- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
divan
őstag
válasz
Lazargon #407 üzenetére
"Nekem pl. visszatérő hiba, hogy elindítok 1 beszélgetést és amint tárcsáz lekapcsol a képernyő és utána sem a fizikai-, sem az érintőgombokra nem reagál, ergo a hívást befejezni, vagy bármi mást nem lehet csinálni, így az egyetlen megoldás ilyenkor: hátlap le, akksi ki"
Szerintem erre megoldás lehet, ha a Beállítások -->Hozzáférés -->Bekapcs.gomb bont.a hív opciót bepipálod, és akkor a bekapcsoló gombbal megszakítható a hívás. Ha működik (nekem igen) gyorsabb mint a "hátlap le, akksi ki."
Más. Mostanában kipróbáltam a Vibert wifi hálózaton, és azt vettem észre, ha a wifi be van kapcsolva akkor rendesen melegedik a készülék. Telefonálásnál nekem zavaróan melegíti a fülem. Máskor nem vettem még észre.
Megint más. Eleinte használtam a Ki-/bekapcsolás időzítése funkciót, majd örökre elfelejtettem, mert minden nap újraállíthattam a csengőhangokat mert mindent összekutyult. Próbáltam belső memóriába tenni a hangokat, de így sem működött. Mióta ezt kikapcsoltam azóta jó, pedig 1-2-szer újraindítottam azóta. Remélem így marad, azért az nagyon durva lenne, ha ezt minden újraindításnál megjátszaná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest