Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• divan

őstag

válasz Lazargon #407 üzenetére

"Nekem pl. visszatérő hiba, hogy elindítok 1 beszélgetést és amint tárcsáz lekapcsol a képernyő és utána sem a fizikai-, sem az érintőgombokra nem reagál, ergo a hívást befejezni, vagy bármi mást nem lehet csinálni, így az egyetlen megoldás ilyenkor: hátlap le, akksi ki"
    Szerintem erre megoldás lehet, ha a Beállítások -->Hozzáférés -->Bekapcs.gomb bont.a hív opciót bepipálod, és akkor a bekapcsoló gombbal megszakítható a hívás. Ha működik (nekem igen) gyorsabb mint a "hátlap le, akksi ki."
    Más. Mostanában kipróbáltam a Vibert wifi hálózaton, és azt vettem észre, ha a wifi be van kapcsolva akkor rendesen melegedik a készülék. Telefonálásnál nekem zavaróan melegíti a fülem. Máskor nem vettem még észre.
    Megint más. Eleinte használtam a Ki-/bekapcsolás időzítése funkciót, majd örökre elfelejtettem, mert minden nap újraállíthattam a csengőhangokat mert mindent összekutyult. Próbáltam belső memóriába tenni a hangokat, de így sem működött. Mióta ezt kikapcsoltam azóta jó, pedig 1-2-szer újraindítottam azóta. Remélem így marad, azért az nagyon durva lenne, ha ezt minden újraindításnál megjátszaná.

Új hozzászólás Aktív témák