- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
BOBAKILL #441 üzenetére
Első körben formáztam, de minek. Viszont gondoltam egyet és mivel két kártyás a telefon, ebben a hónapban a vodafonnál rendeltem meg az internetet, mivel sajnos a Telenor képtelen stabil 3G-s adat kapcsolatot szolgáltatni a VII. kerületben. /Néha 3G, de leginkább Edge/ Egész nap, stabil adat kapcsolat mellett, egyszer sem dobta el a mem kártyát! Nem tudom, hogy milyen összefüggés lehet, de ilyenre eddig még nem volt példa, mióta megvan a telefon.
Most már csak azt nem értem, hogy a Viber, vodafone adatkapcsolatnál miért csak nagyon nehezen kapcsolódik
Sajna még egy Bugot észleltem, hogy ha az adat kapcsolat aktív, akkor bizony néha a másik kártya nem elérhető.
-
Lazargon
csendes tag
válasz
BOBAKILL #430 üzenetére
Jogos.
Én anno ezt vettem hozzá, még mielőtt a telefonra beruháztam volna:
http://www.ebay.com/itm/Quality-TPU-Skin-Cover-Case-for-Alcatel-One-Touch-992-Ultra-992D-OT-992-Film-/281086138883?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item41720a1a03Szerencsére masszív, védi az egészet (a fehér teló a fekete skinben meg még jól is mutat) és occó, kici kínai barátainktól kedvező áron rendeltem meg és még 1 fóliát is adtak ajándékba, bár karcolódik rendesen és gyűjti is a lenyomatokat szépen, de legalább nem a kijelző kopik.
-
rnrn
aktív tag
válasz
BOBAKILL #394 üzenetére
Szia, köszi a leírást!
Megcsináltam, de nem lett zöld semmi. Vélhetően azért, mert nagyon eldugott vidéki helyen vagyok, gyakorlatilag két domb között egy bevágásban és az épületből sem mentem ki, csak az ablakból próbálkoztam. Majd ha "kijutok" innét, újra megpróbálom.
Mikor a Full-ra, majd a Cold-ra nyomok, várnom kell valami reakciót a telefontól? -
rnrn
aktív tag
válasz
BOBAKILL #331 üzenetére
1, Töltsd fel a telefont teljesen.
2, Telepíted a telefonra Marketból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
3, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kikapcsolod/kiveszed a pipát a GPS, GPS EPO, A-GPS-t, sehol sem lehet pipa.
4, Kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolod és elindítod a Wifi-t.
5, Telefon/Beállítások/helymeghatározó szolgáltatásoknál kipipálod a GPS-t.
6, Utána ugyanitt kipipálod a GPS EPO-t, megerősíted az EPO engedélyezést.
7, A megjelenő EPO beállításokba lépsz és elindítod a letöltést (Wifi kell hozzá) és az EPO fájl infonál szépen leellenőrzöd a letöltést.Ha letöltődtek az EPO adatok visszalépsz a Helymeghatározó szolgáltatások menübe.
8, Kipipálod az A-GPS-t (Wifi kell hozzá) és a megjelenő A-GPS beállításokban leellenőrzöd, hogy a Használt Hálózatnál a Csak Otthon legyen megjelölve.
9. Kilépsz a menüből az alkalmazásokhoz mész és elindítod az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
10, Belépsz az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott megkeresed az YGPS-t és elindítod.
11. Itt megjelennek a műholdak egyelőre piros pontokként. Felül az Information-ra nyomsz és az itt megjelenő ablakban alul először a "full" majd a "cold"-ot nyomsz.A sorrend fontos.
12. Ezután fent a Satellites-re nyomsz és kiviszed a telefont a teraszra, utcára, nekem elég volt az ablakhoz menni vele és figyeled a piros pöttyöket mikor válltanaknak zöldre.A fentieket én is megcsinálnám, de elvesztem teljesen... Nem stimmelnek a menünevek, nem találok olyat, hogy A-GPS. EPO-t olvastam, hogy nem is kell keresni. Szóval le tudná a fentieket nekem fordítani v.ki 992D-re?! Nincs bajom a GPS-sel, de ha tudunk gyorsítani az elérésen, jól jöhet (pl. sporty pal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest