Új hozzászólás Aktív témák
-
imiadmin
őstag
válasz
Murphys2 #610 üzenetére
Srácok!
tudomásul kell venni, hogy ebben az iparágban 3 havonta elavulnak az eszközök.. örüljetek annak, hogy 2 évig - így vagy úgy - bírta...
Ma már egy Samo S3 is elavult... Az Alcatelnek is vannak új telói, amik felveszik a versenyt a jelenlegi mezőnnyel... pl.: idol X+
Szóval, itt az ideje, hogy továbblépjen mindenki és ne ezt a - saját idejében nagyon is jó - telót szapulja... -
tibor.sz
tag
válasz
Murphys2 #590 üzenetére
Köszi a választ. Sajnos mégsem hagyja, hogy áttegyem az alkalmazást az Sd kártyára. Egyszerűen nem ajánlja fel a lehetőséget. Letöltött alkalmazásoknál ez sima ügy, de a gyárilag telepítetteknél nem megy. Legalábbis nekem nem, de nem vagyok egy guru. Ha van valami ötlet, azt szívesen veszem.
-
sz76
újonc
válasz
Murphys2 #530 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
1, az üres képre katt után nem történik semmi. Lehet az oka, hogy a képek nem a belső tárolón vannak, hanem kártyán?
2a, siker!További kérdésem lenne viszont!
A saját kártyám (telenor) telefonszámát kijelzi a hívott fél telefonján, viszont a céges kártyám (t-mobil) számát nem jelzi ki, ismeretlen szám/rejtett szám jelzéssel futnak be a hívások a hívott félhez.
A számkijelzést hol, miként tudom beállítani?Köszönöm!
-
rnrn
aktív tag
válasz
Murphys2 #325 üzenetére
Megcsináltam, de nem működik. Isten bizony.
Azért köszi!
Csak nálam van ez, vagy másnál is?
Egyébként én is elégedett vagyok a készülékkel, nem tervezem jó ideig lecserélni.
GPS tökre jól megy, nem volt még újraindulása, sőt fagyása sem. A fényképező képe fbookra elég, szal ennyi. Nekem tökéletesen megfelel. Sőt, ennél nagyobb telefont már kényelmetlennek éreznék... Vonatkozik ez a colra, de az árra is. -
rnrn
aktív tag
válasz
Murphys2 #319 üzenetére
Szia, köszi, meg is csináltam, de nem okés. A Beállítások menüben a SIM-ek kezelésénél vagy egyik, vagy másik kártyáról indítson, vagy mindig kérdezzen rá opció jelölhető be a kimenő híások tekintetében.
Magyarán, hiába rendeltem hozzá nevekhez-sim-et, nem műxik, előtte rákérdez.Aki használja a gyakorlatban ezt, az hogyan állította be???
-
black_retek
csendes tag
válasz
Murphys2 #292 üzenetére
Köszi a töltéssel kapcsolatos infókat. Ez a két óra teljesen rendben van szerintem.
Igazán örülök, hogy ez a gép elég izommal rendelkezik, hogy zökkenőmentesen vigye a 720p-t, meg valószínűleg a 1080p-t is, de magában a 2 mag szerintem még nem biztosíték erre. Ott van pl a kicsit gyengébb vassal megáldott HTC Desire X, két maggal szaggatva játsza le már a 720p-t is (Mx player-rel). Úgyhogy azért mellé lehet fogni, ha nem vigyáz az ember, még a mostani gépek között is.
-
Bandit21
addikt
válasz
Murphys2 #251 üzenetére
Épp ez az amit nem értek, hogy az 1 dolog, hogy az egyes programoknak valószínűleg nem jól adja meg a felhasznált értékeket, de összesítve nem is adja össze azokat. Pl van a sorban, ahogy írtam mobilnetnél, (nem wifi) 20 mb a böngészőhöz, 20 a play áruházhoz meg mondjuk 5 a térképhez és még mondjuk 10 dolog 1 mb-on alul, de összesítve, ha a vizsgált időszakot ki is húzom teljesen a hónap elejéig, kiír mondjuk 2 mb-ot. Mindezt úgy, hogy közben, ha rámegyek részletesben a böngészőre, akkor ott a grafikonon is és írva is kijelzi, hogy 20 mb. Ha visszalépek az összesítőhöz, akkor meg 2 mb-ot ír az összes alkalmazáshoz.
-
dmad
aktív tag
válasz
Murphys2 #243 üzenetére
rnrn
Szóval kicsit bövebben:
A tok tökéletesen illeszkedik, mindenhez hozzáférsz. (Usb..)
A fóliát még nem raktam rá, elég pontosnak tűnik, bár egy picit mintha kisebb lenne mint kéne, de tényleg minimális a különbség, lehet ráragasztva már sokkal jobban mutat.
Murphys2
Elküldtem a pénzt neki(Ft-ot), és Ő rendezte a rendelést,fizetést, majd postáztatta az én címemre.
Korrekt, már többször csináltunk ilyet, és képes volt visszautalni 104!!! Ft-ot amikor többet küldtem. -
keekee
tag
válasz
Murphys2 #203 üzenetére
Jaja, megszabadítottam a gyári keyboardoktól már, régebb óta ASK-ot használok, többféle telefonon is
Eddig határozottan pozitív a tapasztalat, 13ó 53p 8mp merülés, 46%-ig, két simmel, folyamatos 3g, reggel és este wifi, 1ó 19p hanghívással, 9ó 32p bluetooth. Szóval le a kalappal a masina előtt!!!
Eszerint a gyári launchered van fent, vagy mást használsz, és letörölted?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Murphys2 #168 üzenetére
Helló,
az én készülékemen pont ma reggel figyeltem meg, hogy töltőről levéve 100%-ról indul.
(olvasom a 997D fórumát is, ott is mindenki panaszkodik hogy egyből alacsonyabbra ugrik töltőről levéve, azért néztem meg extra)
Ma egész nap a zsebenben volt 1 SIM-es készenlétben és most az akku 7ó11p után még 96%-on van.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged