- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Lazargon #429 üzenetére
Nekem volt már pár okostelefonom, de mindegyik melegedett a wifi, mobilnet erőteljes használatától.
Inkább a burkolat melegedjen mint hogy füstöljön a proci.
Talán a fém burkolat megoldaná a melegedést, de az kevés telefonon van.
Egyes tokok is csökkenthetik a telefon hűlésének hatékonyságát. -
divan
őstag
válasz
Lazargon #407 üzenetére
"Nekem pl. visszatérő hiba, hogy elindítok 1 beszélgetést és amint tárcsáz lekapcsol a képernyő és utána sem a fizikai-, sem az érintőgombokra nem reagál, ergo a hívást befejezni, vagy bármi mást nem lehet csinálni, így az egyetlen megoldás ilyenkor: hátlap le, akksi ki"
Szerintem erre megoldás lehet, ha a Beállítások -->Hozzáférés -->Bekapcs.gomb bont.a hív opciót bepipálod, és akkor a bekapcsoló gombbal megszakítható a hívás. Ha működik (nekem igen) gyorsabb mint a "hátlap le, akksi ki."
Más. Mostanában kipróbáltam a Vibert wifi hálózaton, és azt vettem észre, ha a wifi be van kapcsolva akkor rendesen melegedik a készülék. Telefonálásnál nekem zavaróan melegíti a fülem. Máskor nem vettem még észre.
Megint más. Eleinte használtam a Ki-/bekapcsolás időzítése funkciót, majd örökre elfelejtettem, mert minden nap újraállíthattam a csengőhangokat mert mindent összekutyult. Próbáltam belső memóriába tenni a hangokat, de így sem működött. Mióta ezt kikapcsoltam azóta jó, pedig 1-2-szer újraindítottam azóta. Remélem így marad, azért az nagyon durva lenne, ha ezt minden újraindításnál megjátszaná. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Lazargon #423 üzenetére
MTKDroidTools nevű programmal. Drivereket fel kell telepíteni, utána felismeri a program a telót. Majd kattintani a 'Root' gombra.
Törölni a root jogot csak újratelepítéssel lehet. Gyári OneTouch Upgrade programmal. A root garanciavesztéssel jár, de az újratelepítés után minden visszaáll a gyári formába, tovább él a garancia.)
Ez a leírás az 997D-re készült, de ugyanúgy működik a 992D-n is. Nekem sikerült.
[B][U]http://prohardver.hu/tema/re_alcatel_ot-997d_ket_mag_ket_sim/hsz_1658-1658.html[/U][/B]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest