- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphys2
tag
Sajnos újat kell venni. Én két évig szenvedtem vele, próbáltam mindent. Hol a mobil net fagyott le, hol a GPS, hol a wi-fi. Pedig amikor vettem, nem is volt egy olcsó telefon. Támogatás, frissítés összesen 1x volt. Alcatelt (és Concordot) többet soha nem veszek, mivel ezt a típust vettem páromnak is anno. Persze a hibák azonosak. Szóval nem tudlak bíztatni...
-
Lazargon
csendes tag
Én függetlenül vettem a telefont a sárga csillagos E betűs áruházláncban, azt tudom, h gari esetén oda visszavihetem. Szerintem frissítsd le a OT upgraddel, utána szedj le róla minden gyárilag telepített felesleges cuccot. Aztán a Beállítások/Fejlsztés/Összes ANR mutatása rubrikát pipáld be, ha ezek után sem műkszik, akkor gariztatni kellene.
-
Murphys2
tag
A rendszer alaphelyzetbe állítását próbáltad már? Valószínűleg egy feltelepített alkalmazás -ami nem kompatibilis a telóval- nem engedi a tárcsázást. Az avast néha a proc idő 100%-át használja, a comodo legújabb verziója pedig ha valki rád csörrent, akkor lenémítja a telót...
-
rob210
nagyúr
Két lehetőséged van belépsz a felső lehúzható menübe és az időtúllépést úgy állítod, hogy a 3 szaggatott alsó vonás világítson ekkor a maximum az innen elérhető idő (tapasztalataim szerint egy perc.
A másik Beállítások Megjelenítés alvó mód és itt annyira állítod amennyire akarod.
-
A telefon belső memóriája (fogalmazzunk úgy: tárhelye) összességében valóban 4BG.
Általában az MTK6577 platformra az alábbi a jellemző:
data: 512MB
system: 512MB
cahce: 512MB
belső tárhely ("belső SD"): 2,5GBÍgy 1,5GB+2,5G=4GB.
Ahogy látom, a 992D kicsit másképp alakul ebből a szempontból, de a lényeg - az elv - ugyanaz.
Azonban lehetőség van a belső 2,5GB-os helyet hozzácsapni a data részhez (amire települnek a felhasználói programok). Így eltűnik a belső SD tárhely, de lesz belőle megnövelt data partíció. (Illetve ezentúl a fizikai sd tényleg
De ez csak root telefonon és saját felelősségre végezhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest