanem a lollipop-é.
Ráadásul egy frissítést el is szúrtak, baromira azt csinál, amit akar a telefon.
Tehát, ha jó kedve van a Note-nek, minden klappol, kapcsol/kikapcsol, és zár, ahogyan kell. -
zho-lee
addikt
válasz
zeon.hu #2764 üzenetére
Tehát adjak egy plusz eseményt, a pin kódos zár kikapcsolása után, hogy kapcsolja be.
Technikai kérdés, hogy próbáltam, de kéri a pin-t.Akkor a system beállítást rontottam el, mert ott az alap a pin-es.
Ha mondjuk átállok swipe-re, akkor megnézem, tudja kapcsolni a pin-es zárat.
Na itt szoktam elveszni..szerk: el is vesztem, a system beállításoknál a "söprés" (swipe) van beállítva..
És a robot kapcsolja otthon a pin-est. -
zho-lee
addikt
válasz
zeon.hu #2758 üzenetére
Dettó..
Üröm az örömben, hogy kikapcsolja ugyan, de.. ugye a beállítottat vezérli.
Tehát nem vagyok otthon, akkor nincs is képernyőzár..
Nem látom a lehetőségeknél, de azért megkérdem, hogy ha kikapcsolja a pin-es zárat, akkor beállítson az e-robot egy mondjuk simítós zárat? -
törölt tag
válasz
Balikaa #2760 üzenetére
Igen, van rá lehetőség. Legalábbis feltételként már adtam meg hálózatmódot. Csak arra nem emlékszem, hogy melyik alkalmazást használtam hozzá. Vagy a Secure Settings -t, vagy a Dual Sim Control pro -t (régi nevén MTK Control). Sajnos, most nem tudom megnézni neked, mert 20 perce végeztem a 77. rom újrarakással és jelenleg nemhogy Robotom, de még rootom sincs.
-
Balikaa
csendes tag
Üdv! Olyat nem lehet megadni eseménynek, hogy 3G- re vált az adatforgalom, vagy vissza 2G-re?
-
zho-lee
addikt
Üdv Srácok!
Addig olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy belevágtam, egyenlőre kiválóan működik!
Hátha valakinek kell ilyesmi, de bocs, ha volt már, csak nekem új!Szóval, haza érek, és a képernyőzár feloldás a simításból átmegy pin kódosba, ráadásul olyat is be tudok állítani, hogy össze keveri a számokat, mindig más sorrendben vannak a számok..
Amint eltávozom otthonról, átvált simibe..
Nem gondoltam volna, hogy menni fog
A gsm cellák, és a wifi ssid (ha jól írom) alapján vált zárat.Itt is köszönöm a fejlesztőnek
-
Angmar
tag
válasz
bartatamas #2749 üzenetére
Jó a megoldásod köszönöm. Közben magában az alkalmazásban (Voip program) módosítottam a beállításokat, és így sikerült egy egyszerűbb E-Robot paranccsal megoldanom. (Egyébként ahhoz kellett, hogy még a Voip hívásindítás előtt automatikusan bekapcsoljon a Wifi, és a mobil adatkapcsolatot, és a hívás befejezés után automatikusan kikapcsolja azokat)
-
cstibi73
tag
válasz
bartatamas #2751 üzenetére
Igen, én is erre jutottam. Most pár napja letiltottam a várakozást és az ismételt bekapcsolást, eddig nem tapasztaltam hibát a működésben. (A #2737 és #2744 hozzászólásban említett problémám meg úgy tűnik megoldódott, de fogalmam sincs, hogy mitől.)
-
bartatamas
senior tag
válasz
cstibi73 #2750 üzenetére
Szia,
Ez nagyon jó kérdés. Hiába gondolkodok rajta, semmi ésszerű nem jut eszembe. Nem emlékszem miért tettem bele (a várakozással együtt), nem hiszem hogy véletlenül. Most viszont akárhogy gondolkodok rajta ez inkább hibás működést eredményez. Mert ha pl: felfordítod a telefont (bekapcsol), rögtön lefordítod (2 mp múlva kikapcsol) majd 1 mp múlva letelik a három másodperc és megint bekapcsol és úgy marad timeoutig. Ez szerintem nem az elvárt működés.
-
cstibi73
tag
A 009-Automata képernyő ki- és bekapcsolásnál a bekapcsolásos parancsban a műveleteknél van egy Képernyő bekapcsolás, majd Várakozás és utána megint egy Képernyő bekapcsolás. Miért van szükség a képernyő bekapcsolás ismétlésére?
-
Angmar
tag
Üdv! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy az E-Robot egy esemény hatására, hívja fel az utoljára hívott számot. (Az esemény be tudom magam is állítani, csak a műveleteknél, a kapcsolat résznél nem találok olyat, hogy az utoljára hívott számot tárcsázza)
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2745 üzenetére
Nem tudom, nem próbáltam. A2DP -n átmegy a média és a hívás is. A CNS GlobeHD PNA FM transmitterével rá tudom küldeni a telón futó zenét az autórádióra és a hívás is működik. Sőt, van benne mikrofon, kihangosító, szinkronizálhatom a névjegyzéket és van híváskezelője. Így közvetlenül a PNA -n is indíthatok/fogadhatok hívást. POI -ban szereplő hotel tekefonszámot is tudtam így hívni. Sajnos, a headsetemben odavan az akku és nincs más mono bt. eszközöm.
-
cstibi73
tag
válasz
bartatamas #2736 üzenetére
Készítettem egy kis videót a problémámról. A "009-Automata képernyő ki- és bekapcsolása" parancsok (határérték 0,5-re, várakozás kikapcsolásnál 500 ezred másodpercre, bekapcsolásnál 1500 ezred másodpercre módosítva) és a közelség szenzor érték kiiratására készített parancs fut. A felvételen sajnos nem látszik túl jól, de amikor bekapcsol a képernyő a megjelenített érték 1, majd átvált 0-ra és kikapcsol és ez ismétlődik, úgy, hogy le van takarva a kijelző.
A videó:
[link] -
törölt tag
válasz
bartatamas #2742 üzenetére
Az Android csak A2DP -ként feljelentkező eszközre ad ki média hangot. Mono -ra csak hívást. Vannak alkalmazások a Playen a probléma áthidalására, de azt nem tudom, hogy pontosan milyen trükkel verik át a rendszert. De a kommentekből úgy tűnik, hogy sikeres a módszer.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #2740 üzenetére
Igen, de nem az derült ki, hogy BT profil függő a dolog?
Nálam ugye 4-ből 3 eszközön jól működik. -
Acef
addikt
válasz
cstibi73 #2737 üzenetére
Nálad más gond lehet.
Ezt az automata képernyő on/off parancsot több hónapja használom, annó még nekem készítette Tamás, utána betette példának.
Kifogástalanul működik, akár egy áttetsző függöny is kikapcsolja a képernyőt, és csak akkor kapcsol vissza, eltávolítom a szenzortól. A működését nem befolyásolja sem az automata, sem dirket képernyőzár. (Samsung S4 mini)Beállítás:
Én a várakozást OFF-nál 1000-re, ON-nál 500-ra állítva használom. Minden más értéket a letöltött példában lévő értéken hagytam. (+ a hang és a rezgés lett módosítva) -
cstibi73
tag
válasz
bartatamas #2736 üzenetére
Nem elég pontosan írtam. Az egész ott kezdődött, hogy az e-robot 009-es automatikus képernyőzárat telepítettem, a telefonra, határértékeket a szenzornak megfelelően módosítottam. A leírt jelenséget bekapcsolt automatikus képernyőzárral csinálja és eddig csak egy anyagnál (egyik nadrág zsebemnél) produkálta. Ha a kezemmel takarom le vagy más anyaggal (másik nadrág zseb) normálisan működik az automatikus képernyőzár.
Kikapcsolt automatikus képernyőzárral is próbáltam, az elixírben folyamatason közelt jelez, az e-robot nem jelez semmit. -
bartatamas
senior tag
válasz
cstibi73 #2734 üzenetére
Szia,
Elixir kikapcsolt képernyő esetén nem mér. Ezt meg tudod nézni úgy hogy kikapcsolod a képernyőt és közelítesz-távolodsz-közelítesz-távolodsz, visszakapcsolás után nem fogod látni ezeket az értékeket.
E-Robotban én ha anyaggal közelítek az érzékelő felé akkor azt jól detektálja. És ha folyamatosan hozzáérintem és úgy kapcsolom ki-be a képernyőt akkor nem jelez változást. Szóval én nem tudtam ezt reprodukálni.
-
Sziasztok.
Amióta loli van fent néha amikor úgy gondolja bekapcsolja a netet és úgy hagyja volt valakinél ilyen?Be van állitva hogy 2 oránként kapcsolja be és 5 percig mennyen. -
cstibi73
tag
Szia Tamás!
A közelség érzékelő másképp jelez az e-robotban, mint az elixirben. Eddig csak egyik nadrág zsebénél tapasztaltam, hogy a zseb anyagán keresztül nézve az elixirben a közelség szenzor folyamatosan közeli jelez, miközben a képernyő ki-bekapcsol, ugyanakkor az e-robottal a szenzor értéket kiíratva a képernyő ki-bekapcs. - nál megfelelően 0 és 1érték váltakozik. Fizikailag az elixir jelzés lenne a helyes, mert a zseb anyaga nem távolodik el a kijelzőtől. Mi lehet a hiba?
-
zeon.hu
nagyúr
Tamás!
a gps koordinátákat valahogy nem lehet bemásolni?
mert a GPSTest némileg mást mutat, mint amit a robot. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #2730 üzenetére
Én ennél jobban nem tudom hozzáadni
De most a gps koordináták is változtak, végképp nem értem, hogy miért.
Töröltem, majd csinálok újat. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
bartatamas #2728 üzenetére
hozzá van adva cella is, gps koordináta is, frissítettem is
most kb fél óránként ki-be lépked, miközben egy helyben vagyok. -
Balikaa
csendes tag
Nekem meg nem érzékeli, hogy hol vagyok. Próbáltam cellákatgyüjteni újra, de nem talál semmit. Hozzáteszem, most raktam fel egy új telefonra. Nem tudom, összefügg-e. 4.4 android van rajta.
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #2710 üzenetére
Találtam egy lehetőséget, de pont a külön lockscreen alkalmazás miatt, nálam nem működik. Ha van Secure Settings, akkor a műveletek -> külső alkalmazások -> Secure Settings -> System+ Actions -> Lock Screen Timeout -nál tudsz más időintervallumot megadni. Pl.:
Csinálsz egy Kijelző -> felhasználó jelen van eseményt, wifi hálózat konfigurálva van feltétellel, amiben megadod a "biztonságos" SSID -ket.
Társítasz hozzá egy X órás timeout műveletet.
Így csak egyszer kell feloldanod a kijelzőt. Ha a feltételes esemény bekövetkezik, akkor kitolódik a lock timeout.
Persze a visszaállításról is gondoskodni kell. Mondjuk egy wifi kikapcsolva esemény, plusz egy kijelző bekapcsolva esemény, nincs konfigurált hálózat feltétellel.Talán lehet kijelző kikapcsolásra is indítani, de abban nem vagyok biztos, hogy úgy működne.
-
törölt tag
válasz
bartatamas #2720 üzenetére
Egy bölcs ember szavai.
-
zeon.hu
nagyúr
BT eszközök közötti váltásra semmi ötlet? azóta se boldogulok vele.
bármilyen megoldás játszik (nfc pl), root is van. -
törölt tag
válasz
tagagaba53 #2716 üzenetére
Lehet.
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Az e-robottal lehet átrakni a belső tárhelyről külső
sd kártyára fájlokat ?
Soha semmilyen módon nem használtam még a robotot.Köszi
-
törölt tag
Tamááás! Pánik van!
Gondoltam, kipróbálom, hogy milyen gyorsan tudok összedobni egy ilyen zárást/nyitást, de a Robotban inaktívak a rootot igénylő műveletek. Terminal szerint van root, Supersu működik, Titanium nem jelez hibát és a Robot induláskor a Supersu dobja a root jog megadó ablakot. De a Robot szerint rendszergazdai jog kell a kiválasztott művelethez. Volt reboot is. Mi lehet a gond? -
törölt tag
válasz
zeon.hu #2710 üzenetére
Sztem Robottal csak pines, vagy jelszavas lockot tudsz aktiválni/deaktiválni. Persze trükkök mindíg vannak. Nálam pl. talán lehetne mást is variálni, mivel külön lock alkalmazást használok. Ez nagyon furmányosan van kitalálva. Úgy működik, hogy a rendszerben nincs beállítva semmilyen lock. Képernyő bekapcs és kapom az alapértelmezett launcher -t. Maga a lockscreen alkalmazás az alapértelmezett launcher. Így lesz lock. Az alkalmazás beállításaiban pedig meg lehet adni, hogy feloldás után, milyen launchernek adja át a stafétát. De mi van akkor, ha csak ez a két launcher van telepítve és én a Robottal letiltom a lockot? Még nem teszteltem, de elvileg ezzel rákényszerítem a rendszert az egyetlen megmaradt lehetőségre, vagyis lock nélkül, a másik launcher -re.
Vagy mi van akkor, ha csinálok egy widget elrendezést, a widgetek érintési műveleteinek egymást tiltó/engedélyező robotparancsokat adok meg, floating widgets -ben felnagyítom teli képernyőre és az egész floating widget megjelenést a robottal vezérlem? Így a Robottal irányíthatom, hogy mikor jelenjen meg, bármilyen activity -re ráhúzhatom (akár aktív kijelzőre is), de a kijelzőhöz csak úgy lehet hozzáférni, ha az egyes widgeteket megfelelő sorrendben érintik meg. -
Kronk
őstag
Sziasztok, hol tudok olyan műveletet beállítani, hogy képernyő feloldása? Ha van ilyen persze...
-
szubence
csendes tag
válasz
bartatamas #2699 üzenetére
Kipróbáltam az email-ben küldött apk-t. Tökéletesen működik, az értesítésre kattintva szépen lefut a parancsom. Egy apróság (számomra nincs nagy jelentősége): ha az E-Robot van a fókuszban (pl. a Command-okkal) és úgy kattintok az értesítésemre, akkor nem fut le a rá beállított parancs.
Köszi szépen! -
Oldman2
nagyúr
válasz
bartatamas #2699 üzenetére
Csak mellékesen kérdem: a pontos csomagnevet honnan lehet megtudni?
Vagy ez az, ami a /data/app alatti fájl neve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest